53tilføjet af

TILLYKKE indvanderne for-

forlader dk .. Det nyhed vil da glæde alle højre ekstremister.. Indtil videre har ca. 5500 indvander alene i juni, juli, agust i år. forladt DK da de er pisse trætte af danskernes fordomme og den måde de bliver behandlet på. Jeg vil nok mene at det ikke er de kriminale der forlader landet men de lovlydige.. Så kan man spørger sig selv om det er et plus for DK????
tallet ligger på 10,8 % ind til videre.. Det vil nok stige yderligere desværre.
tilføjet af

Jubiiiiiiiiii,skide godt

Skide godt,lad endelig flere forlade landet,ja,gerne alle muslimer ud af landet,jo før,des bedre.
tilføjet af

Nu skal du ikke...

... være dum og ondskabsfuld. Det kan jeg godt selv være.
tilføjet af

ja dum og ond

er du med garanti.. Godt at du kan se det. Tillykke
tilføjet af

Rolig nu

"Anonym 2" er ikke "anonym."
Jeg gjøre bare med ironi "anonym" opmærksom på, at man sagtens kan være dum og ondskabsfuld UDEN at være racist.
Det er jo at gå til yderligheder. Og det er slet ikke nødvendigt for at være dum og ondskabsfuld.
tilføjet af

Godt de rejser.

Ja, det er godt at indvandrene forlader DK, Det er måske lidt trist at det ikke er dem der allermest burde skride fra dette "luderland" og "Pædofilnation" for at citere et par pragteksemplarer af indvandrene, men det er et skridt i den rigtige retning.
Man kan beklage at det ikke er sket før og ligeledes beklage at hele indvandredebatten har været så langtsom om at starte, at når den så går igang, virker det meget voldsomt.
Det må være til Det Radikale Venstres samt Halal-Hippiernes fortjenste at de har kunnet forhale en debat og en stillingtagen til mange indvandres middelalderlige og barbariske holdninger.
Hvis de politikere der naivt nægtede at tage stilling til islam og mange indvandres stenalder kultur, havde været deres opgave voksen, havde vi måske ikke haft denne polarisering vi ser ske idag, men at den sker, kan jeg kun bifalde, givet alternativet.
tilføjet af

Hvorfor ønsker man at 2. generationsinvandrere skal forlade landet??

ja, hvorfor ønsker man det? hvad er det de gør?? jeg selv udlænding, men født og opvokset i Danmark.. okey, det er fair, at dem der laver ballade af en eller grund bliver sendt hjem, men hvorfor skal det gå ud over alle andre? hvorfor siger man bare det er dem alle? hvis man spørger en på gaden, siger de nok "sådanne perkere", men hvorfor, det er der ikke mange der kan svare på!!!! en udlænding laver noget, værsgo, på forsiden af BT. men hvis det er en dansker,, så er det ikke så stort der bliver gjort ud af det?? mine forældre arbejder begge to. det er Danmark vi arbejder for, det er Danmark vi vil leve med, det er Danmark der passer os.. sådan er det bare... det kan ligesom ikke ændres. vi har alle i familien dansk indfødsret, samt et ordentligt liv i Danmark. jeg studerer selv og jeg mener at der ingen forskel er, et menneske er et menneske som det er.. vi lever i DK, går efter de danske regler, arbejder i Danmark og det er danske vi lever af.. Vi følger efter det danske samfund....
alle burde respekteres ens.......
tilføjet af

Jeg er mandfolk nok

til at sige at jeg beklar min misforståelse. Sorry håber det bliver acceperet!
tilføjet af

No problemos

Den slags kan ske. – Også for mig ;-)
tilføjet af

I er sgu for dumme!!

en gør, det går ud over alle!! hvorfor fanden gør det?? I er alle latterlige.. som om i kender dem alle.. hører om en, det går ud over alle!! Sådan nogle tabere.. okey, ikke alle kan opføre sig ens, men altså, hvorfor skal de alle ud?? hvor mange har i da kendskab til. okey, dem der laver noget ulovligt, må have et par chancer, så er det bare ud!! sådan burde det være!!!
tilføjet af

Dansk kaffir du behøver

ikke at svare på debatten for alle kender dine meninger! Jeg er lidt træt af du bliver ved med at recitere dit kuran >> BT og extra bladet.. har læst den idag og jeg behøver ikke høre den fra dig! Hvis du kan bidrage med noget konstraktivt værsgo men al den fanatisme gider jeg ikke.
tilføjet af

Anonum2

:-))))) alle kan fejle
tilføjet af

Vi har desværre

nogle mennesker her i landet der ikke respektere menneskerne som de er ... det gælder både katoffeldansker og nasseperker... ( ironi) . Det er beklageligt at man ikke fokusere mere på det positive fra begge kultur end at drage al det negative frem i medierne og lade det spille en større rolle i hvordan man skal se de forskellige og opfatte mennesker. Jeg syntes ikke du skal blive pissesur over at alle indvandre bliver kørt over en kam, istedet for syntes jeg du skulle prøve at vise danskerne at alle indvandre ikke er ens og at i ikke ansvarlige over for den enkeltes handling! D.vs prøv at komme til livs med de fordomme der eksistere.
tilføjet af

ævl der sker akkurat det samme med

danskere lad nu være med alle de løgne men kriineliteten er højst inde for mennesker af anden herkomst ...
tilføjet af

hvad bliver der ikke råbt af skældord

over danskere selvom man ikke har gjort dem en skid
jeg mener bare hvis de hader vores kultur hvorfor er de her så jeg er sikker på at du er en sød pige og så er det også fint hej hej
tilføjet af

Ja den er god med dig

"dansker er lige så kriminele som indvandre"...
( citat en politimand)
Men danskerne ligger man ikke så meget mærke til. hver 3. dansker går ind for sort arbejde og få udført noget af det sort!
tilføjet af

tro muslimer

24 æredrab på 2 år pyromaner der sætter ild til ejendomme de selv bor i gak i låget
narko domme i massevis og det forstår jeg faktisk ikke når muslimer påstår de er så troende "hellige"
det kan jeg ikke få til at passe sammen
tilføjet af

Utaknemmelige Danskere

Det er forståeligt nok at invandrene flytter fra landet,der er intet andet emne end "kriminelle,sorte,fremmedsprogstalende perkere,invandrere gjorde detten, invandre gjorde datten, muslimere, muslimere og atter muslimere". Der er da ligeså mange kriminelle danskere og danske bander,dem er der ingen som smider ud af landet!!
Mediet har desværre haft et stort held med at få danskere til at hade invandrer. Et STORT Tillykke!!!
Man glemmer en ting, invandrere har gjort meget for at fremme og udvikle landet. Uden deres arbejdskraft var lille Danmark her stadig bondsk! Invandrer har bidraget med så mange ting såsom deres mad, hvilket man kan se på pizzariaerne og kebab husene og restaurenterne!! Hvad med at se lidt bredt, individuelt og se det gode hos mennesker. Når danskere er på ferie er de da også fremmede, der er så mange danskere som bor i "INVANDRENES LAND",om det så er Tyrkiet, Ægypten osv. Skal de også behandles som invandrene i Danmark,tvinges til at forlade landet, Frivillig Tvang??
tilføjet af

smiler

ha det kan være de har oplysninger om terror angreb på danmark som vi andre ikkke har ...så stikker de af når det begynder at ligne deres eget land
tilføjet af

nogen skal være de første

og det blever altid at være de resource stærke- !! hvad det nye i det-
De uddannede og velhavende jøde smuttede også før kz lejrenes opbygning... Dem der smutter er dem der ikke er interesseret i fremtidigeb etniske konflikter!! Eller fordi de nu har fået, hvad de kom for, en gratis uddannelse og løn under denne, og lige pludselig nu, ikke rigtig føler sig velkommen og forresten, ikke gider det der pjat med skat!!! parasitter
tilføjet af

i glemmer bare at betale skat

nej der har ikke været andet end store udgifter på invandringen "BIG TIME" det jo i alle lande der er store problemer med muslimer i har en "crime rate"på 60% på trods af at i kun er 200.000 det fanme for meget kvindehjemmene er det samme 70% forslåede muslimske kvinder ...og sådan kunne jeg blive ved det er meget dyrt for danmark
tilføjet af

helt ærligt i må jo ikke engang ha dansker

som venner for tænk engang hvis vi skulle smitte jer med den danske kultur ....og det ved du også godt og det er altid pigerne der er sådan ....i egner jer best til at bo i et muslimsk land ....det er også for jeres egen skyld så kan i få al den islam i elsker så højt
tilføjet af

gamle idiot *GGGG*

ka du ik bare holde kæft ...du senil mand
tilføjet af

Må jeg ønske glædelig Jul

skattebasse
tilføjet af

klaphat

hvad rager det dig din ludder
tilføjet af

???

Nævn Bare en muslim der udført noget godt og stort for Danmark BARE 1 ??????
tilføjet af

Forkert Teori

Der er vist noget galt med din teori, det ser ud til at det er almindelige,gamle og kriminelle fremmede som forlader landet! Hvis invandrer er nogle parasitter, så hvorfor helvede bliver i ved med at ansætte læger og andre akademikere fra Tyskland og de fremmedes hjemland stadigvæk?? Tænk dig om!!
tilføjet af

fjern skyskraberne

Hvis du virkelig fjerne skyskraberne, så kan du se så mange fremmede på hospitaler , plejehjem osv. Tælles de ikke som `noget godt for Danmark`??
tilføjet af

Naiv

Du skal da heller ikke tro på alle, det er da heller ikke alle kristne, som er 100% kristne og retter sig efter biblen, vel??
tilføjet af

pjat- læs dine kilder igen!

og det ikke den fra politikken!!
Tænkt dig selv om!! 2gér- nå nej !!er det ikke en del af problemet??
tilføjet af

ihh ven til december

hader jule hysteri- en måned før!!
tilføjet af

Det ser man tit

Helt ærligt og hvor mange danskere er glade for at deres døtre eller deres sønner går ud med en fremmed? Det er da tit man ser en dansk pige med en fremmed dreng, det ser danskere da ikke ligefrem lykkelige over!
tilføjet af

Vi er her og vi vil altid være her, muslim, jøde,kristne!!

For det første kan man se dels på brugen af ord og dels på stavningen, hvem som er 2.gér. Desværre er det svært at acceptere kendsgerninger, hvis du altså ved hvad det betyder!! Jeg har ikke andet end ondt af dig!!
tilføjet af

Jeg troede du var ataist!!!!

Jul er kun for kristne, du forvirrede Hedning!!
tilføjet af

HVILKE

Skyskrabere Vi lever sku da ikke i USA, og jeg mangler stadig bare 1!!!!
tilføjet af

Karl Marx...

Religion er opium for folket.
tilføjet af

Du har fået mange....

Se dig om!!! Der kan man se hvor begavet du er siden du ikke kan forstå en hentydning!! Du må nøjes med Nazer Kader, hvis han ikke havde gjort noget godt for Danmark sad han heller ikke i den post!!
tilføjet af

Så er alle mennesker i verden høje!!!

Lige undtagen ataister!! Jaa, det er nok sandsynligt....
tilføjet af

hva sku de her ?

Lær at stave inden du spiller klog.
Hvad skulle de egentlig her ?
De var jo bekvemmeligheds "flygtninge"
Hver gang viste det sig at de var fulde af løgn.
De var ikke forfulgt derhjemme.
De rejste hjem hele juli måned for danske bistandskontor-penge.
Kan det være meningen at vi skal være til grin
igen og igen
imens vore piger bliver gruppevoldtaget og
deres piger endes hjem og kastreres imens perkerdrenge kører ræs og dræber danskere
skal jeg skrive videre.......eller har du fattet det?
tilføjet af

DET VAR SGU DA DEJLIGT

at alt det lort rejser hjem, lad dem bare fortsætte med det. Jeg hejser Dannebro den dag danmark bliver perkerfri
tilføjet af

AHA

En radikal!! se se. OG hvad har han så gjort????
det bedste HAN kunne gøre var at tage de andre i hånden og forlade VORT Land!!

PS: er værken nazi eller df hvis du skulle tro det Blot indfødt med Danske Forældre.
tilføjet af

Syndt

Det sker nemmelig aldrig, selvom vi rejser hjem efterlader vi vores efterkommere!!!! Too Bad..
tilføjet af

Jaa,det er hårdt...

Men sådan er kendsgerninger!!! Jeg skulle jo nævne en, så værs´god....
tilføjet af

Husk

Muslimer skal UD. DE fleste andre gør det godt,
Vietnam -Tamil-Inder-OSV. MEN Muselmænd PROBLEM.!!!
tilføjet af

Ja hvorfor dog bo i Danmark?

Ja hvorfor dog bo i Danmark, når man ikke er dansker og svenskerne har en endnu mere åben statskasse?
Desværre tror jeg ikke du har ret. Det vil nok vise sig vise sig når man nærlæser statistikkerne.
tilføjet af

går det nu også udover dig

når vi snakker om at sende de krimineller ud- fiser dig og dine fætre jo ud og sige "nej og det fordi og fordi og fordi- og ikke os alle".Istedet for at støtte op om danmark- og få sparket svinene ud, der ødelægger "vores fælles" land!! vælg side kriminelle artsfæller eller Danmark!
Du vil sgu da ikke være i fare, hvis alle de 3v muslinger ikke krævede og smadrede på højtryk, blev sendt hjem!! - nej fordi de jo muslimer!-
HVAD MED AT DANSKERNE- jalla- ellers vil du forblive jalla!! og det sgu en sandhed!! se polakker dem DE DANSKE I DAG-
hvorfor kan ørkenenes sønner ikke det og hvorfor forsvare du med alt det der - "det jo ikke os alle"????????????????????????????
tilføjet af

er du 2gennerations gymnasie elev??

Du har misforstået-
Overordnet har du og dine muslimske fætre og kusiner kostet en formue- jeres elskede lande koster os en formue i Ulands dårligsamvittigheds aflad!!
SKRID utaknemlige muslim!! Har koranen sløret den matematiske side af hjernen-
og tak for voldsbølgen og visittet- fuc....mulla
tilføjet af

mugga.- jul= solhverv fest- tosse

Jeg fejre ikke mr.weeakness på korset- eller din voldpsykopat til muhammed.....Ateisme- religiøse tåge drømmer- læs
jeg skrev jeg hader jule gejl..
tilføjet af

ps du tro vel iforhåbenlig ikke

at vikingerne ubetinget købte de jødiske/kristne crap om jesus, uden det blev tilpasset vores traditioner... tossemusling (musling for i altid klapper i eller snakker uden om)
Du kan have ond af alt, det du vil- men du behøver ikke have, det for mig eller mit folk!!
Tilpas dig eller smut- vi køber ikke Islam spor hurtigere end det kristne crap- vi kalder vores religion idag- Den blev modifiseret af folket(ikke kirken) og det vil Islam også blive nødt til- eller bliver i vist porten- BEKLAGÈR KENDSGERNINGER.
tilføjet af

så mange er i ikke mr. Arafat

drop det pis med at jeres beste våben er kvindens livmoder- SÅ FJERNER VI DEN- fat det nu!!
Støt dine egne eller dit land - vælg!!!!
tilføjet af

Nå.

Nu er det sådan at koran citater er ligepræcis det som driver islam, samt en stor portion gudedyrkelse af mohammeds liv og gerninger samt en massiv portion hjernevask, så koran citater er skam relevante nok. ISÆR når de bliver brugt til at retfærdiggøre de vederstyggelige handligner som mange muslimmer er påbudt af begå.
At du har læst koranen er da flot, men har du forstået den som muslimmer forstår den❓Har du fattet dens historie, dens betydning og dens påbud❓Jeg tvivler stærkt.
Hvis du tolker min kamp mod islam som fanatisme, så har du nok en meget indskrænket verden. Kommer du ud nok❓Jeg har taget stilling, har du ?
Hvad du gider eller ikke gider læse er jeg faktisk fuldstændig ligeglad med, ligeledes om du er træt af at læse mine indlæg eller ej. Lad dog være med at læse dem, hvis de skaber så stor ærgelse hos dig eller hvis du ikke kan forstå dem.
tilføjet af

PENGEKASSEN

skal bare lukkes for perker, så skal de sgu nok fedte hjem alt det muslimerlort
tilføjet af

Aldrig tilfreds

hvis indvanderne forlader landet så har de udnyttet landets system for at få en uddannelse, hvis de bliver er de nasser- det er vist et typisk racistisk synspunkt.
Hør i racister, jeres liv er så ynkeligt at i ikke kan finde ud af leve livet. I er så styret af had og ignorance, hvilket er så kvalmende at læse her i debatten. Jeres livs højdepunk er når i tilsviner indvanderne og dermed får et sygt tilfredstillelse ud af det.Det har i nok hørt mange gange før, men mon ikke det passer?
tilføjet af

har du nu haft stavepladen fremme igen?

Hvorfor dog bo i danmark når man ikke er dansker, der ikke er brug for ens arbejdskraft og man iøvrigt foragter danskerne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.