5tilføjet af

Elsker dominering

Hejsa, jeg er en dreng på 15, jeg er jomfru, men jeg tænder vildt på at blive domineret over nettet, til forskellige perverse ting, jeg elsker at blive behandlet dårligt. Jeg har kun prøvet det nogle enkelte gange, og savner det virkeligt.. Er dette normalt??
I kan også skrive til min mail: jink_4@hotmail.com
tilføjet af

glemte:

Glemte at sige at jeg også tænder på ældrer kvinder mere modne kvinder, og pigers bagerste hul🙁Jeg tror ik de her lyster er normale :(
tilføjet af

Hørt det ofte.

Du er jo ung, uerfaren og nysgerrig, og der sker lige nu en masse "nye" ting i din krop. Så det er meget normalt, som du føler og har det.
Mening skrevet af en "moden" fyr.
Gavtyven
tilføjet af

også et problem :(

OK, tak for svaret, så er jeg ik helt unormal...
Problemet er også at jeg ikke kan finde en pige, med sammen lyster🙁De syntes bare det er mega klamt... Snøft Snøft
tilføjet af

Hmmm.

Hej igen. *S*
Ja, det er nok rigtigt.
Og jeg skulle jo nok ha' uddybet min mening lidt mere i mit første svar, men det kan jeg så lige gøre nu.
I har nemlig "sjældent" på så tidligt et tidspunkt nogen erfaring med sex, nogle enkelte har selvfølgelig en smule.
Men "uroen" er i kroppen, tankerne kører rundt i hovedet, og alt hvad der foregår "under bæltestedet" eller bare minder en smule om sex, skaber hos nogen af jer frække tanker og ideer.
Og hos andre måske en form for ulækre tanker ideer.
Forskellen fra person til person til person er meget stor i jeres alder, fordi I er på meget forskellige udviklingstrin.
Senere, som regel med erfaringen vil du sikkert også begynde at sortere noget fra, noget som du selv engang syntes var frækt.
Men ihvertfald det med de voksne/modne damer, det er noget rigtig mange unge fyre tænder på.... (Jeg har også selv været på de tanker, i mine helt unge år.*SF*)
Resten af dine ideer kan måske tolkes som lidt specielle, men slet ikke unormale.
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

du er langt fra den enste...

Nu ved jeg ikke lige hvad definitionen af normal er, men i mine øjne fejler du nu ikke noget unormalt *s*
Der er mange unge fyre der deler dine lyster og hvis du går ind på de hjemmesider på nettet som har sexnoveller/historier så vil du se, at rigtig mange af dem omhandler unge fyre der fantaserer om ældre og modne kvinder. En del af dem har da også en snert af dominans - den unge fyr der tænder på den handlekraftige, modne og bestemte kvinde der ved hvad hun vil have og forlanger det! ;-) Nogen lever fantasien ud, andre vælger bare at lade det være ved fantasien og du skal også lige huske på, at nogen gange lever virkeligheden slet ikke op til fantasien.
Du er ung og nysgerrig og skal prøve en masse ting af - nyd det og lad være med at skamme dig over det. Så længe du ikke gør nogen fortræd og det foregår på et ligeværdigt plan, så er der i mine øjne ingen begrænsninger - sex er skønt og dejligt. Men jeg vil da håbe at du også har lyst til at eksperimentere med sex med nogenlunde jævnaldrende piger og at det andet ikke fylder for meget. Men lige nu fylder din fantasi nok så meget at du måske kun kan fokusere på dét.
Med hensyn til at du ikke kan finde nogen der vil udleve din fantasi med dig, så tag det roligt og slå koldt vand i blodet (selv om det er svært) - du skal ikke være så desperat at du går med til hvad som helst. Det er ikke sikkert at du får opfyldt din fantasi lige her og nu, men det kan sagtens komme en dag. Indtil da, så prøv at lade være med at lade den ene fantsi overskygge alt andet - du har meget endnu som du skal prøve ;-)
Den kan sagtens være en dejlig del af din hverdag selv om du ikke kan leve den ud her og nu.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.