3tilføjet af

Det er egent

Det er egentligt utroligt, at alle disse mænd er sådan nogle frygtelige monstre, i deres omgang med dates og flirts med ?????? på nettet, Hvem eller hvad er disse?????
Man kan jo godt sidde og undres, hvorfor de gør det og med hvilke væsner. disse mænd er jo så fabelagtigt godt gift, med nogle henrivende væsner, typisk for disse henrivende væsner er, at de ikke selv kan skrive, men i stedet for nogle skrækkelige ordfabrilistiske "Ja man kan jo næsten kalde dem ordbeskidte" rejekællinger til, at skrive indlæggene for sig.
Ligeledes kan man da også undres,
at disse mænd i det hele taget skulle have lyst til sligt, når de jo på hjemme fronten har de mest attraktive, inspirerende, forførende, sensuelle, vitale, uselvcentrerede og kærlige huststruer man overhovedet kan tænke sig.
Hvad er det mon for nogle væsner disse mænd chatter
med.???
Og gad vide, hvor disse mænd efterfølgende har støvet disse enlige mødre op som man i månederne efter ser dem i bybilledet, Joooeee jeg spørger bare.
Nicklees
tilføjet af

Debatten om utroskab

Er meget ensidig, det vidner bare om at i ikke ved meget om emnet.
Når mænd chatter og dater, er det ligeså ofte med kvinder / piger som ligeledes er i et forhold af en eller anden art...kvinder er ikke et eneste hår bedre end de stakkels jagtede mænd..så få dog øjnene op og se lidt realistisk på det.
tilføjet af

Hørt

Helt sikkert er der lige så mange kvinder der er "utro" som der er mænd der er det - i alt fald når vi taler om netutro i form af chat, webcamsex eller lignende.
Her har kvinderne vist ikke så forfærdeligt meget at sige mændende på eller??
E_F_K
tilføjet af

Tak for

Tak for de, det var bare det jeg ville høre, der er gud ske tak og lov nogle få kvinder med selvstændigt omløb i hovedet. Nogle som ikke er dobbelt så tvangsstyrede af damebevægelsen, som kvinderne nogen sinde har været af mændende.
Venligst
Nicklees
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.