12tilføjet af

Sluk lyset skat

Kender I det, når man er flov over sin krop? Jeg hader at klæde mig af foran min kæreste uden at lyset er slukket.
Nu hører jeg ikke til dem der har den grimmeste krop, så det piner mig at jeg har det sådan.

Er der andre som kender problemet? Og hvordan reagerer mænd på at deres kvinder opfører sig sådan?
tilføjet af

Jeg har det lige sådan

Ja, jeg har det lige sådan.
Jeg synes det er lidt svært. De mænd jeg har været sammen med, vil gerne have det hele udstillet i skaprt lys, så de kan se alt...
Jeg foretrækker meget dæmpet belysning eller mørke, fordi jeg ikke bryder mig om min krop.
Det hæmmer mig meget seksuelt, hvis der er lys på, der er mange ting jeg ikke kan lide at gøre, fordi jeg synes min krop ser endnu værre ud i bestemte stillinger.
Mændende synes jo det er kedeligt at jeg ikke kan lide at have spot på, men på den anden side, får de en meget kedelig oplevelse, hvis der er fuld spot på, fordi jeg jo så som sagt føler mig meget hæmmet.
Jeg er efterhånden kommet frem til, at en dæmpet belysning, hvor jeg selv synes min krop er knap så skarpt fremstillet, og hvor han stadig kan se, er den bedste løsning.
Men jeg får det aldrig godt med det, specielt ikke ved oralsex. Jeg synes på en eller anden måde det er ydmygende at ligge med spredte ben og lys på...det tager meget af det intime, og jeg føler mig meget sårbar og udstillet.
tilføjet af

Smil til verden, og den smiler igen

Hvordan kan du være flov over noget, som du ikke selv har bestemt?
Din kæreste har valgt dig, fordi du har en smuk krop og et dejligt sind.
Glem alt om den kulørte presses kunstige fremstilling af kvinden og
mandens "perfekte krop", for de holder ikke i den virkelige verden. Ingen
af os er perfekte, hellere ikke modellerne!
Rene Toft Simonsen har en stor grim mund, og alligevel har hun været
supermodel. Skønhed er jo et subjektivt begreb.
tilføjet af

ja da

Det kender jeg godt, men nu har han jo set dig med tøj på, så han har vel en ide om hvordan du ser ud uden........ Hvem ved, måske har han samme problem.
tilføjet af

ikke her

Sex i mørke er da noget af det mest kedelige der findes, det er da pirrende at kunne se hinanden. Jeg tog da gladelig en tur med en lækker mand under en stor operationslampe hvis det sku` være *GGGG*
tilføjet af

Spotlight

....Jeg vil også SE og SES, når jeg har elskov med min kæreste.. Synes at det er det smukkeste syn i verden.....
tilføjet af

Sådan gør du

Hvis du vil lære at elske din krop, som den er skabt:
Lav en kysse,nusse og slikke leg. Hvor i skiftes til at pege
på den del af kroppen, som i ønsker den anden skal
kysse, nusse eller slikke.
tilføjet af

Hvem har alt?

http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=283416/
http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=283420/
Som du ser, er du ikke den eneste der har det sådan. Man kan være utilfreds, og føle at kæresten har det lige sådan med én, uanset hvor slank og attraktiv andre mener man er.
Der er en der skriver, at din kæreste jo har set dig med tøj på. Så det er vel ikke svært for ham at forestille sig hvordan du ser ud uden? Han ser hvad han får, det vælter vel ikke pludselig ud til alle sider, blot fordi du tager tøjet af?
Selvom du ikke har det sådan, så prøv at virke glad og tilfreds med dig selv når I er sammen. Også når du ingen tøj har på. Det har en effekt hvis du virker tilfreds med dig selv, og med tiden får du det nok også sådan, og begynder så småt at tro på hans komplimenter osv. Alle de smukke menensker du ser i blade og på film: Hvor er de?? Du glemmer at de har været mange gange igennem en computer, og er blevet rettet til her og der før vi ser dem. Der vil altid være nogen der har hvad du ikke har. Men man kan ikke have alt. Og det går også den anden vej.
tilføjet af

Kære blufærdige

Du spørger hvordan mænd reagere når kvinden er blufærdig, tja det skulle jeg nok ikke svarer på for det er da nok 50 år siden jeg havde en veninde der bestemt mente hendes anatomi som kvinde ikke var noget der skulle udstilles, men ikke siden er jeg løbet ind i det problem, men det var jo en helt anden tid hvor nøgenhed såvel som sex var endnu stører tabuer end de er i dag.
Men der er jo også gået en del år og heldigvis er der i dag mange kvinder der acceptere deres udseende selv om de er kommet op i årene. Det må du også gøre men det er nok et langt sejt træk for dig at komme dertil, men jeg tror der er langt mellem mænd der kun leder efter en såkaldt ”sild”, og lad dem farer, der er masser af mænd der er glade for kvinder der ikke opfylder alle disse helt tåbelige krav til udseendet.
Som mangeårig nøgen bader og naturist har jeg set flere nøgne kvinder i fuldt dagslys end jeg er i stand til at tælle, og jeg kan forsikre dig om at der er kun meget meget få der lever op til skønheds idealerne, og det er skønt at se så mange kvinder der er meget langt fra idealerne smide tøjet med en mine der siger: Sådan ser jeg ud og det må I alle accepterer.
Jeg ville ønske at jeg kunne tage dig ved hånden og tage dig med til nøgen badning, så du ved selvsyn kunne overbevise dig om at man ikke behøver at være en slank atten årig for at kunne færdes nøgen blandt både mænd og kvinder, kunne du komme dertil så var dine problemer sikkert løst.
tilføjet af

Undskyld

Jeg blander mig i noget der nok mest omhandler kvinder (eller måske begge køn), men jeg tror at pointen er... det er svært at komme i gang. Den første gang vil måske føles lidt underlig, men efterhånden som tiden skirider frem, og gangene bliver flere, vil det også bleve mere normalt for dig. Bare se tilbage på den første gang. Der var vel en spænding i luften, i var (måske) begge meget nervøse... men efterhånden som du har prøvet det flere gange blev det også normalt.
tilføjet af

Hvad er problemet??

Jeg forstår ikke helt problemet her.. Du vil ikke klæde dig af med lyset tændt, jamen så lad dog være. Der står da ikke i nogen lov, at man skal gøre det i lys?!.. Der er vel ingen af os der bryder os om at have spot på, minder os om gynækologen.. Accepter dig selv som værende blufærdig - det synes jeg ikke er nogen skam. Hellere det end de piger der viser alt både her og der...
tilføjet af

nej..

Sys også man føler sig ret så ydmyg... og ret så ja,.. hader følelsen
tilføjet af

din kæreste

...er vel sammen med dig fordi han elsker dig...elsker dig som du er og dermed også din krop. Din krop og dig hører jo unægteligt sammen.
Nogen her har kaldt det blufærdighed, men når man ikke bryder sig om at klæde sig af foran sin kæreste, så er det i mine øjne mere en usikkerhed, og manglende selvtillid. OG det er problemer der skal arbejdes med. Og mens du gør det, så husk på at din kæreste elsker dig som du er...hvis ikke han gør det, så er han et skarn
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.