6tilføjet af

Ris og pasta er usundt

I en ny rapport, udarbejdet af forskere, forlyder det nu, at ris og pasta er usundt.
Det er fandme flot... Først skal mine skattekroner gå til at betale forskere dyre summer for at fjumre gennem et studie og fremlægge den ene værdiløse rapport efter den anden, bagefter skal man være vidne til at de selvsamme forskere modtager bestikkelsespenge fra kartoffelavlerne, for at fremlægge en opdigtet påstand.
Japanerne er nogle af de folk i verden med længst gennemsnitlig levetid. Og hvad lever de primært af? RIS.
Og nu har italienerne levet af pasta gennem generationer, og så vidt jeg ved, lever de vidst ikke specielt kortere tid end folk der spiser kartofler? Eller HVAD?
tilføjet af

Hmm gubbi

nu er ris og pasta ikke det sundeste at spise, der findes langt sundere fødevarer, men indtaget med måde er ris og pasta ganske gode fødevarer.
Til din orientering, diabetikere må IKKE spise ret meget ris, pasta og hvidt brød, måske det får dig til at tænke dig om, med henvisning til dit indlæg
tilføjet af

Det er en amerikansk undersøgelse.

Der er ingen danske skattekroner lige i den undersøgelse.
http://nyhederne.tv2.dk/sundhed/article/29371572/
tilføjet af

jeg er ikke specialist på området...

og det har jeg heller aldrig påstået. Jeg forklarede bare trådstarter at hvis der er nogle forskere et eller andet sted, der har fundet frem til det, så har de nok lavede kontrollerede forsøg med brug af den videnskabelige metode. Dette er bedre end noget som helst vi kan side og gisne os til her på forummet...
tilføjet af

Ris og

ris kan der være en stor forskel på. Faktisk findes der et hav af forskellige rissorter. Nogen ris er så sundere end andre. Det er en videnskab i sig selv at finde ud af. Så at gå ud fra, at japanerne lever længere fordi de primært lever af ris er ikke helt korrekt. Grunden er snarere at de ikke grovæder sig tykke og fede som os.
Italienerne hører jo - med al respekt for italienerne - heller ikke just til det slankeste folkefærd.
Italienernes pasta består af stivelse - hurtige kulhydrater, der er fedende og nogen ernæringsmæssig værdi - ligesom en god gang hvidt brød, og det er der vel ingen idag der vil påstå er særligt sundt. Med mindre man holder sig til den grove pasta.
tilføjet af

Japanerne er da kommet langt på kartofler og fisk

Men det bedste er selvfølgelig klart byggryn.
tilføjet af

var det

for avanceret for dig lille DF'er siden du ikke engang kan ramme rigtig på tasterne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.