4tilføjet af

Regler om Lupo

Er der nogen der kender reglerne, (eller ved hvor jeg kan finde dem), om hvad man må udskifte på en Lupo? Jeg tænker specielt på vinterdæk, tiden er jo inde, men jeg kan sku ikke finde nogle oplysninger herom, men jeg ved at der er bestemte regler.
Så skriv endelig hvis du ved noget....
tilføjet af

Svar

Du må gerne skifte vinterdæk og den slags self. men jeg ville ikke skifte noget der havde noget med motor eller gear eller noget elektronisk på den da den er en meget kompliceret bil, vi fik ødelagt vores gearkasse på vores lupo da mekanikeren prøvede at fikse gearkassen. den slags skal man ikke pille ved selv på sådan en bil, og man skal også finde en go mekaniker til bilen.
Go jul
tilføjet af

Du ka selv

Se I din vedligeholdelses manual. Hvis du foelger instrukserne skal du ikke vaere bange for at servicere din bil. Det eneste du boer vaere opmaerksom paa er at garantien muligvis ikke daekker hvis du vaelger selv at servicere bilen. Det elektriske system boer du lade forhandleren om (med mindre du er skarp til saadan-noget). men ting som motor/gearolie, filtre, og mindre reparationer kan du selv klare. Jeg har en Mercury grand marquis som er en rimelig pebret vogn, men jeg vaelger selv at servicere den da jeg ved at mange vaerkstaeder bruger de billigste olieprodukter. Det er faktisk en rar fornemmelse naar du er kommet dig over angsten ved at skrue paa din bil.
tilføjet af

lupo

jeg har hørt at men skal gemme æsken man får den i så får man mere for den når den skal sælges
tilføjet af

Lupo og vinterdæk

En Lupo kører på specielle lavenergidæk - og den er typegodkendt til kun at måtte køre med dem .... Jeg ved ikke om de regler gælder herhjemme - men du kan være sikker på at blive "udvist" af Tyskland hvis du bliver stoppet dernede med dæk der ikke "typegodkendt" .... Du kan få lov at tage toget hjem - og din Lupo vil blive sendt hjem med "ADAC" .... Tysk politi er bare helt vilde med turister der ikke kører på "lovlige" dæk ....
Jeg ville henvende mig til et anerkendt dækcenter - VW forhandleren - eller begge steder❓ For nu at være helt sikker ...

T38
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.