2tilføjet af

De gode gamle dage

Tænk om vi kom tilbage til de gode gamle dage - hvor man kunne være sikker på, at hvis man så en mand med en kniv i hånden, så kunne man være sikker på, at han havde en gaffel i den anden hånd.
Indtil vi får de gamle dage tilbage, kunne jeg foreslå en lille ændring til straffeloven.
Tænk om man indførte en lille paragraf, som klart fastslog, at hvis man brugte et medbragt våben overfor en anden person, så skulle domstolene bedømme sagen som bevist og overlagt.
tilføjet af

Forkastet

Hermed at det så blevet gjort legitimt, at overfalde/angribe en person, som er i besiddelse af en kniv (også selvom den ulovlig og ikke til syne). Dermed og også de høje stolte blonde håndværkere (bemærk endelig sarkasmen ;o) ), som bærer deres værktøj i arbejdsøjemed.
Forslag forkastet.
tilføjet af

ja-hvor man ville ønske det var sandt....

´ja,hvor bliver de goe gamle dage af.gid det kunne være sådan i danmark at man lod andrer mennesker være ifred-holdt sinne egne forpasselige meninger for sig selv.(arkja:hvor bliver de gode gamle dage af)!!
...ja,nogen gange ville man ønske at det danske straffesystem var lidt mere praktisk-og forpasselig med deres fanger.(-ja,man ville ønske det var sandt)..
det er utroligt,hvor "OS DANSKERE" ikke kan finde en realistisk måde ,at leve et "NORMALT" liv-udent ,at skal være tilgene forandrer-mennesker som man nu engang kan se omkring sig,at det
findes...
...men der jo somsagt SÅ lidt normalitet i folk nu tildags:-)
(fortsæt med jeres udsødme deltajeret livsvaner i er igang med er trods alt ret læseligt)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.