4tilføjet af

Internet i Spanien

Hej..
Har været i spanien for nylig og havde min bærbare PC med,idet jeg kunne kobles på bredbåndet på hotellet.. Da jeg ikk havde fået mit eget kabel med, lånte jeg på hotellet, men det lykkes aldrig at komme på!!!
Er nogen klar på en forklaring?? Skal snart afsted igen så det ville være rart om det virkede..
tilføjet af

Hvordan i din vildeste fantasi

Havde du forestillet dig at du kunne faa et svar naar du ikke kommer med andre oplysninger om haendelsesforloebet.
En computer er altsaa mere kompleks end som saa, det er ikke nok at proppe et kabel i vaegen og saa i computeren.. Og voila man er paa "Indernettet"
Bill Gates er midlertidigt skyld i at der er et hav af dummies som tror at de kan bruge en pc fordi de ved hvor [power] knappen sidder.. Eller kan finde rundt i Word og bruge IE.
For at du kan faa hjaelp herinde, er du noedt til at komme med oplysninger som.. kabeltype, hvilke protokoller hotellet bruger, din netvaerksopsaetning etc.
Held og lykke
"In a world without fences or walls, there's no need for Gates or Windows"
tilføjet af

Er du sikker på...

..at de har internet i Spanien?? ;-) Jeg tror fejlen skyldes en lokal indstilling på din bærbare computer... Den har nok ikke kunne kommunikere med det lokale netværk på hotellet...
tilføjet af

Internet i Spain

Det var dog en helt usmagelig måde at svare på... At du overhovedet gider at svare er mig en gåde, og alligevel en understregning af en understimulret nar!!!!!!!! God weekend du...
tilføjet af

Hænger på....

Det du spørger om vil jeg også gerne vide, jeg er nemlig heller ikke så vidende om dette her. Jeg kan fortælle, at jeg har adsl her og på arbejde har vi en bærbar pc, den kobler jeg bare til i mit stik herhjemme og jeg er på internet, så det er da nemt. Rart hvis det også virkede sådan i Spanien. Jeg har nu gjort det, at jeg har erhvervet et vodaphonekort. Det virker alle steder, men er relativt dyrt af bruge, har brugt det i Spanien-Frankrig-Tyskland og hvor der er aftale med udbyderne er det ikke så dyrt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.