4tilføjet af

Sport for nybegyndere

Hej alle,
Jeg er en ung mand på 21, der netop er flyttet til København (Ørestad Nord) for at studere. Jeg vil gerne starte til en sport, hvor jeg kan lære folk på min egen alder at kende og få brugt min krop - uden at blive helt til grin.
Mit problem er, at jeg som barn og teenager aldrig interesserede mig for sport - jeg så altid på, når de andre spillede fodbold og håndbold og den største aktivitet var foran computeren. Jeg er komplet boldmongol - men ellers i udemærket fysisk form og jeg dyrker både fitness og rulleskøjteløb.
Kort sagt; Jeg vil gerne starte til noget, hvor jeg hurtigt kan komme på niveau med mine jævnaldrene.
På forhånd tak for ideér og forslag.
Tobias
tilføjet af

Orienteringsløb

Jeg har forresten tænkt på orienteringsløb (jeg er god til både kortlæsning og løb), men jeg har ikke kunne finde nogle klubber i nærheden. Er der nogen, der kan hjælpe med en henvisning?
Tobias
tilføjet af

Samme her

Har samme efterspørgsel her. Bor dog i Århus og er 36. Har aldrig spillet noget med bold, men kunne godt tænke mig at prøve - har hørt at det er sjovt og at komme ud til turneringer, det vil jeg gerne prøve.
tilføjet af

Rullehockey

det er sjovt, og er du så dygtig til at stå på rulleskøjter så kan du øve dig på stokteknikken
tilføjet af

kast med friisbee

Kan huske jeg i gymnasiet prøvede et holdspil der vistnok hed ultimate. Foregik på en bane på størrelse med en fodboldbane og gik ud på at man skulle føre en friisbee fra den ene ende til den anden. Har set at de spiller det i på fodboldbanerne ved Valbyhallen en gang imellem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.