2tilføjet af

Bliv vegetar.

Med alt det gift og hvad der følger i kølvandet på kød,er det meget oplagt at blive vegetar.Vegetar mad kan være rigtig spændende at lave,og hvem har egentligt bestemt vi skal spise kød.Overvejer meget kraftigt at blive vegetar.
tilføjet af

Der er ingen bånd der binder dig

Bliv du bare vegetar, så er der bare mere kød til os andre.
Apropos "hvem der har bestemt at vi skal spise kød". Mon ikke bare flertallet spiser det fordi det smager godt.
Jeg ville ihvertfald være slemt ked af vegetariske grillaftener. Jeg foretrækker så afgjort en grillet bøf frem for en grillet selleristængel. Sidstnævnte gør sig bedre i den til bøffen medfølgende salat.
På trods den seneste tids mediehysteri omkring kød, så tror jeg bare jeg fortsætter med at spise kød alligevel. Undlader man at købe det argeste lort og dufter kødet friskt og ser friskt ud så er det min overbevisning at det også næsten altid er af glimrende kvalitet.
Endelig er det nogle gange som om at man ser en tendens til at forbrugerne forventer at blive behandlet som små hjælpeløse pattebørn.
Jeg mener, hvis man bruger sin sunde fornuft, holder en god køkkenhygiejne og undlader at købe købe det billigste skodlort, så plejer maden sgu også at være iorden.
PS. Har du iøvrigt tænkt på at mange af de linser, bønner og ærter du skal til at spise for at få dækket dit behov for essentielle aminosyrer, er dyrket i varme lande hvor pesticider er noget man bruger på slump og hellere lidt for meget end for lidt.
tilføjet af

Vegetar

Ja den er jeg med på, og så er man da heller ikke medskyldig i alle de drab på værgeløse dyr som foregår hele tiden. Dyrene som er menneskenes gidsler har også ret til livet ,hvad desværre kun få tænker på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.