2tilføjet af

den beste rutine ( for mig ;) )

jeg lige som de fleste andre mennesker, har længe prøver at få det krop jeg altid har ønsket mig, jeg var ikke over fed eller ekstrem tynd eller sådan noget, jeg hade bare den normale krop og vægt som lige meget hvad man gør, så kan man ikke tabe den uønskede fedt eller få de ønskede muskler, jeg gik i motionscenteret hver anden dag og trænede godt en time af gangen.
jeg kom da i fin nok form, men ikke lige noget jeg syntes har skabt de syndlige resultater jeg ønsker, jeg ved at hvis jeg hade følt denne rutine i et år eller så, så ville jeg nok få nogle resultater, men det hade jeg ikke rigtig tålmodig hed til, så efter at have læst artikler over hele netter og her inde fra debatten en uges tid, har jeg lavet en rutine som er lige noget for mig🙂
jeg starter min morgen med at spise en skål havergrød muligvis med et lille strøg sukker hvis jeg har lyst, det første af seks måltider spræt udover hele min hverdag.
så drikker jeg 30ml acai juice, blandet med et glas appelsin juice, til hjælp med muskel opbyggelse og for alle dens antioxidanter.
så en time efter at have spist et lille måltid og tre gulerødder, tager jeg i motionscenteret (kun hver anden dag) her er jeg nu begyndt at træne to timer af gangen, jeg blander mit vand med et kosttilskud som jeg drikker gennem min træning, jeg cykler i godt 30 minutter, da efter har jeg en times vægt træning, jeg træner alle Minne muskel grupper men har lage stor vægt på mine ryg muskler og ben, efter en times vægt træning cykler jeg igen i 30 minutter.
jeg spiser to mere lille måltider, efter min aftens mad går jeg en tur på godt 3,5 km hver aften ( hvis vejret tillader det )
så hen over rasten af aften spiser jeg to mere små måltider og tre gulerødder, mit sidste måltid er to timer før jeg går i seng og ingen søde sager, slik/chips efter kl 21.
før jeg går i seng, drikker jeg en halv liter vand blandet med mit kosttilskud igen.
jeg har brugt denne rutine i godt en månede nu og jeg syntes endlig jeg er begyndt at se de resultater jeg går efter, jeg kan nu træne dobbelt så længe som før og løfte flere kilo end før.
jeg plejede at være 182 høj og vejede 82 kg, jeg vejeger sådan set det samme nu men nu er det meste muskler og ikke bare unødig fedt.
jeg har tænkt mig at skrive her igen om et par måneder igen og fortælle om hvordan det er gået😉
tilføjet af

Hvornår skal du have et liv?

- Det er jo fint nok at proppe i hovedet, men det er ikke lige sådan her, der menes😉
tilføjet af

Effektive Bodybuilding kosttilskud eller ej?

Hvis du vil have hurtigere resultater med din styrketræning eller bodybuilding, så skal indtage mere protein end du gør. Du kan evt. bruge nogle kosttilskud som fx proteinpulver. Din kost skal bestå af omkring 25% protein 60% kulhydrat og 15% fedt. Min træningsmakker og mig følger et kanon træningsprogram til bodybuilding som vi har fået her: http://musclex.dk/bodybuilding/tr%C3%A6ning/bodybuilding-kosttilskud 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.