3tilføjet af

Tætte bånd

Hej!
Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg ville havne herinde og ovenikøbet selv skrive et indlæg om mine forvirrede & frustrerede tanker og følelser.
Jeg har igennem en lang periode været forelsket i mn bedste veninde- hun ved det og har indrømmet ar hun har de samme følelser for mig, at hun er dybt forvirret og bange.
Disse voksende følelser har vi ALDRIG næret for andre piger, vi har aldrig tænkt på kys osv. med det andet køn- og derfor kommer det, som et chok for os begge to. Vi har skrevet om snakket lidt om det, men er meget generte og lammet af angst.
Vi har lyst til at prøve- udfordre hinanden, men ingen af os tør.
Jeg tænker HELE TIDEN på hende, hun slipper aldrig mine tanker. Det gør mig bange.
Gæsten
tilføjet af

Man tør ikke , hvad man gerne vil.

Hej gæsten.I er to piger , der gerne vil prøve at være sammen intimt.Jeg tror det bedste er , at prøve det , og få spændingen væk.Jeg ved godt , at der er mange mennesker som ikke kan døje sådan noget. Jeg mener , at sådan noget er privat , og ikke rager andre mennesker.En ting er helt sikkert , der er mange der gør det.I kan få en dejlig oplevelse , og andre mennesker kan være ligeglade.Det behøver I jo ikke at fortælle til nogen.Hej. Mojn286@hotmail.com
tilføjet af

Kast dig ud i det!

Hej Gæsten.
Jeg kan kun sige en ting og det er GØR DET!
Se sådan på det, hvad er det værste der kan ske!
Det er muligt at ikke alle i din omgangskreds syntes at det er lige fedt, men man kan altså blive positiv overrasket sometider.
Jeg er selv til piger, hvilket jeg har vist siden jeg var ca. 12 år.
Først som 23 årig var jeg nået til at ture indrømme denne kendsgærning for mig selv.
Jeg kastede mig ud i det og har til dags dato ikke været udsat for nogle ubehalige oplevelser pga. min sexualitet tværtimod!
Jeg kan derfor kun opfordre dig til at tage det som en oplevelse, og hvis i så kan få noget positivt ud af det begge to så er det jo bare skønt!
Med venlig hilsen Line
tilføjet af

Snak sammen

Hey Gæsten..
Det med at tænke på en person hele tiden, kender jeg kun alt for godt.. Har det på samme måde med min ex (pige) både før og efter hun slog op med mig.. Men det skal du ikke være bange for.. Det behøver ikke betyde at du er lesbisk.. Selvføldelig kunne det være en mulighed, men det kan også være fordi det er en opmærksomhed du ikke har oplevet, fra en pige, på samme måde før..
Jeg vil sige at I skal snakke meget om det med at være sammen, før I gør noget - for i nogle tilfælde kan det ødelægge venskabet.. I skal være helt sikre på at det er noget I er villige til at fuldføre, for det er noget I vil huske hele jeres liv.. I vil være den første for hinanden, og det er noget helt specielt.. Husk det..
Derudover vil jeg bare ønske dig/jer held og lykke.. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på: mette.skov@sol.dk
Knuz Mette18
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.