7tilføjet af

Replay: Skal Pia K regere DK? strengen der blev slettet af en moderator

Til Kapanui (dette var hvad moderator slettede)
Kan det være rigtigt at PIa K skal regere DK. Med den negative indflydelse de har haft på den siddende regering er det på tide at der gøres noget. Der kommer så en mulighed ved næstkommende valg (som sikkert udskrives d. 26 jan. 2005)
følg linket herunder og støt op om initiativet
http://www.danskfolkepartiskalikkeregeredanmark.dk/
tilføjet af

Ja tak!

Det ville da ikke være det værste,der kunne ske,havde vi ikke haft Dansk Folkeparti,hvordan ville Danmark så have set ud i dag? Støtte Centrumdemokraterne? Aldrig i livet!!!!!
tilføjet af

ønsker anden regering

Jeg håber, ikke at Pia Kjærsgaard, Anders Fogh Rasmussen eller Bendt Bendtsen bliver statsminister efter næste valg. Jeg vil gøre mit bedste for, at få væltet den borgerlige regering.
Jeg vil ved næste valg stemme på SF, så kan Mogens Lykketoft, få dem og danse med, hvis han skulle være så heldigt at vinde valget.
tilføjet af

Nej tak hr. lære

Lad os bare beholde regeringen, måske med et par ministerposter til Dansk Folkeparti.
tilføjet af

Pia K.

Når i nu mener at Pia K. skal med i regeringen, har i tænkt over hvorfor at Anders Fogh ikke,
er inviteret med sammen med de andre nordiske statsm. Til syd øst Asien, men at han må rejse for sig selv, det minder meget om Østrig og Jørg Hieder .Selv mener jeg også, at det hun står for er halv racistisk.
tilføjet af

Heraf kan vi udlede........

.......at også moderator er ved at fatte hvad vej vinden blæser. Muslimvælde NEJ TAK!
tilføjet af

Samme her aldrig i livet!

-
Samme her aldrig i livet!
-
tilføjet af

VK men ikke DF - Hvordan

Jeg er liberal til tåspidserne. Dvs jeg går ind for fri handel, øget globalisering, fri bevægelighed for arbejdskraft - (inclusive mig selv, hehe)- og så videre. Og desuden vil jeg gerne have fjernet forbeholdene i EU. Jeg mener både EU og FN skal styrkes for at udgøre en magtmæssig modpol til USA, som jeg synes er lidt for sprængfarlig med Mr. Bush ved roret. Stat og religion bør i mine øjne ikke blandes; og Jesus har intet at gøre i krigs-retorik!
Nå, men principielt er jeg enig i de fleste af venstres synspunkter, og synes Anders Fogh har gjort det godt og er en mand der formår at udvikle sig og blive klogere.
Samtidig dybt uenig med DF. De går ind for at blande religion ind i politik, de vil skærme Danmark imod globaliseringen, de er imod EU og imod globalisering osv. Jeg ser dem desuden som et rædselskabinet med hensyn til deres menneskesyn og deres forsøg på at tage monopol på dansk kultur er irriterende.
Nå, debatten skal jo holdes i en sober tone.
Men her kommer problemet: Når man stemmer på venstre (eller K), så får man så at sige Pia med i sækken.
Så det kan være man må transformere sig om til radikal i anledning af valgdagen.
Hm, irriterende.
Jeg tænker på hvad der er bedst:
At stemme på VK så de bliver stærkere i forhold til
DF, eller at stemme på R.
Nogen forslag?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.