3tilføjet af

Lamper - hvilke lamper giver et godt lys?? - minus PH

Hej.
Jeg skal bruge 2 lamper over spisebord og sofabord. Jeg har prøvet med ph5 med 100 w pærer men de giver næsten intet lys, har så forsøgt mig med PH 1/2-4, da jeg troede at PH lamper gav et godt lys, det eneste plus ved PH5 var at den ikke blændede. PH 1/2-4 blændede men gav alligevel næsten intet lys. De lamper er nu videresolgt. Er der nogen der kan anbefale en pæn lampe der giver et godt lys. Det må gerne være designerlamper har f.eks Philippe Starck bordlampe den giver et godt lys og har et flot design, men pendlerne i serien er de gode?
tilføjet af

Holmegaard

Jeg kan anbefale Holmegaard lamper. De giver et godt lys. Jeg har feks. modellen Mandarin. Du kan evt sætte sådan en dims på pæren så den ikke blænder.
tilføjet af

super lampen

Hej Anonym,
Den perfekte lampe over et spise bord, er efter min mening: Costanza Sospensione fra Luceplan med hejsefunktion. Vi har en 150w pærer i og lysdæmper på væggen. Den giver os altid det perfekte lys uden at blænde. Den kan meget nemt hejses op og ned, så der aldrig er nogen som bliver blændet. Vi har den med hvis skærm, men du kan få diverse farver, hvis hvid er for kedelig til dig. Har ser den på nettet, hvor jeg ikke syntes den tager sig godt ud, men tag forbi en boligforretning, så du kan de hvor flot den er virkelig er.
Håber du er blevet inspireret.
Hilsen bryggen
tilføjet af

vedr. lys og ph

Vedr. ph lamper, disse lamper er lavet ud fra de ikke må blænde og de fleste af dem er lavet til 100w til 200W pære. de fleste lamper er der mogle skruer der kan stilles på i selve lampen så pæren ikke kommer til at blænde dig. ph lamper er ikke energi besparende lamper,
De skal vide hvad de ønsker, skal lyset spredes ud i rummet eller skal det lyse direkte på bordet, og hvilken tybe lys ønsker De, lys med en flot farvegengivelse eller en med et billigt forbrug ???
De er velkommen til at kontakte mig hvis de ønsker hjælp.
vibeke@stensgaard-lighting.com
med venlig hilsen
Vibeke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.