23tilføjet af

lopper

det er formentlig lopper du har,men syntes du er lidt af en gris hvis du kun skifter
sengetøj en gang hver 14.dag, det er bare min personlige mening.
tilføjet af

Er ikke blevet bidt de sidste par dage

Har luftet sengetøj og har købt loppegift, så nu må vi se. Ihvertfald er det rart ikke at have fået flere stik/bid.
Jeg har vist også brugt lige lovlig meget Xylocain salve til at bedøve stikkene med ;0)
tilføjet af

Hvad har jeg i sengen ?

Jeg er bange for at jeg enten huser en meget sulten myg eller at jeg har sengelus/lopper.
Jeg håber I kan hjælpe mig med evt at finde ud af det.
De sidste par uger er jeg ofte vågnet op med bid. Sådan tre lige ved siden af hinanden. Jeg har hele tiden troet det var en myg, men jeg kan hverken se eller høre myg.
De stik jeg har ligner dog myggestik på en prik på den måde de hæver op på. Men jeg tvivler dog på det er en myg, for så ville jeg vel have hørt den ???
Hvis det er lopper/lus, så forstår jeg ikke hvor jeg har det fra. Jeg har ingen husdyr og der har ikke været husdyr i min lejlighed i meget meget lang tid og den hund der var, har ikke haft lopper nogensinde.
Hvis det er lopper/lus, hvad kan det så komme af og hvad kan jeg gøre for at komme det til livs. Jeg er fattig studerende og har næppe råd til at skadedyrsbekæmpelsen kommer.
Har lige for et halvt år siden udryddet melmøl fra lejligheden - er en anelse træt af at have de her besøg af klamme dyr :-(

Håber virkelig nogen kan hjælpe mig.
Jeg skifter sengetøj hver halvanden uge og jeg ryster det hver anden dag ud af vinduet, men hvis de sidder nede i madrassen, hjælper det lige fedt tror jeg. What to do - please help :-)
tilføjet af

Lopper

det er meget karektaristisk for loppebid at der sidder nogle stykker tæt på hinanden
tilføjet af

Nemlig

og æggene kan henlægge i måneder, hvorefter de pludselig udklækkes enten p.g.a. øget temperatur eller rystelser/bevægelser, ofte når huset/rummet har stået tomt en periode.
Du må vist desværre ud og investere i noget loppegift.
tilføjet af

Hvis en man kender

har lus,så læg mærke til hvordan det begynder at krible og krable over det hele ved tanken.
Hvis man kløer sig kan man få udslet der ligner stik fra insekter.
tilføjet af

Hvad kan man gøre ved dem?

Jeg har hørt at de ikke overlever så godt, hvis der ikke er husdyr de kan formere sig på?
Tror jeg sover inde i stuen og hos min kæreste den næste uge.
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide hvad man kan gøre ved det og hvordan fanden jeg har fået lopper ind i huset. Jeg ejer ikke et dyr :-)
tilføjet af

Det kribler og krabler ikke

!!!

Jeg opdagede at de røde pletter var der inden de begyndte at klø, så jeg tror ikke det er fordi jeg har kløet mig uhæmmet ;0)
tilføjet af

Hvor får man loppegift henne?

og kan man bare sprøjte det på sin seng?
tilføjet af

Det hjælper ikke

du skal gøre rent over det hele, og jeg mener rigtig rent, da æggene overlever i meget lang tid. Derefter køber du en loppespray, der står hvordan du skal bruge den....det er meget sværere at komme af med end lus..........Min datter har haft lopper efter en spejdertur hvor de havde besøgt en minkfarm. Hun havde mere end 100 bid på en gang, så hun måtte have antihistaminer. hun blev sat i haven da hun kom hjem. Rygsækken smidt i haven og så blev alt vasket ved mindst 60 grader. Hun kom heldigvis direkte fra spejder, og derfor kom vi af med dem med det samme.
tilføjet af

matas

tror jeg nok
tilføjet af

kløe

hvorfor skulle du dog også gå og klø dig umotiveret....det ville da være mærkeligt
tilføjet af

ja :-)

Det synes jeg også, men måske forstod jeg bare ikke vedkommendes indlæg ordentligt :-)
tilføjet af

Hvor sidder dine stik?

'Lopper bider gerne på kroppen under stramtsiddende beklædning, mens væggelus næsten altid vælger at bore snabelen i utildækkede hudpartier, hænder, arme, hals, fødder, populært sagt hvad der stikker uden for dynen.'
http://www.dpil.dk/dpil2005/HTML/vaeggelus.htm
tilføjet af

Hundeloppe

Uden tvivl en herreløs hundeloppe, der napper i dig i mangel af bedre. Den dør ret hurtigt, da du ikke er egnet føde for den.
Carlo
tilføjet af

Loppers formering

Hundelopper formerer sig kun på hunde. Dvs den kan godt lægge æg som klækkes, men de vil ikke overleve ret længe i mangel af hund.
Du kan have fået den fra en hund du er gået forbi på gaden.
tilføjet af

hvorfor det

dete r sgu da meget normalt at skifte sengetøj hver 14. dag. Du skifter måske hver dag...Har sgu da andet at lave end at skifte sengetøj
tilføjet af

Hver halvanden uge

er ikke det samme som hver 14 dag. Desuden bliver det luftet hver anden dag og afhængig af hvor beskidt jeg føler mig, skifter jeg det tiere.
Andre ting du gerne vil vide ???
tilføjet af

Mine stik/bid

sidder hovedageligt ved ankler, på fødder og på knæ. Jeg har et par til på låret, men ellers ingen højere op :-)
Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor JEG har de dyr i min seng, hvis det er dér de er. Jeg har ingen husdyr og lufter ofte sengetøj. Det giver overhovedet ingen mening, man skulle næsten tro det var personligt ;0)
tilføjet af

Det lyder dejligt :-)

Det er også lidt det jeg har læst mig til. Hvis den ikke har et dyr den kan formere sig på, så er den fucked ;-D Jeg håber det er rigtigt.
Hvis jeg sover med nattøj på om natten, så bliver jeg ikke stukket/bidt :-)
tilføjet af

Malurt holder lopper væk

Hej
Malurt, enten som æterisk olie eller tørrede planter holder lopper væk. Det dufter/lugter lidt, så snus lige til det før du lægger det under lagnet. Du kan evt. lægge lavendel og malurt sammen, så dufter sengen dejligt. *sss*
tilføjet af

Har du prøvet det?

Det lyder mærkeligt, men hvis det virker så skal jeg med allerstørste glæde give rådet videre eller bruge det til hvis jeg skulle blive angrebet næste gang :-)

Jeg har ikke fået nogle bid i lang tid, så det er dejligt :-)
Jeg luftede mit sengetøj hver dag og sov med tøj på om natten og nu er der ikke noget, det er kanon. Var en anelse træt af, at mine ben kløede hele tiden :-)
tilføjet af

edderkop?

okay, jeg ved virkelig ikke om det er det du har boende.
menjeg er netop vendt hjem fra en ferie i frankrig hvor vi oplevede det samme hver morgen. efter vi gik på apoteket for at få bekræftet at det var bedbugs, væggelus eller noget andet der havde med vores hotelværelse at gøre siger apotekeren "maybe it is a spider" vi prøver at sige at vi altså slet ikke har set nogle edderkopper på værelset, men så siger han at edderkopperne bider tre gange, og efter hvad han lige kunne se på mine arme lignede det et edderkoppe bid. manden talte meget dårligt engelsk og jeg fattede aldrig helt om det var sådan nogle små sataner eller en kæmpe fugleedderkop ham mente, men hovedsagen e at vi fandt et nyt værelse, og efter det forsvandt bidende.
så det er måske værd at undersøge..
tilføjet af

jeg har.. ;)

Jeg har lopper alle steder også på kroppen, men man vender sig til det smukke. ;-*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.