5tilføjet af

Naturlig slankepille ?

Hej alle
Kan i godkende om denne holder?
http://slankning.dk/shop/green-t-diet-slankeprodukt-204p.html
mvh
tilføjet af

pff!

garanteret ikke. Det kan da godt være den hjælper lidt. Men der skal stadig arbejde til. Fatter alle de folk som prøver på at slippe nemt om det med at tabe sig. Det handler bare om at tage sig sammen. Spark dig selv i røven!
Det giver da meget mere til ens person, at have smidt sin vægt redeligt og ærligt. Og at man kan se at ens anstrengelser bær frugt.
tilføjet af

Jeg tror ikke den pille har bedre effekt end at drikke teen

De der påstår at den virker, har højst sandsynligt været på en skrap diæt samtidig. Brug hellere pengene på sund mad og god træning. Der er ingen genvej til vægttab. Vægtvogterne hjalp mig af med 12 kilo uden sult og overdreven motion. Held og lykke.
tilføjet af

svar

Det rigtig nok - men nu er jeg ok slank i forvejen, men vil gerne tabe 4-5 kilo, så derfor er det svært at tabe, når man i forvejen har en ok krop. Når man er overvægtig er det nemmere at tabe sig, men når man er 167 og vejer 61 kg, er det lidt svært, det er derfor. :
tilføjet af

virker ikke

Hej Green-T diæet virker ikke en skid. har købt dem for noget tid siden, har snart taget dem i en måneds tid og ingen resultater. godt nok træner jeg, men af det mindste tager jeg på og for tiden kan jeg spise lige hvad jeg vil uden at tage på "dejligt" men tror ikke det er pillernes skyld. min mening- spar de penge:)
tilføjet af

nej

Den slags ville jeg holde mig langt væk fra. Prøv i stedet noget sundt og naturligt kosttilskud (evt. noget med detox effekt) og spis samtidig sundt, så skal du nok tabe dig.
Slank på pille på en sund måde eksisterer ikke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.