13tilføjet af

stor gymnastikbold - help

Jeg kan bestemt betegnes som håbløs hvad sportsartikler angår, medmindre det drejer sig om bat og ketchere :-) Jeg er blevet anbefalet at bruge en stor gymnastikbold i stedet for en skrivebordsstol (lidt på egen opfordring faktisk). Jeg sidder meget ned fordi jeg skriver opgave i denne tid og kan nemt få ondt i lænden pga et ridestyrt jeg engang havde for nogle år siden. Derfor vil jeg gerne gøre noget forbyggende. Og for at nå til pointen, er der så nogen af jer, der kan fortælle mig hvilke mål sådan en stor "skrivebords"bold skal have og hvad hedder sådan én, hvis jeg nu vil finde den på nettet?
Håber I kan hjælpe mig. Jeg skal hilse fra min ryg og sige tak, den tror på jeres ekspertise :-)
tilføjet af

øh ps.

jeg er 1.64 m, hvis det har noget at sige....det har det nok.
tilføjet af

65Ø

skal den så hedde. Det er diameteren, og ja, det er din højde det kommer an på. De kan købes i f.eks. Føtex til næsten ingen penge (under en hund), så det er vel lige så nemt, som på nettet!?! Når den skal pustes op, vil jeg anbefale, at bruge en kompresor. Det er umuligt at pumpe den hårdt nok op med de der små håndpumper man kan købe...
tilføjet af

i Føtex?

Okay, jeg vidste ikke man kunne købe dem der. Det gør ikke noget hvis de koster mere end 100 kr, skal have en ordentlig kvalitet. Jeg vil lige kigge på det. Måske jeg burde gå hen i en sportsforretning og spørge om hvordan de er hvis det er god kvalitet, for så kan jeg måske købe sådan én i Føtex som du siger :-)
Tak for hjælpen
tilføjet af

Jeg har

selv købt min i Føtex. Den hedder X-Mile og er ganske glimrende. Men husk: man skal vænne sig til at bruge den. I starten var jeg hele tiden bange for, at den skulle springe, men det gør den altså ikke :oD
tilføjet af

HA HA hvor fint :-D

Ved at jeg selv har samme problem med dem jeg har siddet på indtil videre :-) Godt, men jeg vil tage dit råd og gå ned i Føtex i morgen og anskaffe mig sådan en smart nymodens ting til mit kontor (forhenværende stue).
Mange mange tak for din hjælp. Kan du have en rigtig god Nytårsaften...,ikke noget med at smide raketter efter folk....de bliver så hysteriske af det. Har lige set en udsendelse om det i TV :-)
tilføjet af

Også godt nytår

til dig, og held og lykke med din nye "stol" ;oD Nej jeg skal nok lade raketterne være. Her er det min mand, der står for den afdeling, og det er heldigvis mest batterier han har købt. De plejer, at stå stille *GGG*
tilføjet af

Ø00?

Øhm ... så er det afsløringstid igen igen. Skulle nu sårn en kleppert som jeg finde på en sådan hoppedarius, fåes den så osse i - "overstørrelse"? Jeg mener, det er jo ikke alle der er tæt på de 2m og vejer sine 100kg + - ?
Vær nænsomme med svarene - pliiiiiz?
Lagermann
tilføjet af

Målene

Hvad jeg har ladt mig fortælle er målene således;
Højde Under 155cm=45cm bold
155-171=55cm
171-186=65cm
187-198=75cm
Og den er vanvittig effektiv mod ryggen med øvelser også..
Qen.
tilføjet af

yepper

det fandt jeg også på nettet et eller andet sted, så måske har I ret. Jeg vil nok lige gå ned i en sportsmaster eller noget lignende og se på sådan en fidus først...just in case. Men den er nemlig rigtig god mod ryggen, så det er værd at invistere i. Selvom min bankrådgiver nok mener der er meget få ting her i decembermåned som er værd at invistere i efterhånden. It better be gooood:-)
tilføjet af

stavefejl

jeg kan ikke stave til investere...fandens også !!!
tilføjet af

Den er god

Den er ret effektiv. Den kan jo bruges til mange ting.
Den er pengene værd..
Godt nytår
SøvnigeQen.
tilføjet af

Jeg tror

du hentyder til det med diameteren. Det er selvfølgelig boldens diameter, og personens højde, der tales om. Sorry ;oD
tilføjet af

Træningsbold med Anti Burst System

Har du købt en træningsbold?
Jeg har en ny 65 cm. Togu ABS PowerBall til salg for 199 kr. ABS-bolden er utrolig solid og slidstærk. (Holder til ½ ton :-)
Tlf. 40 53 66 35
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.