5tilføjet af

Hd ejendomme erfaring???

Hejsa.
Vi er et ungt par, som har fundet et rigtig flot hus ved HD ejendomme, men efter lidt research på nettet, har vi fundet flere skræmmende historiere omkring dette boligselskab. Dog er alle af lidt ældre dato, senest fra 2008.
Nu vil jeg så høre om der er nogen af jer der har erfaring med dem? Både positivt og negativt. Der er ingen negativ omtale om lige præcis det sted hvor vi muligvis skal bo, men det er jo selvfølgelig ingen garanti.
Håber på nogle gode svar.
Mvh. Charlotte
tilføjet af

Lidt erfaring

Jeg har ikke personlig erfaring med dem, men jeg har en veninde som kom godt og grundigt i problemer. En relativt ny ejendom viste sig at være fyldt med svamp pga. byggesjusk og hun blev virkelig syg. HD påstod at det var mangel på udluftning og tøjtørring i boligen, som prædisponering for allergi og astma. Det er ikke tilfældet, men de gør alt hvad de kan for at undgå at betale noget som helst, for den sags skyld erstatning til lejerne ved fejlbehæftede lejemål.
Jeg ville nok holde mig væk. Ligesom Rolf Barfoed har der været alt for mange sager hvor der har været bøvl, så jeg synes i skal lade være og måske forsøg at finde en nyere almen bebyggelse hvor i er bedre sikret af lejeloven.
tilføjet af

HD ejendomme

som tidligere beboer i Hd ejendommes boliger, vil jeg sige, lad være!!!! de er skide ligeglade med dig, du får ingen kontakt med dem, ejendommene er fyldt med svamp og fejl, find hellere et bedre sted at bo
tilføjet af

En tilfreds lejer

Min familie og jeg har boet hos HD Ejendomme i flere år, og var meget glade for det. Vi har nu købt hus, men hvis vi skulle leje en bolig igen, kunne det sagtens blive hos dem.
tilføjet af

svindel og tyveri

hej
vi har boet under dem , og LAD VÆRE er mit aller bedste råd , de tager en torn høj husleje , selv om deres boliger uden på , og inden i ser fine ud , så er det fuldt med alvorlige fejl , og DU betaler prisen , når du en dag fra flytter deres bolig . det er ikke den høje husleje hver , og de laver IKKE de ting der er galt i boligerne ;o(
bare et godt råd :O)
mvh lone
tilføjet af

Man skal holde sig LANGT VÆK

Kan kun sige man skal holde sig rigtig langt væk fra hd ejendomme de er fuld af pis og lort og deres folk kan ikke finde ud af deres arbejde de tænker kun på at få penge i kassen men okay den er også som godt som tom og det skal lige siges jeg har arbejde for dem så jeg ved hvad jeg siger har selv fået mundkurv på af dem og der er stadig masser af skimmelsvamp i deres boliger.
HOLD JER VÆK FRA DEM ellers mister i jeres penge😮
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.