8tilføjet af

Os med en webergrill

som jo mener at maden smager lidt bedre når den er lavet på weberen og synes at weberen jo gerne må stå så naboen kan se den, vi er jo altid på kig efter nye opskrifter til weberen.
Her den anden dag smed vi et par millionbøffer (økologiske henne fra slagteren) på weberen og så var det vi kom til at tale om at vi synes vi mangler en opskrift på en lækker suppe man kan lave i weberen.
Er der nogle der har erfaring med at lave suppe i weberen??
tilføjet af

Nej ingen problem

vi bager da også selv vores rundstykker på weberen...naturligvis og drikker kaffe(økologisk) til som vi selv har ristet på weberen.
Det eneste vi ikke selv laver på weberen er den amaronevin(økologisk) vi drikker til aftensmaden til 200 kr. flasken. Det har vi jo råd til, da vi sidder i hus.
tilføjet af

Nej ingen problem

vi bager da også selv vores rundstykker på weberen...naturligvis og drikker kaffe(økologisk) til som vi selv har ristet på weberen.
Det eneste vi ikke selv laver på weberen er den amaronevin(økologisk) vi drikker til aftensmaden til 200 kr. flasken. Det har vi jo råd til, da vi sidder i hus.

Nu kan jeg udmærket forstå at i nøjes med den billige Amarone, når man laver væltet lokum.
Rundstykkerne bliver faktisk gode, da økologiske dybfrosne rundstykker, fra Hatting, ligger i smags neutrale poser.
Nu formoder jeg, at du, ligesom mig, også har en Weber i sommerhuset, hvor man kan grille tang, som er et udmærket tilbehør til frisk grillede, og frisk fangede laks.
Nu drikker vi så til gengæld billig cognac til kaffen, Martell cordon bleu reserve.
Jo, en Weber er en vidunderlig opfindelse.
Ps: Til grill stegte økologiske spædlams koteletter, skulle du prøve en lidt lettere rødvin. Jeg anbefaler en Chatau lafite Rotschild, 1949, desværre ikke lavet økologisk, men dyrket på ugødede vinmarker.
tilføjet af

Sådan noget billigt sprøjt drikker vi ikke

og vi har da også webere i vores sommerhuse, da vi jo ikke ønsker at få dem ind i mercedesen.
Vi drikker mest Château Margaux og dyre cognakker som der kun findes en flaske af i verden.
Vi er ikke så meget til tang og spædlam på weberen og laksen skal helst være økologisk. Vi får den fanget i nordnorge og fløjet hertil og så henter vores tjener den i lufthavnen så den kan komme på weberen få timer efter den er fanget.
tilføjet af

Sådan noget billigt sprøjt drikker vi ikke

og vi har da også webere i vores sommerhuse, da vi jo ikke ønsker at få dem ind i mercedesen.
Vi drikker mest Château Margaux og dyre cognakker som der kun findes en flaske af i verden.
Vi er ikke så meget til tang og spædlam på weberen og laksen skal helst være økologisk. Vi får den fanget i nordnorge og fløjet hertil og så henter vores tjener den i lufthavnen så den kan komme på weberen få timer efter den er fanget.

Når i så har drukket den cognac der kun findes en flaske af, hvad må i så nøjes med?
Hvis man vil snoppe nedefter, så er er Margaux da udmærket, men man bør vælge en 1947, men stadig lidt for kraftig til lam.
Jeg bryder mig ikke om at laks skal flyves til DK, det giver for meget forurening, men den jeg selv fanger, fra min båd, som styres af en dygtig fisker, er at foretrække. Maks 4 timer fra vand til bord, men sådan er vi jo så forskellige.
Jeg har solgt min bil, jeg foretrækker til enhver tid limosine service.
Nu drikker vi heller aldrig hele flasken med Cognac, der skal jo også være noget til at flambere økologiske pandekager med.
MEN, væltet lokum, på Weber, tyder på at du har meget at lære.
Ps: Fra en laks er fanget i Norge, til den er i havn, lagt på is, og fløjet til Danmark, tager ca. 10 timer, og så er den, i mine øjne ikke frisk længere, men god til at fodre katte med. Jo, du har meget at lære............
tilføjet af

Rettelse

Der skulle stå spædkalv, og ikke lam.
Sorry, men man skal da hele tiden være over sekretæren (nej ikke uartig).
tilføjet af

Min tjener mente også

at der måtte være tale om sædkalv.
tilføjet af

Min tjener

at der måtte være tale om sædkalv.

Jeg vidste ikke det var det du brugte ham til.
Pas nu på, det kan også gå galt for gamle kvinder.
Nå, jeg må smutte for i dag, der var lige et ledigt fly til Nice, så jeg vil lige ned og købe nogle drikkevarer, til vort garden party i næste uge.
Er tilbage igen i morgen aften. [sun]
tilføjet af

Så møder du måske vores kok

han skal ned og plukke vild rosmarin til den gazellemørbrad vi skal have til aftensmad imorgen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.