3tilføjet af

hvad siger I

er der nogen der kan fortælle mig om m-tyr k-tvilling passer sammen?
tilføjet af

ja...hvorfor ikke!

hej Stenn
generelt kan alle stjernetegn passe sammen, men man kan aldrig sige om to stjernetegn passer sammen,hvis man kun kender placeringen af deres sol..der er 8 andre planeter + månen at tage hensyn til.....hvis du bare vil vide hvordan de to soltegn tyr og tvilling har det med hinanden som kærester, så er der en test på jubii's horoskopside du kan prøve
held og lykke med kærligheden
knus fra Karisse
tilføjet af

hej

hej Karisse
den vil jeg lige prøve
tak
tilføjet af

the answer is

Tyr og tvilling er jo umiddelbart meget forskellige i temperament, men de har umiddelbart et godt forhold til hinanden, som der nok skal investeres i for rigtig at forstå hinanden. Men jeg tror de er glade for hinanden, tror de sagtens kan se værdien i hinanden, men jeg ku også forestille mig nogle områder hvor de virkelig ku drive hinanden til vanvid eller vende det hvide ud af øjnene, meeeen, la os nu liiige slå en pind i jorden eller hva man nu siger... Ja, apropos, det ville nok være tyrens ord. Lad os nu lige ta et skridt af gangen, mageligt og roligt, ingen grund til at hidse sig op.
Tyren er et meget fast tegn, (et jordtegn, et sanseligt og fysisk tegn), hvor tvilling er meget bevægelig. Tvilling er drevet af sin luftighed ( er et luft tegn, dvs præget at det mentale og tanker)Tvillingen er overordentlig nysgerrig og foretrækker at ha 10 bolde i luften på een gang. Den elsker at kommunikere og undersøge ideer og finde på nye ting, nye veje, nye dufte, kender mange mennesker, kan nogle gange virke overfladisk.
Tyren har brug for tryghed. Tyren er også meget sanselig, elsker luksus, forkælelse og livsnydelse, og så holder den fast i det velkendte, traditionerne.
Tvillingen har brug for kommunikation og bevægelighed.
Så det kommer an på hvordan I ellers er skruet sammen, hvilke udfordringer i det, I kunne finde på at støde på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.