3tilføjet af

Den eneste ene...

Pretty woman, sukkersøde kærlighedssange, valentine's day... Det var altsammen gjort kærligheden til noget vildt stort...
Det leder hen til spørgsmålet om den eneste ene.. Hvem vil ikke gerne tro på at den eneste ene for lige netop en selv, en skønne dag kommer forbi en? Man har store idéer om, hvordan mødet sker! Det er selvfølgeligt helt vildt romantisk...
Og man kender selvfølgelig vedkommende ud og ind, som han/hun kender én!
Er det muligt? Tror vi på den eneste ene, fordi vi er så bange for at være alene i verden?
Tidligere havde jeg en forestilling af min eneste ene... Et ord kan beskrive vedkommende; PERFEKT!
Men hvem er i grunden perfekt?
Jeg ville ikke selv kunne leve op til at være en andens eneste ene... Så vil jeg hellere være den ene, som vedkommende valgte at være sammen med!

tilføjet af

Ingen er perfekte!

Ingen overhovedet er perfekte, heller ikke dem som virkelig prøver på det, eller tror de er.
Men alligevel kan man vel passe sammen på en prik, og nogle mener, være skabt for hinanden. Min egen kæreste er måske ikke den eneste ene, selvom nogle mener at han er, og at skæbnen satte os sammen, men hvad hvis "den" ikke havde gjort det? Ja, så havde jeg nok på et tidspunkt fundet en anden "eneste ene", og så er de jo ikke den eneste, så er de "en af de få". Men hvor jeg ville hen er, at det vel ikke er vigtigt om han er den eneste ene på hele jorden, når han er den rigtige, og det er han i hvert fald. Min kæreste er da ikke perfekt, men det er jeg da heller ikke selv, og det er godt, for ellers ville vi da ikke passe ordentligt sammen. Jeg synes det er noget pjat når nogen snakker om "han er ikke god nok til dig" eller "du er da for god til hende" eller "ham får du ALDRIG", det har da ikke noget med det at gøre, det der betyder noget er om kærligheden er der, og den er gensidig! At alt er vildt romantisk og man kender hinanden fuldstændig, tror jeg overhovedet ikke på, men ville livet så ikke også være for kedeligt - hvis man i forvejen kendte hinanden 100 % og det ikke kunne blive mere romantisk. Det ville jeg i hvert fald ikke ønske mig, men nu er jeg jo også tilfreds hvor jeg er.
Held og lykke til alle med at finde, ikke den eneste ene, men det helt rigtige til netop dig - og ikke nødvendigvis dine venner.
Knus Fie
tilføjet af

Fie

Hej Fie
Da jeg læste dit svar, kunne jeg ikke lad vær med at tænke på (gud hvor har du ret)jeg kunne ikke selv ha skrevet det bedre.
knus maja
tilføjet af

Tak...

Tak for dit indlæg Fie...
Elsker at læse andres erfaringer og synspunkter om emner så aktuelle som netop det med "den eneste ene"... Håber at dit indlæg kan rykke andres syn på den abstrakte idé om "den eneste ene"- og det er jeg ikke i tvivl om det vil gøre!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.