3tilføjet af

Sylvia efterlyste en fornuftig forbolddebat

Under overskriften: "Får vi nogensinde en fornuftig fodbolddebat på sol" skrev Sylvia et indlæg her på Sol Kl 10:44, 4.aug.2009. Indlæggets tekst lød:
"Når jeg ser de mange indlæg igennem, så er det ikke andet en had og nedgørelser.
Hvad med i tog jer sammmen så vi kan få den op og stå."
Den gang som nu, er jeg total enig med Sylvia. Problemet med opfordringen er dog bare, at Sylvia ikke er enig med sig selv. Sylvias indlæg er platte, perfide, useriøse og meget mere.
Kære Sylvia, hvorfor følger du ikke din egen opfordring?
Det vil være interessant at få et svar fra dig, hvor du forsøger fornuftigt at besvare din egen opfordring og dine efterfølgende indlæg.
tilføjet af

Du kan ikke snakke fornuft med fodbold-folk

De er primitive, og deres tilskuere endnu mere.
tilføjet af

haha!

Godt skrevet, Nej der er ikke meget lys i pæren på sportsfreakne😉
tilføjet af

Sylvia er ikke bare en

Sylvia. Jeg startede med nickét for nogle år siden. Der har i lange perioder været en copycat, og fred være med det, hvis personen/personerne er så lamme i roen, de ikke selv kan lave/finde på et alias.
Eniro skulle bare lige engang imellem være deres opgave voksen og banne de mest mærkelige indlæg, samt forfatteren. For jeg giver Sylvia/dig ret i det, som Sylvia skrev dengang. Men den gang skrev jeg heller ikke det indlæg. Det var også copycatten. Så copycatten kan også skrive noget fornuftigt.
Men det meste af det, copycatten skriver, er noget vås og pladder. Især de indlæg med: nu smadrer FCK ditten og datten og 3 point her og der. Ignorer de indlæg, uden opmærksomhed er det vel ikke sjovt ?!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.