29tilføjet af

Terrorister

Jeg undrer mig lidt over de aldrig kan opstøve Osama bin Laden det sure opstød,
når man fandt Saddam Hussein. Har man helt glemt denne Djævel...
Jeg synes virkelig terroristerne er ude med riven overalt. Hvad er det egentlig de vil. Ved de det selv...
De skulle hænges op i benene og bankes godt igennem med baseball bats...
Hvis de er utilfredse med noget, kan de sprænge sig selv i luften, så blev verden meget bedre.
Ret mig hvis jeg ta'r fejl
tilføjet af

ret også mig..

..hvis jeg tager fejl, men sprænger de ikke sig selv i luften? Og hvis man kunne hænge dem op i benene og banker dem et baseball bat.. hvor godt et menneske ville man så selv være?
De har bitterligt fortjent at få tæsk, men jeg ville ikke gøre det om jeg så fik muligheden.
jeg tror altid terroisterne har været der, men efter 9/11 som nok er historiens største terroangreb, så er USA og medierne gået helt amok, og nu hører man ikke om andet.
Det er min mening, og ikke andres mening, og siden det ikke er andres mening, regner jeg næsten med at der kommer en masse sure indlæg og skælder mig ud, og prøver at overbevise mig om hvor onde terrorister er, hvor uretfærdig verden nu engang er alligevel, og om hvor latterlig jeg er at høre på.. Hvis i vil have svar på jeres indlæg, så tænk jer om 2, måske 3 gange, før i skriver noget pis. Det kunne jo nok tænkes at man sagtens kunne formulere sin mening på en måde som ikke virker alt for sur og bitter. SOL Debat har, så vidt jeg har forsået, misten en dal af sin hæderlighed, og alt gælder tilsyneladende bare om at rakke ned på hinanden.
tilføjet af

tja..

”Jeg undrer mig lidt over de aldrig kan opstøve Osama bin Laden det sure opstød,
når man fandt Saddam Hussein. Har man helt glemt denne Djævel...”
Måske ØNSKER man ikke at fange ham, måske KAN man ikke fange ham, og er derfor gået over til noget ”lettere”, jeg ved det ikke.
”Jeg synes virkelig terroristerne er ude med riven overalt. Hvad er det egentlig de vil. Ved de det selv...”
Ordet ”terrorist” er i de fleste tilfælde bare et andet ord for frihedskæmper. Men for en eventuel besættelsesmagt (Fx Rusland, USA, Israel osv.) er det er godt ord at bruge, siden det er så pokkers politisk korrekt at være imod alt hvad der lyder ondt.
Et nært eksempel kunne være gidseltagningen af skolebørnene i Rusland. Hvad gør tjetjenerne til terrorister, blot fordi de dræber civile russere, når nu russerne har dræbt over 100.000 civile tjetjenere, uden at komme på listen over terrorister?
Og alligevel holder verden med Rusland imod de ”slemme terrorister”.
”De skulle hænges op i benene og bankes godt igennem med baseball bats...”
Det var sørme en saglig kommentar. Stop med den slags. Du synes måske også at de danske modstandsfolk skulle ”hænges op i benene og bankes godt igennem med baseball bats”? Hvis ikke, hvad er forskellen da? De er danskere?
”Hvis de er utilfredse med noget, kan de sprænge sig selv i luften, så blev verden meget bedre.”
Tja, der er i hvert fald færre israelske soldater til at skyde resten af dine børn. Desuden skaber det opmærksomhed, og når befolkningen er træt af at blive bombet, kan det være at de vælger en politiker der skaber fred.
Sagt på en anden måde: Hvad skal de ellers gøre?
Jeg kunne ikke være mere enig med journalisten, der i går aftes i tv2-nyhederne sagde at terrorisme er en følge af frustration. Ikke af ondskab.
tilføjet af

Okay

Okay. Ja jeg forstår jer godt.
Men "frihedskæmpere": Man får sandelig ikke sin frihed, hvis man slår en masse ihjel. Så er man da først i søgelyset.
Men det er da bestemt ingen god løsning at slå mennesker ihjel. Det opnår man vist ikke meget med. Det er da besynderligt det ikke er gået op for det pak endnu.
tilføjet af

ja det gør de

fordi en terrorist, er en person der prøver at få opmærksomhed/kæmper for den sag/organisation/religion etc etc de tror på hved hjælp af vold
tilføjet af

Desvære nej

Så sent som igår hørte jeg om nogle terorister som havde taget nogle gisler, ret mig hvis jeg tager fejl men disse omtalte terorister, er vel det samme som da tidens frihedskæmpere. kan man sige man ikke forstår dem, næppe.
Hvis mit land blev besat er jeg sikker på jeg også ville gribe til ekstremerne, for at sikres vores lands ´sundhed´
Efter min mening kan jeg godt forstå (ikke at forveksle med legalt) at disse så kaldte terorister finder et stort had for USA og går til mod kamp når deres land besættets
Vh
(Nu får jeg nok også klø)
tilføjet af

Helt forkert

Man fordriver ikke vold med vold. Bin Laden er aldrig fundet, da hans netværk er for stort og han var forberedt på, nogen ville lede efter ham.
Saddam Hussein blev fundet, fordi han troede han var uovervindelig og hans netværk var for lille. Konflikten i Irak skulle have været løst på en anden måde. Man ser her resultatet af det man mente var en nem og rigtig krig…..!!! Bush har problemer med at fremlægge beviser for krigen, det bliver hans afgang som præsident.
Jeg læste et af svarene og her beskrev man Rusland som terrorister? Rusland er i krig med Tjetjenien, da Tjetjenien oprindeligt er en del af Rusland, men ønsker at løsrive sig. Løsriver de sig, tager de oliekilder, guldminer osv. osv. fra Rusland og det ønsker Rusland ikke. Rusland forsvarer noget som er deres. Hvad USA gør, er 1000 gange værre. Jeg bor selv i Rusland og har været udstationeret i Tjetjenien og fulgt krigen fra første række. Som Dansker og med den opvækst vi har, fatter vi ikke levevilkårene i andre lande. Hadet mellem Russerne og Tjetjenerne er ikke et ”fænomen” som lige er opstået, det har altid været der.
Dig som opfordre til at hænge folk op og banke dem…..du blev vist meget klogere hvis du viste bare lidt af hvad du snakker. Bank én terrorist og du får 10 nye, som vil hævne, det er hvad du får ud af det.
Terrorister kan man ikke bekæmpe, desværre. Vi mener det er en fej måde at føre krig på, de er i stort undertal og det er deres eneste chance og det kan du ikke tage fra dem ved vold, man gør kun hadet større.….!! Terrorister er ikke kun muslimer!! Terrorister er hjernevaskede, fanatiske og er stolte af at dø for deres sag.
tilføjet af

du har ret!

ikke at du får klø.. ikke af mig i hvert fald.. det ville være enormt dobbelt moralsk!
Du har ret i at man ikke kan bebrejde dem for hvad de prøver at udrette. Måden de gør det på er bare lidt FOR ekstrem, ville jeg mene. Jeg kan ikke selv finde andre alternativer til hvad man kan gøre, men jeg syntes alligevel hvad de gør er forkert. Jeg mener jeg læster overskrifterne et eller andet sted, om nogle russiske terroister der har taget en hel skole som gidsler. Det syntes jeg er forkert. Igen, jeg kan forstå at de vil kæmpe for deres frihed, og blive hørt af verden, men ligefrem at bringe uskyldige børn i fare på den måde?
Jeg mener at have hørt noget om en anden russisk terror situation, hvor man til sidst valgte at gasse hele bygningen... tænk hvis de gassede hele skolen?
tilføjet af

Hejsa

Vil lige rette dig....det er Tjetjenske terrorister der har taget en hel skole med børn som gidsler.
Den bygning de gassende, var et teater hvor Tjetjenske terrorister havde taget mange Russiske gidsler. Gassen var ikke dødbrungende, men svækkede terroristerne.
Alle terrorister blev iøvrigt skudt....også de som overgav sig.
tilføjet af

Ikke enig med dig

Derfor skal du ikke have klø (griner) da du har ret til at have din mening.
Uden at gå for dybt i det, kan jeg sige at krig som regel dannes af 2 overhoveder som sidder og regerer.....jeg skriver som regel.
Mange Amerikanere er kede af krigen i Irak og imod den....tror flertallet er imod. Terroristerne angriber uskyldig civile mennesker, børn, kvinder og ældre mennesker og hverken har våben eller andre muligheder for at forsvarer sig.
Et lille land kan heller ikke forsvarer sig mod et stort, men de har hver især deres våben at beskytte sig med...hvis man ellers kan sige sådan.
Lige meget hvor meget man diskuterer dette problem, vil der altid være stor uenighed om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Terrorister har intet med frihedskæmpere at gøre, det ville være synd at lave en samligning.
tilføjet af

kujoner

det værste af det væreste på denne dejlige jord
tilføjet af

Hug armene af dem

Hug armene af dem,de lede svin,de er ikke et hak bedre værd.At tage uskyldige mennesker som gidsler,er noget så svinsk og led,et menneske kan gøre,at dette menneske kun fortjener den værste straf der findes,skal pines og plages,miste armene,ja,og meget mere.
tilføjet af

...

” Man får sandelig ikke sin frihed, hvis man slår en masse ihjel. Så er man da først i søgelyset.”
Tja, de danske modstandsfolk fik da deres frihed i sidste ende. Desuden får man trods alt heller ikke sin frihed igen ved at lade være. Tror du ikke at de palæstinensiske selvmordsbombere er skyld i at hele verdens øjne nu er rettet mod lige netop dén konflikt? Samt at det er deres skyld at mange nu forsøger at finde en løsning, så der kan komme fred i området?
Der er trods alt ikke nær så stor opmærksomhed på de pacifistiske nepaleseres frihedskamp.
”Men det er da bestemt ingen god løsning at slå mennesker ihjel. Det opnår man vist ikke meget med. Det er da besynderligt det ikke er gået op for det pak endnu.”
Tja, er de tjetjenske oprørere ikke tæt på at sikre sig at præsident Putin ikke bliver genvalgt, eftersom han ikke kan overholde sit valgløfte – at slå det tjetjenske oprør ned. Hvilket eventuelt kan føre til en mere fredsvillig præsident.
Præsident Bush ikke tæt på ikke at blive genvalgt, bl.a. fordi han taber kampen mod ”terroristerne” i Irak. Kerry har trods alt ikke en nær så aggressiv udenrigspolitik som Bush.
Sharon overvejer at trækker nogle bosættelser tilbage, hvilket må siges at være en sejr for palæstinenserne.
Ser vi bort fra terror-listerne og kalder alle, der slår civile ihjel, for terrorister, går det da også acceptabelt for både de danske, amerikanske, kinesiske, cubanske og russiske ”terrorister”.

Alt i alt vil jeg mene at ”terroristerne” klarer sig fint.
tilføjet af

Terror imod terror

Kan vi ikke bare lave noget terror imod de der terrorister?? Jeg keder mig og syntes, at det kunne være sjovt med lidt heksejagt.
tilføjet af

Det kan jeg da nemt se.

De vil styre hele verden. Der er flere lejre , hvor de bliver skolet til at *være ligeglade med andre mennesker*.Det er med i deres opdragelse ( lille John , du skal være martyr når du bliver voksen) - hvis gud vil , siger de??? Jeg forstår dem ikke helt. Det er ufattelig , at man kan dræbe uskyldige mennesker. I København holde man en fest og sender penge til dem. Man kalder dem for frihedskæmpere ??? Lige nu har man taget mange skolebørn som gidsler i Rusland. De arme børn , jeg tænker på jer.
tilføjet af

Op i den blå luft?

Man kunne godt få den mistanke, at han i virkeligheden ikke eksisterer, men blot er en fiktiv, til lejligheden opfundet person, som skal retfærdiggøre, at USA gik "i lag med" Irak, siden man slet ikke hører mere om jagten på ham. Han kan da ikke være så svær at finde, med alle de resourser og midler man har til at efterspore.
tilføjet af

Et andet problem er

at Bin Laden måske er død....derfor kan de ikke finde ham?? Hvem ved. Han er/var meget syg og havde mange tilhængere som kopierer ham, som Saddam gjorde. Ingen sikre beviser på han stadig er levende.
tilføjet af

på tide

tanken strejfer mig om der ikke er nogen der mener at der skulle rydes ordtnligt op inden de forlades,og jeg forstår dem sku godt.
tilføjet af

Tillykke med til de frigivne

Atter viste den rusiske præsident, at han ikke giver ved dørene til den muslimske pøbel, bare synd at nogle af gidseltagerne overlevede, jeg vil håbe at de rusiske myndigheder også går efter de muslimske gidseltageres familie og gør kort proces.
En danker som foragter muslimer.
tilføjet af

Det er ikke mennesker

De Mu-slimske terrorister er IKKE mennesker, men en degenereret afart af menneskeracen som absolut ingen eksistensberettigelse har.
tilføjet af

Den Russiske præsident

Er meget populør i Rusland og viser her én af grundende. Ja, nogle terroister slap væk, men bliver de fundet, tror jeg ikke de slipper med livet i behold, det kan så være en trøst.
tilføjet af

Muslimer?

Er du sikker på, at de russiske gidseltagere er muslimer? Islam er jo ikke hovedreligionen i størsteparten af det gamle Sovjet. Her er det den ortodokse kirke, der er hovedreligion.
tilføjet af

Muslimer?

Nu skriver jeg jo ikke noget om muslimer....!!! Men kan så indføje, der er mange muslimer i Tjetjenien.....men derfor behøver disse gidseltagere ikke være det.
tilføjet af

Du skrev . . .

at du foragtede muslimer, så derfor troede jeg . . . .
Du har ret, der er mange muslimer i Tjetjenien - jeg har undersøgt det, for jeg var ikke sikker.
Det viser sig jo nok, desværre, at det alligevel er muslimer - i hvert fald nogle af disse terrorister! Det er jo forfærdeligt, det der foregår derovre! Hvad foregår der dog i hovederne på sådanne barbarer? At dræbe så mange børn!! Hvilket had de må have - det kan mit lille hovede slet ikke rumme!!
Jeg græder med de forældre, der ikke får deres små ud af den skole i levende live! Der er desværre efter de sidste meldinger, noget der tyder på, det bliver mange.
tilføjet af

Du skrev . . .

at du foragtede muslimer, så derfor troede jeg . . . .
Du har ret, der er mange muslimer i Tjetjenien - jeg har undersøgt det, for jeg var ikke sikker.
Det viser sig jo nok, desværre, at det alligevel er muslimer - i hvert fald nogle af disse terrorister! Det er jo forfærdeligt, det der foregår derovre! Hvad foregår der dog i hovederne på sådanne barbarer? At dræbe så mange børn!! Hvilket had de må have - det kan mit lille hovede slet ikke rumme!!
Jeg græder med de forældre, der ikke får deres små ud af den skole i levende live! Der er desværre efter de sidste meldinger, noget der tyder på, det bliver mange.
tilføjet af

Hmmmm...

Jeg tror du tager lidt fejl....jeg har ikke skrevet jeg foragter muslimer??
Men skidt....ja, det er frygteligt hvad der sker herovre. De viser på tv hele tiden børn som de bærer ud. Herovre viser de tingene som de er, så det er ret barske sager vi ser. Uanset om det er muslimer eller ej, så er det utroligt hvad voksne mennesker kan gøre mod børn.
tilføjet af

lejesoldater

I dagens avis står der at 10 af gidseltagerne er af arabisk herkomst - og formodentligt lejet af tjetjenerne.
tilføjet af

mig!!!

det ville være rædsomt
tilføjet af

Bodycount

Du skriver......Terroristerne angriber uskyldig civile mennesker, børn, kvinder og ældre mennesker og hverken har våben eller andre muligheder for at forsvarer sig.
Klart råddent. Men for at få lidt perspektiv på tingene bør man ikke glemme at mellem 10 og 15.000 CIVILE Irakere har mistet livet i selve krigshandlingerne. Forskellen er vel at amerikanerene ikke har dræbt alle disse civile med fortsæt............. men men men.........
tilføjet af

jaaaah.....

Det spørgsmål har jeg faktisk også stillet mig selv....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.