10tilføjet af

Syg af kærlighed

Det er nu over en måned siden mig og min kæreste slog op.... Jeg elsker hende, og vil så gerne have hun kommer tilbage... vi har i mellem perioden været sammen nogle gange... Sidste fandt jeg så ud af at hun er begyndt at date igen.... Det er jo egentligt fair nok.... Det er bare så pisse hårdt, når jeg ikke kan få hende ud af hoved, og jalousien raser i mig.... Vi snakker stadig lidt.... føler ikke jeg kan overleve uden en lille snak med hende engang imellem.... Jeg elsker hende, og føler nu efter vi har slået op at hun er min drømmepige, det følte jeg måske ikke helt da vi var kærester... Hvis jeg føler hun er min drømmepige, hvorlangt skal jeg så gå i mine bestræbelser på at få fat i hende igen....?
tilføjet af

UHA

Jeg stod i akkurat den samme situation, som dig for lidt over et halvt år siden. Hende som jeg troede var "kvinden i mit liv" skred. Ligesom dig gik det først op for mig, hvor store mine følelser var for hende da var for sent. Dermed ikke sagt, at jeg ikke gav hende al min kærlighed, men inderst inde var der altid denne her lille tvivl om det virkelig skulle være hende. Nå men det vil jeg frem til er, at du ikke må presse hende for det vil bare få hende til at synes du vil kontrollere hendes liv. Derimod vær hendes ven når hun har brug for det, men lad hende også vide du stadigvæk har følelser for hende (men sig det kun en gang så hun ikke opfatter dig som en byrde). Så er det helt op til hende om i skal være et par igen, eller ikke og måske er det netop den frihed som får hende til at indse at du er manden i hendes liv....
Men held og lykke med det:-)
tilføjet af

Hvordan gik det?

Det lyder somom det lykkes for dig, at få hende igen.... Eller er i bare venner nu?
tilføjet af

Desværre

Desværre var jeg ikke så klarsynet på det tidspunkt, og jeg gjorde alt for meget for at få hende igen.
Hvordan historien ellers er gået kan du jo læse i mit indslag under kærlighed....
Trist historie.
tilføjet af

Hmm

Nogle gange ved man ikke hvad man har, før man har mistet det. Mit råd er: "Man skal ikke slikke hvad man lige har spyttet".. Rettere sagt: Når i nu er gået fra hinanden, så skal du ikke tage hende igen... ligesom hun gik fra dig nu, kan hun jo finde på at gøre det igen senere... desuden siger du at hun har datet andre.. det er endnu en grund til at lad hende flyve hendes vej.
J har også været i en lignende situation, og er nu glad for at det er overstået og vi ikke fandt sammen igen. Tro mig.. efter 2-3 måneder begynder du at se livet anderledes..
Desuden for mig er det et spørgsmål om ære: altså hun tænker, måske at du ikke er manden i hendes liv, så hun går ud og prøver at finde andre, og efter lad os sige 5-10 dates, indser hun at du alligevel var bedre for hende, så hun kommer tilbage.
Det er ligesom... ohh.. jeg kunne ikke finde noget bedre, nu må jeg bare klare mig med ham (altså med dig).
Kort sagt: Når en kvinde/mand går fra Jer, så lad være med at tag ham/hende tilbage under ingen omstændigheder.
Man anyway.. det er jo bare mit råd.. ;-)
tilføjet af

vis dine følelser

Hvis du gerne vil have hende tilbage, så skulle du vise dine følelser, og fortælle hende, hvor meget du elsker hende. Spørg, hende også, hvad hun føler for dig??. Måske har du givet hende forlidt opmærksomhed, så hun prøver at finde en anden, som giver hende det, som du ikke gav hende. Det bedste er nok en gensidig dialog, hvor i fortæller hinanden, hvad i har brug for, for at forholdet kan komme til at fungere igen.
Jeg har for ca. 2 månedere siden slået op med min kæreste pga, af nogle sexuelle problemer. Man tror ofte, at det er manden som har den største lyst til sex. Men min eks.kæreste, var kun til almindelig sex, og kunne ikke lide oralsex, som betyder meget for mig. Jeg er en kvinde, som har nogle sexfantasier og lyster, som han ikke havde lyst til. Så forholdet kunne ikke holde, da han ikke tændte mig sexsuelt. Man skal også passe sammen på det sexuelle.
tilføjet af

Hvis du vilkelig elsker hende ....

så gå HELE vejen for at få hende tilbage . Det kommer selvfølgélig osse an på , hvorfor I slog op.
Men fortæl hende , hvordan du har det! Du har jo mistet hende , så du har intet at miste , hvis du forstår , hvad jeg mener !
Sig det til hende , hvordan skal hun ellers vide det ?!
Held og lykke , Lucy .
tilføjet af

Pas på

Føler virkelig med dig og ved hvordan det er at være håbeløst forelsket. Ved hvor ondt det gør i hjertet og hvordan det er at savne... Men lov mig, at du er helt sikker på at hun er den eneste ene fordi du virkelig elsker hende. Det kan jo også være at hun pludselig er blevet endnu mere interessant for dig fordi du ikke længere helt kan få hende og fordi at du ved at hun dater igen. Måske gør det hende lidt mere spændende for dig - hvordan ville du have det hvis hun virkelig vendte tilbage til dig? Vil hun så stadig være interessant nu hvor du har opnået det du ville? Taler af erfaring så det er absolut ikke for at nedgøre dine følelser...
Pøj, pøj med det hele
tilføjet af

Kærlighed

Stress dig op(bliv motiveret af din kærlighed for hende, noget med at hun ikke er bestemt for andre end dig selv), tag over og scor hende "igen".
Hvorfor gå rundt og være trist, når man kan være "lykkelig"?
tilføjet af

Tjah...

Tror egentlig kun at tiden kan gøre sit hér... Du får nok svært ved selv at overtale hende. Få det hele på god afstand og tag så kontakten op igen. Gennemgår selv for tiden det samme frem-og-tilbage spil, så det er ikke ukendt for mig. Det eneste der hjælper er tid og afstand. Se evt mit indlæg tidligere... Måske kan du bruge nogle af de tanker der er gjort omkring det!
tilføjet af

Jeg ved det!!

Jeg ved godt det fungerer sådan i mit sind.... Jeg føler jeg har langt flere følelser for hende nu end da vi var sammen.... Det er bare umuligt for mig at skelne mellem om det er fordi, jeg nu er klar over for meget hun egenlig betyder for mig, eller er det fordi jeg ikke længere kan få fat i hende... Det er totalt umuligt for mig at skelne mellem de to ting.... Jeg føler at samtidig med jeg mister min kæreste mister jeg min bedste ven.... Det er reelt de sammen psykologiske mekanismer som ved dødsfald... Jeg havde hende i mit liv, vi havde skabt nogle bånd, og fortrolighed sammen, der nu når vi ikke er sammen er pist væk....
Det er godt nok hårdt at miste:(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.