7tilføjet af

acendant og descendant betyder ?

Hey
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad ens acendant og descendeant betyder/står for...? Har fundet ud af hvad mine er, men mangler nu blot beskrivelse, så jeg kan få større forståelse.
med venlig hilsen jomfruen
tilføjet af

her er svaret....

Ascendanten er yderst vigtig i horoskopet og dermed personfortolkningen.Den markerer den fysiske krop.
Vi har ånden (solen) og sjælen (månen) og kroppen (ASC).Ascendanten er din maske,dit ydre hylster og dermed den personlige fysiske skikkelse vi ser er dig.Det er også (din ascendant)hende du selv ser i spejlet.Alt inde i dig (resten af horoskopet)bruger din krop (læs ascendanten)for at komme ud til verden.
Ascendanten er din linse, dit fysiske brændpunkt.
Descendanten viser hen til modvægten, hvad du søger hos andre.I snævre betydning:partneren.

Kram stjernen
tilføjet af

Jeg har ingen ascendant.

- hvem passer jeg så med?
Allan
tilføjet af

Synd - jeg har ingen forklaring

..og jeg er ikke stødt på en eneste astrolog som har forsøgt at forklare dette. Astrologerne påstår jo at planeterne om ikke styrer, så i hvert fald påvirker alt liv her på Jorden. Men man kan altså ikke opstille et horoskop for dig Allan, så du må klare dig uden!
For mig at se er det (endnu) et argument for at astrologi er indbilding og ikke har noget med virkeligheden at gøre. Så derfor er der ingen grundt til at være ked af det :-)
jesper
tilføjet af

Hvad betyder det så

Hvis man er både skorpion både i stjernetegent og i ascendanten.. kan du hjæpe mig der
tilføjet af

en lille tydning

Både stjernetegn (også kaldet soltegnet) og Ascendant i skorpionen.
Skorpionen er et følelsesfuldt tegn, det er en transformator og forvandlingskugle, en lille kamæleon. Intensitet og begær, stærke antipatier, tendens til at dele op i sort-hvidt, og samtidig mulighed for at ha "røntgenblik" dvs se lige igennem folk, sandhed er vigtig. Skorpionen har sans for psykiske og okkulte emner. Der ka være mange komplekse følelser omkring det at være skorpion, feks magt og kontrol er væsentlige emner. Samtidig er det et enormt kreativt og kraftfuldt tegn.
Der er også forskellige modnings grader af tegnet, som handler om personen med lavest modning, som kun er styret af magt og begær, til den indsigtsfulde person med højest modning (jeg kan ikke finde et bedre ord) der formår at transformere kraften i det negative, formår at destruere det ubrugelig og forvandle det til noget nyt. Det er fugl fønix princippet. Skorpionen symbolisere død og genfødsel. Det har du måske hørt om før?
Man kalder det at du er dobbelt skorpion når både dit soltegn og ascendant er i skorpionen.
Ascendanten er der blevet beskrevet hvad betyder i et andet svar.
Soltegnet handler om din kerne, hvem du virkelig er, dit centrum, din selvtillid. Og det er så også skorpionen.
tilføjet af

Øhm.....

Descendant..... Er det ikke et engelsk ord? Det står som engelsk i mange af mine bøger og jeg vil gerne vide hvad det betyder..
tilføjet af

PRÆCIS!

Hold k... hvor er det bare rigtigt - dog er jeg skytte med skorpion i ascendant - men alt der er skrevet der passer på mig på en prik! Tror meget på astrologi, og har fået lagt mit personlige horoskop af Christian Borup, og ALT passer virkelig, både fortid, nutid og fremtid. Folk der ikke tror på det, burde alligevel tænke en ekstra gang🙂Jeg tror 100 procent på det. Går meget op i det, og har aldrig mødt en person der ikke passer på deres stjernetegn eller ascendant :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.