11tilføjet af

Er DU vikar hos min eks?

er du kvinde og møder mænd på Dating el. scor, kan du være helt sikker på, at een af flg. 3 ting er galt med ham:
1.Han eks har sat ham på pause pga utroskab
2.Han er simpelthen smidt ud af kone el.kæreste
3.Hans eks har fundet en anden og BEDRE.
Konklusion? Mænd der dater er på alle måder tabere - har store problemer sexuelt, økonomisk og følelsesmæssigt/psykisk, de er big loosers.
Kvinder, der dater, er simple reperationsmaskiner, hvis de ikke siger fra i tide. Men alt for mange kvinder er SÅ naive og tror blindt på ALT, hvad han bilder dem ind af løgn om hans dårlige eks *
tilføjet af

Hør lige her !

Jeg er kvinde og dater kun for at have affærer, og hvad er nemmere end gifte mænd..nej vel.
Jeg kan betro dig, at der findes mange mæmnd der er gode nok..og som gerne vil mere, ikke alle er som du beskriver.
Du lyder som en forsmået kvinde
tilføjet af

Ud ha

havd så med kvinder der dater, ( jo det skriver du jo ) Je troer at du en sur kvinde der ikke havde tid til ham så kan måtde af nød gå efter noget mere spændene. Have du give ham lidt mere tid i det liv ja så var det nok ikke gået sådan vil !!!!
tilføjet af

og så er der liiiige det med

at stave.
Kan ikke tage dit indlæg alvorligt, sorry.
tilføjet af

Sludder

Mænd der dater er på alle måder tabere? På hvilken fantastisk alvidenhed baserer du den konklusion?
Ja, vel har net-dating gjort det nemmere for de brådne kar at gøre sig gældende på datingscenen. Og vel er der tilsyneladende uanede mængder af mænd med et eller flere af de problemer, du beskriver.
Men for det første: Er kvinderne mindre tabere?
For det andet: Der er også mænd på nettet uden de pågældende problemer, ligesom der også er kvinder som ikke er håbløst naive.
Nettet er fuld af almindelige mennesker. Problemet er vel snarere, at dem der råber højest er dem der bliver lagt mærke til, og ja, det vil ofte være dem der har problemer af forskellig karakter.
Uden at have praktisk erfaring med nogen af de sider du nævner, vil jeg gerne have lov at påpege, at der også findes historier med en ganske anden baggrund end den du beskriver, og med en ganske anden udgang end den, du tilsyneladende antager må blive følgen.
Min eks mødte jeg eksempelvis via en chatside (og nej, jeg har heller ingen problemer med at finde en partner i den virkelige verden, og var ikke i nogen af de af dig beskrevne situationer), og vi delte et langt og kærligt forhold før vi blev enige om, at vi i virkeligheden nok havde det bedre som venner.
Jeg vil give dig ret så langt, som at man absolut skal færdes med forsigtighed, og ikke antage at den anden part nødvendigvis fortæller sandheden, men nu er der jo heldigvis også måder at bevise sin ærlighed på.
Og så vil jeg i øvrigt stadig gerne vide, hvad du baserer dit indlæg på? Enten må du jo have været en af de involverede parter (ved ikke om du er mand eller kvinde, men antager umiddelbart det sidste), eller også må man vel nødvendigvis stille spørgsmålet: "Hvad er dine kilder, og kan du verificere deres pålidelighed?"
/Sprocket
tilføjet af

ikke endnu

Hvad laver kvindene så på date, og hvad bliver mændendes rolle så i forhold til dem.
Jeg har ikke på noget tidspunkt endnu hørt om mænd, der gik på en date uden, at det kostede ham en mindre formue, over kortere eller længere periode. Skal det tolkes derhen, at den type kvinde en mand primært kan møde på date, generelt set er prostitueret.
Bare fordi du er blevet skoddet, så behøver du jo ikke skære alle mænd over en kam vel.
Lad nu være med at betragte dig selv og dine medsøstres rolle i denne tilværelse, som noget specielt vigtigt for mandens overlevelse. I overlevelsesøjemed er i hverken vand kød salt og ej eller brød, ja i kan gøre det, at leve til en vidunderlig ting for en mand, altså pynten, der er desværre bare ikke brug for så meget pyntstof, som der er brug for basaliteter.
Og som rosinen i pølseenden er der efterhånden utroligt få Quinder, der forstår igennem længere tid, at være den pynt, som får manden til at lægge sig i selen, for at gøde og nære pynten.
Fakta er at kvinder står for den ovevejende del af utroskab.
At han er smidt ud skyldes simpelt hen, at kvinden pga. barnets tarv får lov til at beholde boligen.
At han skulle være så meget værre end den nye mand lyder underligt, da han i de fleste tilfælde rellativ hurtigt efter finder en anden Quinde, som han holder sammen med gennem længere tid, hvor kvinden derimod går lidt længere tid og sunder sig, men derefter har indtil flere skiftendende partnere, over en kortere årrække.
Konklusion. Manden som er strittet ud af fælles bo, er gennem længere tid blevet nedgjort eller afvist sexuelt af sin X, samt ved skilsmissen ribbet totalt på det økonomiske plan.
Men skal vi generellisere er din konklusion måske et udtryk for at mændene måske nok er nogle loosre, men de er ikke ligeså store menneskelige egoistiske og gridske møjsvin som kvinder.
Så hellere lidt looser, så kan man da se sig selv i øjnene.
Og skal vi så sludre lidt videre om den ting.
Knus kram og solskin
Nicklees
tilføjet af

prøv selv

at tjekke ind på dating, scor, sexdating. Blot ved at læse mænds og kvinders profiler, vil deres store hjælpeløshed springe i øjnene.
Jeg synes på en måde, at den slags sites oser af under-danmark.
tilføjet af

nå da

lyder som om du har mistet din mand til dating.dk
tilføjet af

so what?

Tjah, hvis du vil forarges over dating via nettet, så vær så god...
Personligt kan det nu ikke bringe mine urinaler på fordampningstemperatur. Jeg har aldrig selv dated, det har dog 2 af mine allerbedste venner, og de tilhører på ingen måde "underdanmark" - har begge gode job i høje stillinger, ingen problemer med økonomien, godt udseende, sunde interesser, ingen psykiske problemer, etc, etc
Derimod er jeg selv langtidsledig og min kone arbejder med et underbetalt job som rengøringsassistent på et sygehus - vi traf hinanden i den lokale sportsforening hvor der var kærlighed fra første blik og vi er nu sammen på 8. år uden ridser i lakken da vi respekterer hinanden og har fuld tillid til hinanden.
Men det gør os da ikke til bedre eller ringere mennesker af den grund? Eller hvad mener du, elise?
tilføjet af

til grin!!

Det beviser jo bare at du selv har været tiltrukket af netdating siden du ved hvordan folks profiler er!! Og jeg synes det er noget forbandet pis at sige for jeg har mange venner som er på dating-sites og de er søde og kun ude after at finde fast forhold!! Jeg mødte min kæreste over nettet og vi har været sammen i 6 år (er selv kun 22)!! Men du virker som en kvinde der ikke kan finde ud af at tilfredstille din mand så han bliver hos dig!! Du virker total smålig og ensom!! Tag og gå ind og lav en profil selv, så kan du snakke med nogle, så du ikke er så ensom og så du måske kan finde ud af at der er mange som ikke er deres kærester utro osv. Jeg har selv en profil, men jeg snakker kun med folk som venner!! Det er der jo ikke noget galt i!!
JEG TROR DET ER DIG SELV SOM HAR ET PROBLEM OG DET LADER DU GÅ UD OVER ALLE ANDRE!!
tilføjet af

blank!

Du er jo total blank og naiv!!Få dig et liv og lad vær med at sidde og surmule over fortiden!!
Jeg har da selv været på dates hvor manden har insisteret på at betale, og så den næste date betaler kvinden måske!! Altså, betaler du altid for dig selv, ingen venner eller familie eller kæreste har nogensinde betalt for dig!! -Det vil jo også være en skandale for så er du jo luder!! Ej... come on! Du må da kunne se at du er helt galt på den!!!
tilføjet af

You go girl..

Godt gået. Super skrevet. Dejligt negativt men sandt. Ud og mød partnere med græs under tæerne istedet for et ikeagulv der hedder "Jytte". Held og lykke, andante.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.