11tilføjet af

3 tilbud

Hej,
For ikke så længe siden var det umuligt at få en håndværker pga at de havde alt for meget at lave - det er trods alt til at forstå!
Men nu, ja hvad er egentlig grunden til at man ingen henvendelser får når arbejde lægges ud på nettet!?
Er det kun os (og vore venner) der oplever dette eller hvad?
[:*(]
tilføjet af

Hvor...

lægger du det ud henne? Min mand har sit eget tømrerfirma og bruger Byggestart med stor succes. De har en smiley ordning tilknyttet så man kan 'anmelde' sin håndværker efter projektet er færdigt så andre kan se om det er en man skal vælge.
Er jeres projekt realistisk? Altså økonomisk? Min mand er stødt på mange projekter på de sider hvor du kan indhente 3 tilbud hvor budgettet er helt hen i hegnet - sådan noget med at de vil give 25000 for at få skiftet taget og det holder jo ingen steder. Sådan noget kan snildt afholde håndværkere fra at give tilbud på projektet.
tilføjet af

Svar

Disse sider er bl.a benyttet.
http://www.ejerportal.dk/
http://www.bygogbolig.dk/
Jeg formoder at opgaverne er realistiske både økonomisk og arbejdsmæssigt.
Uagtet at man opgiver en forkert pris burde det ikke afholde firmaer fra at kontakte en bygherre i disse tider hvor firmaer må lukke.
Eller er jeg forkert på den?
🙂
tilføjet af

3byggetilbud?

Vi har brugt 3byggetilbud.dk flere gange med succes.
tilføjet af

Ville personligt

hellere lukke firmaet i tide, end sætte penge til ved at begynde at tage uholdbare arbejder ind!
Svært at sige hvad kunne være årsag i jeres tilfælde. Kræver nok man kender lidt til jeres udkast til opgaven 😉.
tilføjet af

Tja...

De gange min mand alligevel har henvendt sig til en bygherre som har opgivet et totalt urealistisk budget har det været som at skovle sne i en snestorm at overbevise manden om at det ikke kunne lade sig gøre med hans budget men at min mand gerne ville regne et tilbud til ham alligevel.
Det der så er en fordel på Bygogbolig som du selv nævner er, at de vistnok sidder og tjekker projekterne efter netop for at undgå dem der er ude i hampen. Hvad der er 'galt' med dit projekt kan jeg ikke lige svare på men nu er der jo blevet ryddet godt ud i håndværkerne her på det sidste så måske er det fordi der reelt ikke er nogen til at udføre opgaven?
tilføjet af

Min erfaring

Hej. Jeg har af og til benyttet mig af de sider du skriver om. De er som end gode nok, og jeg har da også haft påtaget mig lidt opgaver igennem dem..... men!.... der er også nogle meget urealistiske opgaver med et alt alt for lille budget. Som håndværksmester, får man efter at have benyttet siderne igennem lidt tid, også en hvis erfaring med at sortere i opgaverne. Jeg gider simpelthen ikke spilde min tid ved at regne en opgave for at potentiel kunde der har lavet et alt for lille budget. Det har jeg nemlig prøvet, ovenikøbet af flere gange. Jeg VED det er forgæves hvis jeg hendvender mig på opgaven, fordi kunden er af den mening at i disse tider kan han sagtens få opgaven udført for hans lille budget, som nødløsning ved hjælp af billig udenlandsk, eller ufaglært arbejdskraft.
Jeg siger ikke at i har lagt et for stramt budget for jeg har ikke set jeres opgave, men det lyder meget meget mærkeligt i mine øre at i ikke har fået henvendelser hvis ellers jeres opgave er realistisk!??? Kunne det mon ikke forholde sig således, at det i mener er realistisk, måske i realiteten er bygget på ønsketænkning fordi i ikke har så meget kendskab til håndværket og priserne forbundet med håndværket?
tilføjet af

Forresten

Hvis du stadig mangler en håndværker så kig forbi www.sejrupbyg.dk og se om det kunne være noget. Nu håber jeg så ikke jeg får slag for at reklamere :D
tilføjet af

svar til alle

Hej igen.
Som udgangspunkt tror jeg ikke at det er prisen der er afgørende i disse tilfælde, men mere på at der er ingen til at lave det.
F.eks. skal der skiftes et oliefyr med vandvarmer og evt. afkalkes rør - ingen henvendelser - Sjælland.
F.eks. skal der laves en skorsten anslået pris 20.000,00 - Jylland.
Men da ingen kender opgavens omfang/pris må man jo sætte den selv efter bedste overbevisning.
🙂
tilføjet af

Sgu nok der den går galt!

"Men da ingen kender opgavens omfang/pris må man jo sætte den selv efter bedste overbevisning. "
😉
tilføjet af

Hvad vil du foreslå?

Hvordan vil du afsætte en pris/beløb på noget du ikke ved nok om?
🙂
tilføjet af

Det ville

jeg ikke. Jeg ville afsætte pris beløb efter tilbudene så jeg kunne forholde mig realistisk til det. Skulle jeg afsætte en pris så krævede det at jeg vidste nok om det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.