7tilføjet af

selvbruner til ansigt

nogle der kan anbefale nogle. har nemlig haft problemer med at få uren hud af selvbruner
på forhånd tak
tilføjet af

Skribbecreame

Det der er vigitg er, at du også bruger en skrubbecream i ansigtet og derved også får fjernet døde hudceller (der kan stoppe hudens porer).
Jeg har brugt Chr. Diors selvbruner til ansigtet - den er lidt dyrere, men er drøj i brug. Det er en gele og ikke en cream. Jeg har aldrig oplevet at få urenheder af den.
Husk at vaske dine hænder:o)
tilføjet af

kan kun

give anonym ret,men brug et par plastik/gummi handsker så undgår du brune/orange hænder,har også kun gode erfaringer med Diors men brugte dog en med lidt glimmer i,men oplevede heller ingen resultater,nogle gange i Sirene,Woman og alle de blade tester de forskellige produkter,de har for lang tid siden i en af dem testet selvbruner så hold øje med det. :-)
tilføjet af

Her .. >

yep det kan jeg sagtens .. Køb den nye fra "Dove" .. den er effektiv dufter godt klatter ikk og er billig i brug & ingen niller naller på huden efter brug.... havde samme problem som dig. .
pøj pøj
tilføjet af

tak til alle

tal til allle. super godt med så hurtige svar. jeg vil helt klart prøve jeres forslag. skal jeg have et bestemt navn for at finde dem. jeg tænker på at både dove og dior har vel forskellige selvbrunere på markedet.
tilføjet af

gå ind i

matas og spørg dig frem,forklar du søger de to mærker,og sig hvordan din hud tidligere har reageret så skal de nok kunne finde den mest fornuftigste løsning.Så er det bare op til dig hvor mange penge du vil bruge på det held og lykke ;0)
tilføjet af

tan-in-a-can

"tan in a can" er det bedste selvbruner produkt jeg nogensinde har brugt.
det er en spray du selv sprayer på hvor du vil være brun... over hele kroppen tilmed dit ansigt. det lægger sig naturligt på huden.
den virker med det samme, altså resultater allerede efter 5 min. der er mange selvbruner man skal vente en halvt døgnt på, men denne virker med det samme.
den kan købes stort set over alt - bl.a. i Matas for 200 kr. (den er dyr, men ALLE pengene værd)
tilføjet af

heeeeej

Er der nogen der har brugt 'Loreal paris sublime bronze' før?, har lige fået købt den og er en lille smule bange for at jeg for en orenge/gul farve. pliiiz hvis i har brugt den så skriv gider ik at se grim ud :((
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.