26tilføjet af

Sladder

* HAR du hør om M47? Han har på en udlandsrejse gjort en unge pige gravid.
- GUUUD er det rigtigt?
*Ja!
- NØØØJ! AHA såsåsåsåhhhh Hvad mon hans kone siger til det?
*Ja, den andalusiske unge pige var jo sådan set glad, for det var, for det var hende han er gift med han gjorde gravid, for mange år siden....
- Er hans kone fra ANDALUSIEN?
*Ja!
- Det ANEDE jeg ikke
*Hvor skulle du også vide det fra?
- Han har aldrig snakket om, at hans kone var indvandrer?
* Det er hun heller ikke. Det er ham, der er.
- NÅ...jeg troede han var fra Danmark. Han debaterer da tit om om arbejdsløshed, skat, kørekort og hvad ved jeg, her i SOL-en
***********************************************'
Hvis man nu stopper historien her, så er det sladder....MEN
* Han er ikke debattør i SOL-en. Han er en 35-årig landbrugskonsulent fra Andalusien.
Så er det ikke sladder mere, men en misforståelse
******************************************
Jeg mener, da ikke det er særlig fedt at rende med en halvkvædet vise. Hvis det er noget, der interesserer mig...så vil jeg selvfølgelig gerne have vished, men sladder bliver bare ofte fremstillet SOM OM det var hele sandheden. Man tror simpelthen det er den fulde sandhed...hvad skulle man ellers tro?
Det kan derfor være også svært at vide, at man bør lede efter mere stof for at få hele historien, og også uhyggelig svært IKKE at rende med sladder....
Jeg tror alle kommer til det en gang i mellem. Det er noget der ses på med stor foragt...~ SLADRETASKER er nogle primitive og enfoldige mennesker! PUH! ~
Sladder er det område i medieverdenen, der er mest afsætning i. Hvorfor?
tilføjet af

ogogog

???
tilføjet af

KOOOORS i røven

Hvor er du snot dum blablabla.
tilføjet af

Kongesjovt

Du har sgu' ret:
"SLADRETASKER er nogle primitive og enfoldige mennesker! PUH! ~"
tilføjet af

SUK!

- selv dette udmærkede indlæg bliver spammet for til sidst at ende i glemslens mørke.
Det værste ved det hele er, at jeg tror, det er den samme person, der huserer.
tilføjet af

Ja sladder

Er desværre den egenskab så mange ynder og mange en "kvinde" er desværre udstyret med denne funktion. Den spores dog også hos visse mænd, med da er disse bare små dumme "pissemænd" i undertegnedes øjne og univers. Men du vil sikkert også selv få det at se med dette indlæg VS. det indlæg du har oprettet dette efter.
Dette vil sikkert ikke få samme bevågenhed som omtalte. Der kom på forsiden i løbet af no time. Et indlæg jeg har set som udelukkende tidsfordriv hos en person der ikke lige havde andet at give sig til. Jeg tror desværre aldrig sladder går af mode, det er ligesom blevet en trend. Desværre som i pressen så sælger det også her på en debat.
tilføjet af

heeeej

Sladder og intriger er virkelig noget frygtelig noget. Med skam må jeg konstatere at det er mine medsøstre som er de værste til den slags.

Med hensyn til det andet indlæg som hurtig kom på forsiden vil jeg sige. Jeg tror IKKE det er en ny debattør som har lavet det. Tror nærmere det er en som vil gemme sig under et andet nick.
tilføjet af

Lige nøjagtig

Det er utroligt at så mange dog alligevel hopper på den der berømte "limpind" Og sørgeligt at ja, det er "98%" af vore forsmåede medsøstrer der som regel er roden til alt ondt i denne sammenhænge. Men som jeg har erfaret i skrivende så forstår jeg at opretter her har slettet sin deltagelse i den omtalte anden debat.
tilføjet af

Dette er sladrespalten!

så det kan godt være at indlægget er fejlplaceret. En mere seriøs debat om emnet fordamper muligvis hurtigt her...og spammes til med useriøse indlæg som den anden debatør påpeger. På en eller anden måde syntes jeg bare det var oplagt at tale om sladder under sladderspalten ;o)
Din oplevelse af omtalte debat, var også min. Jeg skrev til indlægsforfatteren, at hvis mit indlæg skulle bruges til sladder, så ville jeg slette det, og det har jeg så nu gjort. Det er dødupopulært og så temmelig dårlig skik at gøre, men jeg advarede jo om det, så jeg føler det er ok....
Jeg har ikke lyst til at deltage i sladder, og det var egentlig det, er fik mig til at starte denne debat...Kan man overhovedet undgå det?
Det er sandt det ofte er kvinder der beslkyldes for at sladre....det er fordi de kommunikerer verbalt meget mere end mænd gør sådan generelt set...men jeg mener bestem at sladder er de lige gode om! ;o)
tilføjet af

du sladrer

Som den eneste i det indlæg du slettede for lidt siden opgav du navne. Er det for du er stolt som hvis du havde mødt Michael Jackson. du nævner meget ofte personer i debatten du er ikke så perfekt som du slev mener at være.
Du keder dig frk ensom, gå ud og få sol på dine blegfede kinder.
tilføjet af

Hun var dum nok utroligt ikke

at hun osse hoppede på limpinden.
Hvor ved du fra de anonyme er kvinder eller medsøstre?
tilføjet af

går ikke

muslimer må ikke få sol.
tilføjet af

Vi plejer at sige

heller en løvnhistorie end en dårlig...
tilføjet af

Jeg er ikke enig...

i at kvinder står for mere sladder og intriger end mænd gør! Jeg er næsten dagligt vidne til begge dele...ved ikke rigtig hvorfor det er, at kvinder siges at være mere intrigante end mænd...der er forskel i stilen...det er sandt, men sgu ikke i indholdet. Det er lige fælt synes jeg.
Jeg synes det er ligegyldigt hvilken sammenhæng mennsker mødes i, så opstår der sladder...Men er sladder så det samme som at tale om andre?
For at præcisere mit fokus...Er det ligestillet at tale dårligt og godt om personer, der ikke er til stede?...Er det i så fald sladder?
tilføjet af

Enhver

Kvinde ved at dette fænomen er en medfødt hos kvinder. Og enhver kvinde har været ude for dette meget grimme "sladrer gen" Er du en rigtig mand så burde du da vide dette. Mænd som flest har da dette så tæt inde på livet selv og ytrer da selv så tit at kvinder er nogle "sladretanter" Er du evt. gift eller har dame på? Hvor tit "sladrer" hun så ikke med veninderne?
tilføjet af

Hehe

Den var nu meget god ;o) Den husker jeg.
tilføjet af

Kategorien

Er vel som sådan til dette emne, men jeg har dog dette forhold til sladder personligt, at man kan godt sladre uden dog at være Ond.
Gud har du hørt at Becham skal have barn igen uden det har noget på sig. Men ond sladder er noget som stampes op uden nogen form for hold som nu det du selv blev spurgt om i den anden debat. Der skulle lige startes et eller andet her på SOl igen igen. Om mit syn på sladder. Der mener jeg klart stadigt at det er kvinderne der er værdst. Og ingen tvivl fra min side om det.
Jeg er et meget stort familie menneske mig selv og værner om mit. For år tilbage var jeg selv ude for "sladder" ifbm. min familie og dette har gjort at jeg desværre har lidet tiltro til mennesker og det er de få beskåret at komme tæt på mig. Jeg selv deltager ikke i den slags "ondsindet" og har forresten aldrig gjordt det. Men giver min mening til kende om det. Selv som teenager blev jeg kaldt kedelig når de andre sladrede og jeg intet kunne eller ville bidrage med.
At tale om andre der ikke er til stede, kan godt lade sig gøre uden at "sladrer" hvis det vel og mærke er noget pænt man har at sige og det kan da også være en form for ytring af negativ art, men er ikke sladder hvis man går til manden selv med sin ytring, hvilket ville være meget stort set med mine øjne. Men at man udelukkende vil tale ondt om andre for at bringe sig selv i fokus og evt. skabe venskaber på andres bekostning. Det er ond sladder, set med mine briller på .
tilføjet af

Min store

Undren her er at en ny oprettet profil ikke har en kommentar i denne debat om sladder. Profilen er måske gået kold efter eftermiddagens store bevågenhed? Men en konstruktiv kommentar kunne jeg nu godt tænke mig fra vedkommende. Der jo var den der oprettede dagens "solstråle sællert" af en historie/debat i den helt store stil :-)
tilføjet af

"Solstråle sællert" ;o)

Ja...det var en god beskrivelse.
Det er sjovt at læse den debat...der debatteres ikke noget, og alligevel har mange mennesker brugt rigtig meget tid på den...det er sladder efter min mening. Det har en social betydning...hvilket jo også har en væsentlig betydning. Den debat er bare ikke en man vender tilbage til om en uges tid for det tætte og tunge indholdsmæssige stofs skyld. Den er ligesom ude, når man forlader den...
Det kunne jo være ret interessant at høre fra den oplægsholder hvad vedkommende synes om sladder....
(jeg er lige nu nødt til at forlade debatten...vender nok tilbage senere og svarer på dit andet indlæg højere oppe)
tilføjet af

Nøjagtig

Som du skriver. Ikke en man vender tilbage til. Det ligesom ordsproget. Gå ikke tilbage til en fuser.
Og i skrivende er den da også "død" igen. En såkaldt "døgnflue" der lige vil blive kigget lidt til
den næste uges tid, men det pga. det forside status den nu får :-)
Fortsat god dag/aften.
Fra Hjertet.
tilføjet af

Lige et PS

Denne form/historie/debat eller hvad vi måtte kalde det, er jo som at læse i et Se&Hør hos frisøren for at få tiden til at gå, mens krøllerne kommer i de rette folder, det du læser er glemt igen i løbet af nul komma dut, for det har ingen mening eller noget fornugtigt mål med sig, som man kan bruge i en fornuftig hverdag :-)
Fra Hjertet
tilføjet af

Fordi

det er let og spændende at tale ondt om 3. personer for folk uden etik og moral.
tilføjet af

Kort

rigtigt og meget præcist.
Måske nogen vil se lidt andet til en forandring om etik og moral ?
http://www.visdomsnettet.dk/a-53/
tilføjet af

Enig

Jeg vil bare sige, at i min position, der møder jeg MANGE mange mennesker. Bla. indtil for mindre end en uge siden sad jeg med i to store foreninger...og det er sgu min erfaring...at sådanne steder trives sladderen allerbedst!
Jeg HADER sladder og bagtalerier...det sidste er det værste, men det er uhyggeligt svært at undgå at være vidne til. De folk ved godt om mig, at jeg ikke gider høre på det, og at jeg siger det højt til dem, det handler om....men det ændrer ikke på, at jeg ind i mellem alligevel har oplevet at finde mig selv midt i at have deltaget! Det er meget ubehageligt!
I sidste uge, måtte jeg tage konsekvenserne af det, hvor jeg hev ham til side, som jeg havde kommet til at deltage i noget bagtaleri om...og jeg fortalte, hvem der havde sagt hvad om ham samt selvfølgelig min egen andel i det. Jeg bad ham undskylde...og han viste sig at være et ualmindelig stort menneske...NO HARD FEELINGS. Det var jeg meget imponeret over og taknemmelig for. Jeg følte et jeg havde standset et negativt flow...Og faktisk givet et andet menneske mulighed for at vise sig beundringsværdig! Det skal man sgu ikke undlade!
Nå...men det korte af det lange er...at jeg altså også har en solid erfaring for, at mænd sladrer lige så meget som kvinder!
Der er forskel på sladder og bagtalerier. Sladder behøver ikke være ondsindet...bare ikke særlige veldokumenteret...en af måderne vandrehistorier kan opstå på formoder jeg.
tilføjet af

never

Min kone er for intelligent til den slags, jeg har aldrig hørt min kone sladre ALDRIG !
Hvis hun syntes de er dumme, så siger hun det til dem selv, hjælper det ikke så skrotter hun forbindelsen uden at se sig tilbage.
tilføjet af

Du har brugt meget tid

opstartet flere indlæg om sladder i dag. jeg er skide skuffet over din mentale nedgang.
tilføjet af

Har du en rigtig dårlig sommer eller hvad?

Det virker på mig som om du har en dårlig sommer sådan hen af kærestesorger osv
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.