19tilføjet af

SR-regering for en sikker fremtid-jatak

Lad os nu se det i øjnene- V og DF kan ikke diske op med en fremtidssikret økonomisk plan. Hvor er den?
De skal have skattestoppet finansieret- og det er klart, at det bliver lav-indkomstgruppen, der kommertil at betale. For hverkan V eller DF har noget til overs for de sociale vilkår, når bare de kan sørge for deres egne og dem selv !
DF påstår at de hjælper de gamle-puha-jeg kender mange, der ikke kan få hjemmehjælp-selv 80 årige svagtseende kan mange steder ikke få en eneste time.
Lad SR komme til igen- og lad os få en fornuftig udlændingepolitik, som vi kan være bekendt. Jeg tror S er parat til at stramme regler for tilstrømning hertil, sådan at det kun er dem,med arbejdskraft og uddannelse, der kommer ind i landet.
Venlig hilsen Fru Nielsen
tilføjet af

3.000 ældre fik ikke hjemmehjælp

Sidste år 3.000 flere ældre ikke hjemmehjælp.
(Kilde: Danmarks statistik)
Det skete på trods af at Vk-regeringen bevilligede flere penge til ældreområdet. Men pengene forsvandt i administration af privatiserings ordninger.
tilføjet af

Ikke i tusind år

Ja lad os da enedlig fp en SR regering så landet kan gå af helvede til i tårnhøje skatter og afgifter, men det er typisk at folk ikke kan fatte at efter 8 år med socialistisk makværk og manglende evner så er det nødvendigt med en hård kur for at få rettet op på miseren igen.
Nej lad os endelig få en VK regering med DF som tungen på vægtskålen, så vi ud over en fornuftig økonomisk politik samtidig får en god udlændinge politik som sørger for at vi ikke bliver totalt rendt over ende af bekvemmeligheds flygtninge
tilføjet af

"Halehænget" !!

”Halehænget” er altså ikke det samme som ”tungen på vægtskålen” – Snare det modsatte.
tilføjet af

Hvor er de radikale ikke i folketinget ?

mens DF fik 14 % af stemmerne
Fordi de radikale er nogle selvhøjtilige fænakker, men DF står for en politik for danmarks bedste for danskere, hvilket passer mig og tilsynedladende en hel del andre ganske udemærket
tilføjet af

Så passer det 86% dårligt

Med din egen logik, så må det jo passe 86% af danskerne dårligt.
100%-14%=86%
tilføjet af

D F

Nej lad os endelig ikke få SR og Cd til at danne regering.
S regering tog alle vores tvungen skat (kan ikke huske hvad den hedder) .
Hvis de ikke havde taget pengene så havde jeg 1000 kr. mere om mdr. det er mange penge for mig.
En almindelig pensionist får nu udbetalt 4500 om mdr. det ville lune med 1000 mere, men haps dem toj socialdemokratiet, så aldig mere SR.
Regeringen har gjort det godt især Bertel Håårde og Pia Kærsgaard, hun får min stemme pluds mange andre så vi kan komme af med mange flere muslimer
tilføjet af

Hvis de 86 % så var enige, så var der jo en anden regering

ikke, men det er de jo ikke, men der var jo slet ikke nok der kunne være enige om at den latterlige skolelæreinde skulle i folketinget igen, og mange tak for det, deres seneste, latterlige påfund : at promovere dig selv på at lave en hjemmeside imod DF, hvor unkeligt kan dog ikke blive, hvis de ikke kan blive valgt på deres egen politik, hvordan kan de så tro at de kan blive valgt på at stille sig op og pege fingre af andre "de er ihvert flad værre end os"
Ynkeligt kan jeg kun gentage.
ohh og foresten, der var jo nok der var enige om en VK regering sidste gang, bare lige for en god ordens skyld.
tilføjet af

regering

Hørte lige Bertel Haarde hvor er han en god minister.
Hvis islamsk præster ikke kan lide vores ytrings triheder kan de bare rejse hjem, de har selv valgt at være her i landet, og hvis de ikke han tåle at man laver grin med islam, så må de gå til domstolerne.
Her i Danmark går vi ikke og myrder hinanden, selvom der bliver gjort grin med vores kongefamilie, er det for groft så går vi til domstolerne, og sådan skal det også være.
Husk også, at grundloven står over koranen.
tilføjet af

fremtidssikret økonomisk plan siger du..

og hvad går den ud på?? Højere skatter.. Det er jo den eneste løsning SR-regeringer kan finde på når de skal have finansloven tilat hænge sammen!! Bevares det gik meget godt for dem i 90'erne.. Men man skal også huske på at det var et tidspunkt med højkonjuktur i Danmark og samtidig privatiserede de for langt mere om året en VK-regeringen har gjort.. og en hver idiot burde jo kunne føre en fornuftig økonomisk politik under de forhold.. Men så nemt har det bare ikke været siden 9-11
tilføjet af

solidaritet med andre,

Mener fru Nielsen vi skal tage tredjeverden lande uddannede mennesker, det er ikke en særlig social indstilling at have, det er synspunkt jeg modstander af, finder den ikke særlig solidarisk .
Hvis Danmark skal modtage folk med højreuddannelser, fra udviklings lande bør vi betale disse lande prisen for hvad der har kostet at uddanne dem. Jeg finder virkelig denne indstilling asocial, at hvis du har uddannelse og samfundet kan tjene penge på dig er du velkommen. Mener du selv, det er rimeligt at lokke veluddannet mennesker fra Østeuropa, Afrika eller Asien til Danmark. Disse mennesker skal helst blive i deres hjemmelande og medvirke til opbygge deres samfund.
Vi vil i de kommende år miste arbejdspladser til Asien, på grund af de laver løn omkostninger i de lande, vi vil stå med mange arbejdsløse mennesker, som ikke har noget at lave. De skal først fremmest efteruddannes , samt skal styrke vores bod til flere lande, og derved sikker en samhandel. Det er lidt vigtigt at de tidligere Østeuropæiske lande kommer op på vores leve niveau, så vi kan have en ligeværdigt samhandel med disse lande, samt forsat fremme vores kontakter til Kina. Det vil fremme meget mere Danmarks interesser, at vi giver udvikling bistand til tredje verdens lande. Du finder det vel ikke rimeligt vi bygger skoler, og når de så uddannet disse mennesker tager vi deres mest veluddannet og dygtigste mennesker. Hvad har så meningen med udlands bistanden været?.
Det kan jo også vise sig vi ikke får brug for alle deres veluddannet mennesker, og efter en årrække bliver de arbejdsløse, og kommer til føle sig overflødig i det danske samfund. Den teknologiske udvikling gør at for hvert år producere 98 personer det samme som hundred personer gjorde året før. Hvor meget skal vi forbruge som mennesker i den vestlige verden, langt de fleste har hvad de skal bruge af materielle goder, jeg kunne godt bruge flere penge men har ikke behov for det. Jeg synes kun det rimeligt vi begynder at tænke på andre end os selv. Der skabt en politisk angst, som gør alle bange for hinanden derfor skriger de efter udvikling, selvom der dybest set ikke er behov for dette.
Da vi havde brug for fremmed arbejdskraft sidst i tresserne, kom der mange fra Tyrkiet og Jugoslavien, og da kunne det danske samfund tjente penge på disse mennesker, vi satte ingen krav om de skulle lære dansk, eller de skulle integreres i samfundet. Da arbejdsløsheden satte i fra midten af halvfjerdserne fik de lov at gå der hjemme, i dag er de lever de fleste uden egentlig kontakt til det danske samfund, disse problemer er vi nød til løse i det danske samfund, og alle ved jo bedre du føler dig tilpas jo bedre lære du, var det ikke en ide at satse på disse mennesker, samt de mennesker som måtte blive arbejdsløse på grund af udflytning af arbejdspladser. Ved en målrattet uddannelses politik er jeg sikker på disse mennesker begavelse som udmærket kan mase fremtidens behov.
Mvh Claes,
tilføjet af

jakatijak

Du stemmer på dem du har lyst til, og jeg stemmer på en anden.....
tilføjet af

VK kommer også til skatter og afgifter,bare vent

Du har en grov facon at udtrykke dig på,-men ser man bort fra det, så tro ikke at VK er en gavebod fordi du har fået skattestop!! Det skal financieres-og de har ikke fremlagt planer om hvordan !
Socialdemokratiet og De Radikale er IKKE socialistpartier, som du skriver. De er midterpatier,hvis du ved, hvad det er.
Vi kan fx ikke få renere sygehuse ved at lave skattestop. Alt koster penge.
Og husk så lige på, at de små i samfundet ikke skal blive mindre- og dem der ligger i bunden og slås med den daglige økonomi, trænger til at få flere penge mellem hænderne,så de kan give deres børn en anstændig opvækst.
Du lyder alt for glat-alt for hård-og det er til at brække sig af. UPS
tilføjet af

øhh..

De fattigste får jo heller ikke flere penge af at skatter og afgifter stiger... Men Din holdning er vel at det kun er de højtlønnede der skal have skattestigninger og det derved er dem der skal betale gildet for dem der ikke har så mange penge.. Hvorfor er det af folk som dig mener det er rimeligt at folk med en god inkomst skal betale en større procentdel i skat en lavere lønnede.. Den høje løncheck kommer jo sjældent af sig selv, men på grund af at folk tidligere i deres liv har turde satse eller har særlige kvalifikationer der gør dem særdeles attraktive for nogle virksomheder.. Samtidig er det jo sjældent at dem der virkelig tjener penge kun har en arbejdsuge på 37 timer.. Men fordi nogen er "heldigere" end andre er det så fair at de skal betale en større procent af deres løn i skat? Det mener jeg ikke det er.. Og derfor har vi ikke brug for en SR-regering i DK, da det netop er deres politik at alle skal have lige meget, og det holder bare ikke.
tilføjet af

LAD OS DA HÅBE AT

Regeringen fortsætter, eventurlt med nogle ministerposter til dansk folkeparti.
tilføjet af

Ingen SR regering

Hejsa Fru Nielsen
Det er egentlig sjovt at SR først kommer med en fremtidssikret plan op til valgudskrivelsen. Du har ikke tænkt på hvor meget den stramme udlændingepolitik hjælper samfundet. Får vi en SR regering lukker de jo alle ind, og ikke som du nævner kun dem med uddannelse, fordi jeg mindes ikke de gjorde det sidst de sad på magten!..Nu har vores nuværende regering brugt godt og vel 4 år på at rydde op!..Vil du så virkelg ha det arbejde skal være spildt
tilføjet af

Begrebsforvirring i de politiske fløje

Nu hvor Anders Fogh har afholdt landsmøde i Herning, ser man Anders Fogh proklamere, at Venstre er et midterparti, tilsvarende ser man Det konservative folkeparti proklamere sig som midterparti sammen med DF.
Her ommøbleres der i en sproglig forvirring, hvor er de traditionelle midterpartier som Socialdemokraterne, de Radikale, CD, KF så placeret?
Regeringens højre partier med støtte fra DF mener, at de nye rabiate partier nu er de traditionelle midterpartier. Højre partierne udnævner så de traditionelle midterpartier som ekstremist partier på fløjene.
Det er en stor omgang tomgangsretorik der lyder fra regeringens valgtrommer. Anders Fogh proklamerer en kamp mod ekstremismen, og går til valg på begejstring?, Mon Anders Fogh har kigget for dybt i flaskerne under landsmødet i Herning? Det lyder som alt andet end ædrueligt.
tilføjet af

Soc, Rad. V., SF og Enh.

er naturligvis blevet extremistiske partier..langt, langt ude på venstrefløjen. De radikale er specielt slemme, da de er multi-kulturelle fanatikere og tilmed vægelsindede.
tilføjet af

De radilale

er lige til at lukke op og skide i. Hvis det stod til dem, så blev danmark forpestet med dadelknaskere.
tilføjet af

debat

Til Claes
Tak for dit indlæg, det er et man kan respektere.
I modsætning til mange af de indlæg, der bliver
skrevet på denne side, man skulle tro at de er bestilt
af DF. Nogle af dem bruger et sprog der høre hjemme
i nyhavn.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.