6tilføjet af

Har du allergi ??

Jeg kom lige i tanke om, at jeg jo kender utrolig mange mennesker der lider af den ene eller anden form for allergi. Hvor skal jeg dog prise mig lykkelig for, at jeg ikke lider af noget som helst overhovedet. Det er jo næsten ved at være helt unormalt i min alder (selvom jeg stadig er ung).
Jeg ved godt at noget allergi kan man ikke gøre så meget ved da man kan være arveligt disponeret, men ellers kan man selv gøre noget for at mindske risikoen.
Jeg selv feks bruger meget naturprodukter og går til økologisk frisør. Det er dyrt på en SU men en prioriteringssag jeg synes jeg kan forsvare.
Jeg køber så vidt muligt økologisk og er ikke fanatisk med rengøring, men bare sørgrer for, at der er alm rent i mit hjem.
Hvad gør du for mindske risikoen for allergi og højne din levestandard❓Nogle fifs ?
tilføjet af

gør ikke så meget

vænner mit barn til div. ting så hun ikke får allergi over for dem ;)
tilføjet af

Ja, man skal være taknemmelig

hvis man ikke fejler noget. Jeg var til lægen sidste år for at få taget en allergitest - bare for hyggens skyld :0) Faktisk bare for at se hvordan status så ud med min krop, men den reagerede som sædvanlig ikke på noget som helst, så jeg var lykkelig og min læge sagde også, at man skal bestemt skal være taknemmelig for at man ikke har en eller anden form for allergi i vores alder.
Mht mælk, så skal man ikke købe økologisk med den begrundelse at man vil mindske allergisymptomer, da både økologisk og almindelig mælk indeholder de allergifremkaldende stoffer. Men det er vist mest relevant for folk med børn da det er yderst sjældent at voksne får børneallergi
tilføjet af

øøøøh he he - ups

jeg mente naturligvis MÆLKEallergi og ikke børneallergi. Det sidste er vist mest noget jeg selv kan lide af engang i mellem, men det er endnu ikke medicinsk dokumenteret :-D
tilføjet af

FIN talefejl

flere af den slags Rotte, det gør det hele mere muntert :-D
tilføjet af

Betaler for en tår modermælk hver måned.

Det holder den allergi væk, der tidligere plagede mig voldsomt.
tilføjet af

ja da

Jeg bruger selv økologisk hudpleje som jeg ved er ren og "rigtig"økologisk, serien jeg har fundet hedder Essential Care og er ikke særlig dyr i forhold til mange på markedet, de har også en shampoo. Jeg lider af svamp og har en del psoreasis pletter i ansigtet og der er der noget i en af deres cremer der hedder calendula baml der bare VIRKER. Derhjemme bruger jeg Ecover til rengøring - det er rent og de laver også opvasketabs til opvaskemaskinen.
håber fif kan bruges
basi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.