7tilføjet af

kan ikke sige fra...

Hej
Er en pige på 25 år (fra "Nu kender jeg det..."). Min kæreste er gået fra mig, og ja, selvfølgelig er jeg ulykkelig. Prøver at blive sur på ham, for at gøre det hele lettere, men det er umuligt, idet jeg virkelig elsker ham! Troede at han var manden i mit liv, og vi har levet sammen de sidste fire år. Jeg accepterer at han har gjort det slut, men har svært ved at slukke for mine følelser!
Jeg ringer ikke og "kommer ikke tilfældigt forbi", idet jeg virkelig vil prøve at give slip. Han gjorde det klart da forholdet endte, at det aldrig ville blive os igen. Det kom som et chok for mig, og selvfølgelig blotlagde jeg mine følelser for ham (fortalte mine inderste følelser og tanker).
Men jeg græder hver aften. Savner ham og elsker ham stadig efter denne lange tid fra ham. Livet virker så uendeligt og tomt.
Så dukker han op. Og ringer. Inviterer sig selv på middag, og spørger hvorfor jeg aldrig giver lyd fra mig. Jeg forklarer at det er lidt svært for mig at se ham lige nu, idet han fortæller, at han bare vil være venner. Det kan måske også lade sig gøre. Men ikke så tæt på, ikke lige nu, mens jeg stadig har stærke følelser for ham.
Han lader ikke til at forstå.
Siger at jeg er smuk, og om han må røre ved mig og min krop. Give mig kys m.m. (IKKE sex! Men alligevel).
Det forvirrer mig! Gør mig dybt ulykkelig, og ja, gør det kun sværere for mig selv og mine følelser. Han siger hver gang at han ikke mener noget med det. Vil kun være venner, og ikke kærester eller noget.
Kan han ikke se havd han gør ved mig? Hvorfor kan jeg ikke sige fra? Hvorfor kan jeg ikke blive sur på ham? Hvorfor elsker jeg ham så højt, og hvorfor kan jeg bare ikke give slip?
Hvad vil han med mig? Hvorfor leger han med mig på denne måde? Prøver at virke uinteresseret, men det får ham bare til at ringe oftere...
Suk!
Knus Mabel
tilføjet af

hmmm

Hej Mabel,
du har selv svaret: Lær at sige fra - Ellers kommer du aldrig videre. Så enkelt er det, ved det er svært for dig og let for mig at sige men sådan er det. Held og lykke
tilføjet af

Han er ikke særlig sød !

Hvis han har gjort det definitivt forbi, så er han bare ikke særlig sød, at ringe og komme forbi alligevel.
Hvis du gerne vil blive ved med at være ulykkelig som nu,- så tager du bare imod hans invitationer og kærtegn ....
Hvis du vil ha´ det bedre med tiden, så er du nødt til at afvise ham 100 % !!!!!
Pas på han ikke udnytter dig ......det virker nemlig sådan.
tilføjet af

!!!NEDERN!!!

OKAY han er noget at det man kalder en meget meget ond fyr!!! Seriøst det kan han jo ikke gære i mod dig,,, men selvfælgelig nu har han fundet ud af hvor han har dig. Hvis han har lyst til at kysse med dig, ja men så gør han det bare, fordi som du selv siger du kan ikke sige fra. Det bliver du bare nød til at gøre også for at få der bedere med dig selv... Hvis du siger NEJ de næste 3 gange tror jeg han fatter budskabet og ja det kan godt være du mister ham som ven, men du kan jo heller ikke holde ud at ha ham så tet på dig... Jeg syntes personligt at han er herre led over for dig, at udnytte dig på den måde er ikke fair over for nogle. TÆNK på dig selv inden du kysser med ham, på den måde får du også mere og mere selv respeckt...
tilføjet af

Ting tager tid.....

Det er svært at slippe , men når du er klar sker det helt af sig selv...
tilføjet af

Kære du

det virker som om han prøver at hale dig i land igen-fordi du virker på ham, som om du er ved at kunne klare dig uden ham...han sagde jo selv han ikke hørte fra dig. Han har brug for dig som beundrer...derfor haler han sig tilbage så du begynder at savne ham igen - men han holder dig på tilpas afstand til at du vil have mere og til at han stadig har sin frihed.
Lad ham ikke køre sådan rundt med dig...
Taler af erfaring - man føler sig så dum i sidste ende. DU er mere værd end det....
tilføjet af

Sig farvel

Jeg synes at det lyder som om han udnytter dig. Du er mere værd end det. Jeg har selv været i samme situation, og jeg ved at der kun er en ting at gøre. SIG FARVEL. Rigtigt farvel. Lær at sige nej, så han forstår det. Måske mister du ham som ven, men til gengæld får du det bedre med dig selv.
Ikke noget med at sige eller tænke, at så kan vi lige ses lidt der og sådan. Det går ikke, for så savner du ham stadig. Du skal ikke tænke på at han måske stadig kan lide dig, for han holder ikke rigtigt af dig. Det kan man tydeligt læse ud fra dit indlæg. Så af med ham, det er mit råd. Jeg er sikker på at du får det bedre uden ham!
tilføjet af

tak :-)

Jeg manglede et lille spark i røven. Der nogen ting der er gået op for mig, som jeg nok inderst inde godt vidste, men som jeg ikke ville erkende, og som jeg nu har fået bekræftet.
Jeg starter nu med at sige fra! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.