3tilføjet af

Skal det her fortsætte?

Eller skal vi se at få lavet nogle regler? Det kunne være, at man skal ha en tilladelse fra politiet, for at eje en kniv, og så bliver der taget fingeraftryk eller DNA, først der efter kan man købe en kniv, hvor tit er det lige man har brug for en kniv inde i byen? Hvis man fisker, eller er spejder måske.
To mænd blev fredag aften kort før klokken 21 kørt på Rigshopitalets Traumecenter med stiksår. Tre mænd er anholdt for knivstikkeriet.
- De to af mændene blev ramt af knivstik. Den ene overfladisk, men den anden blødte meget kraftigt, så de blev kørt på hospitalet, siger Københavns centrale vagtleder henrik vedel, til ekstrabladet.dk.
Det var angiveligt trafikchikane, der udløste det voldsomme klammeri, der endte med tæsk og knivstikkeri.
De to grupper af mænd havde ifølge Ekstra Bladets oplysninger chikaneret hinanden med hasarderet kørsel og provokationer over en længere strækning fra Ørsundsbroen til det indre København, før det hele eskalerede i vold og knivstikkeri først på Strandlodsvej og siden på Christmas Møllers Plads i København, hvor politiet fik stoppet volden.
De to knivofre kørte i en svensk indregistreret bil, men den anden gruppe kørte i en bil på danske nummerplader.
VH S
tilføjet af

Tjaaa

Det ville så betyde at vi alle skal i fingeraftryks- og DNA register, og det gælder alle i EU. Har du glemt køkkenknivene?
Et sådant register ville nemt kunne misbruges til alt muligt... Ingen af os ved hvilken psykopat der kommer til magten lige pludseligt, og hvad sker der så...
En anden ting er: Hvis man tænker lidt over det, så kunne det måske være at een eller anden psykopat der elsker at banke folk til lirekassemad måske tænker sig om en ekstra gang da han ikke kan være sikker på at komme ud af et slagsmål mod een der er meget mindre, og knapt så karatetrænet som ham selv - undet at blivet sprættet op.
En ting er hvor mange der kommer til skade ved at blive stukket, noget andet er hvor mange der undgår at blive banket til handikappede eller døde netop pga. at de kan gøre folk usikre når der trækkes en kniv...

Ps: Jeg går ikke selv med kniv, men jeg tit tænkt over at der nogle gange måske kan være en grund til at nogen gør det.
tilføjet af

Tjaaaaaa

Nu er der jo ikke mange der har plads til en køkkenkniv i jakken. Men bliver du så taget med en kniv og ikke har papir på, at du må gå med kniv, så koster det 5000kr det er vel ikke for meget, det skal koste, det er også dyrt at køre uden kørkort. VH S
tilføjet af

dont bring a kni

puha...jeg synes ikke man skal stoppe knivene, men hellere tosserne der slæber dem med i byen...hvor de ikke hører hjemme...fuck centimetermåingen, men slå hårdt ned på folk der har lidt for meget jern i lommen......hvor svært kan det være:.....aha Brian:hvad er det du har der; haps!!!...busted!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.