11tilføjet af

Tandløse løver og ulveunger

Jeg kan undre mig over at der ikke er nogen fans fra FCM eller FCK der skriver indlæg om gårsdagens kamp i Parken. Kan da se på et par af profilerne de er fan af FCK så hvorfor ikke skrive et indlæg om hvordan du oplevede kampen.
Jeg var i Parken fordi fodbold er en udmærket fritidsinteresse og jeg er hverken fan af det ene eller det andet hold, nærmere betegnet bare et fodboldglad menneske.
Som jeg så aftenens kamp så var det en omgang uorganiseret FCM hold, der først kom rigtigt i gang i anden halvleg men så var det for sent. Jeg er godt klar over at de lider under utroligt mange skadede spillere hvilket skinnede tydeligt igennem, for der var ikke noget som rigtigt fungerede.
FCK spillede heller ikke overbevisende på nogen måde. De fik et par mål og det var det og bestemt ikke en præstation som er værd at skrive hjem om. Der skal så sandelig helt andre boller på suppen hvis FCK skal erobre Royal League pokalen og for den sags skyld vinde superligaen i år.
Har lagt mærke til at Fede Britt engang imellem giver karakterer og bruger folkeskolens skala og det vil jeg da også gøre i dette tilfælde.
FCM = 6
FCK = 7
Nogle på sol der har lyst til at kommentere mit indlæg så imødeses til med interesse.
tilføjet af

Ja de må være stolte

Davs du.
Kanon indlæg.
Gad vide hvordan det føles for FCK at de for første gang i umindelige tider har formået at vinde en fodboldkamp på ærlig vis, uden hjælp fra dommeren m.v.
Dog er der lidt malurt i bægeret denne gang...
For hvad skal de nu brokke sig over denne gang, når de nu vandt?.
Det plejer jo ellers at være fast kutyme for FCK at de stiller tudefjæs op efter hver kamp og har noget at brokke sig over (FIFA's regler i.f.m. A.Hutchinson-sagen)eller andet.
Nu har de intet at brokke sig over....
MEEEN så er det vel også galt.
Tør øjnene og ta' en tudekiks FCK..
I bliver aldrig hele Danmarks hold....
tilføjet af

Dommertække kan I

bundbyfans vist være glad for. Mod FCK erkendte dommeren et overset straffespark. Og de to udvisninger.....i samme kamp, så kan I vist heller ikke få foræret mere. Uden det bliver for tydeligt.
tilføjet af

Kun et at sige....

KLYNK,KLYNK,KLYNK!!!!!!
Klynk noget højere,jeg tror ikke at Don Dø kan høre dig.
Og nu med det samme, så bed ham om at købe en hjerne til alle dem der holder med FCK.
I TRÆNGER VIRKELIG TIL EN!!!!!!!!
tilføjet af

Jeg er ikke

helt enige i dine udsagn...men det er jo også derfor det hedder en debat.
Jeg synes det var et godt spillende FCK mandskab der var på banen i første halvleg. FCM løb efter min mening fortvivlet rundt efter bolden og så ud som om det var nyt at spille i sasligaen.
Vi fik efter min mening 2 velfortjente mål, bl.a som resultat af god kombinationsspil.
Så var der anden halvleg, og jeg ved ikke om FCM havde fået et skud epo i pausen, men de kom tilbage på banen og indtog deres plads i kampen. Det var pludselig et enormt velspillende FCM mandskab som deltog i kampen og FCK fik kamp til stregen. FCK formåede dog at få øget forspringet til 3-0 til trods for den nu svære tilgang til målet.
FCM kæmpede med blod på tanden og FCK's spil lignede mere og mere spillet fra kampen mod BIF. Dette blev dóg også straffet da FCM reducerede til 3-1 og var meget tæt på 3-2.
Reduceringen fik FCK til at gå helt i baglås og der var ikke meget spil tilbage at hente fra FCK's mandskab i den sidste del af kampen.