4tilføjet af

Elvis Presley!

Er jeg bare den enesete teenager (15 år) der godt kan lide Elvis, og andre rock n' roll sangere? Jeg elsker også at høre andre oldies. Jeg synes bare at der mere glæde og gode rytmer i de gamle sange... Er jeg virkelig den eneste??? Kan I lide sådan noget gammelt musik? Også gerne svar fra ældre.
tilføjet af

elvis

min datter på 13 år er vild med ham
tilføjet af

Du er ikke alene..

-Der' en der følger dig... Ej, det jeg ville sige var. At du ikke er den eneste teenager der hører de gamle plader..
Jeg er ikke lige så meget for Elvis, men Four Jacks, John Mogensen, Peter Belli, Bonnie Tyler, Keld og the Donkeys, Freddy mercury de kan bare komme an allesammen. Det er dejlig musik.
Det jeg især sætter pris på er at det ikke er nogle af de her nye coverbands.. Dem der er så kommercielle. De er skabt med henblik på indtjening af penge og intet andet. De har ikke noget budskab, ikke noget de vil ud med. Modsat de fleste af de gamle bands der jo har kæmpet sig vejen op af stigen.
Længe leve oldies-musik!
Lui
tilføjet af

deterbaremig

jeg kvinde enke snart 72 år har lige siden ELVIS åbnede munden og begyndte at synge til hele verden været begejstret han kan få det til at rulle helt ud i tæerne ved mig er det ikke afslapningsmusik der kommer ud i rummet når jeg skal have mine tanker adspredt som ung dansede jeg jitterbug jeg bliver aldrig til gammel dansemusik han var the king
en elvisk hilsen fra
rullemadammen
tilføjet af

elvis

heyy der ude hvis der er nogle som kan kanon meget om Elvis så må i meget gerne skrive det til mig inde under arto ( navn lowe-thomas )altså hvis i har en bruger der inde. jeg vil blive over lyggelig hvis i gad for mig.
knuzzzz fra mio den søjde
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.