7tilføjet af

Halloween-fest for voksne

Hjælp derude!
Jeg skal holde en efterårsfest for en 10-12 kolleger og kunne godt tænke mig en temafest omkring halloween. De kommer fra det ganske danske land, så vi mødes allerede til kaffetid, så skal vi lave et eller andet aktivitets-agtigt, så spise dejlig mad og råhygge.
Kan I bidrage med hjælp til følgende:
Hvad skal vi lave efter kaffen er konsumeret? Ikke lige standardløsningen med at bowle. Jeg bor i et naturskønt område, så måske noget løb-agtigt med eller uden poster eller måske en feltbane... Også gerne indendørs alternativer :-)
Halloweenagtig mad. Lidt lækkert, må gerne kunne forberedes delvist i forvejen.
Er der nogen, der har ideer til "selskabslege" til om aftenen?
Håber på Jeres hjælp!
Med venlig hilsen
Lotte C
tilføjet af

et sted

Det lyder rigtigt hyggeligt at lave sådan en dag/aften.
Du kan gå på nettet uder www.martha stewart.com
der kan du læse dig til en masse gode ideer.
God fornøjelse
tilføjet af

totalt godt

Dit arrangement lyder totalt sejt. Har respekt for folk der tager sig tid til at arrangere sådan noget, men lige en afstikker. Hvornår er det Hallowenn det er.
Rasmus
tilføjet af

... Det ved jeg ikke :-D

Det er vel her omkring græskartid... Det var bare sådan et oplagt tema. Har du ikke nogle ideer til en aktivitet??
tilføjet af

halloween

er sidst i oktober, tror nok det er d. 31.
Sidste år var det en fredag, min kæreste og jeg var til et arrangement på musik cafeen i Århus, da det sluttede kl. 02.00 skulle vi direkte med toget til København, hvor vi dagen efter skulle til koncert med Blondie.
Jeg var klædt ud som "Killer-Bunny" med pink netstrømper, sygeplejeuniform, kaninører og fuld make-up. Det var en lidt speciel oplevelse, at skulle ud og finde hotelværelse i København kl 5 om morgenen, med et par kaninøre stikkende op af tasken...
tilføjet af

halloween

Jeg syntes lige jeg vil fortælle jer traditionen omkring halloween, da det ikke bare er noget kommersielt som mange siger.
Oprindeligt er den keltiska mytologi fra Irland. Irerne havde tradition for hvert år at fejre høsten og hædre sine døde ved kelternes nytår den. 31 oktober.
Kristendommen bestemte sig for at erstatte denne hedenske højtid med en dag for at fejre alle helgener, allehelgensdag som fejres den første november. Ordet Halloween kommer fra All Hallows eve(eve=aften), hvilket betyder dagen for allehelgensdag.
Da kartoffelhøsten slog fejl i Irland i 1800 tallet var der mange der emigrere til USA og de tog Halloween traditionen med sig. Fra Irland havnede denne tradition sltså i USA og nu er den kommet tilbage til Europa.
Den irske tradion lavede man lygter af kålroer som skulle repræsentere de dødes sjæle. Da ierne emigrerede til Amerika var det svært at finde kålroer men der var masser af græskar som så blev brugt i stedet.
tilføjet af

Jaaaaahhhhh!

Cool! Du har lige givet mig en idé til en quiz!
Tak!
Lotte
tilføjet af

Flere idéer??

Hej alle.
Tak for de gode ideer, der allerede er kommet.
Er der ikke nogle flere kreative sjæle, der kan bidrage med input??
På forhånd tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.