12tilføjet af

Clairvoyance

Hej
Jeg vil gerne høre om der er nogen af jer der har erfaring med clairvoyance? Nogen der har haft opsøgt en clairvoyant, og eventuelle oplevelser med det. Hvor meget tror I på det?
tilføjet af

tro

Hej Sofie
Jeg har ikke selv været til en, men min mor gik til en, claivorianten fik ret i det meste af hvad hun sagde, faktisk det hele, der var kun lidt tvivl om hvornår det skete.
Selvfølgelig kan der altid nå at ske noget uforventet, men jeg tror nok på en claivoriant siger..
tilføjet af

Den 6 sans.

se, høre og føle klart... Fup eller fakta?
Mange af os har jo set den serie i tv hvor der var "spøgelser" som gik rundt i folks huse... Der var der nogle personer som havde disse evner som kunne fortælle en masse om "spøgelset".
Jeg ved dog ikke helt om man skal tro på den slags... Jeg er normalt meget jordnær, så jeg vil nok sige: Nej.
Jeg tror de er gode til at manipulere med en person, så han/hun tror at de kan se forskellige ting. Mennesker er nemme at snyde...
tilføjet af

Clairvoyance ....

Clairvoyance er noget rigtig pis ... det passer ikke
tilføjet af

jo den er god nok

Jeg vil da gerne bidgrage med min oplevelse af claivoiance. Har prøvet det et par gange og der er jo gode og dårlige af den slags også. Jeg har oplevet at den claivoiante har kunnet fortælle ting som hun på ingen måde har haft mulighed for at vide. Bla. at min mor har kreative evner og at min far har dårllig ryg !! Ligeledes kunne hun fortælle hvad der var i vente til mig, og jeg må da sige at hun havde ret !! Faktisk alt hun sagde er blevet virkelighed.
Kig dig godt for at lad være med at gå til én du bare har slået op. Selv har jeg gjort det at jeg har brugt en som jeg har hørt gode ting om og en der har mange års erfaring.
Men det er jo nok en trossag når alt kommer til alt....og jeg TROR !!
tilføjet af

hvem

jeg ville smadder gerne ha et navn på en troværdig en jeg kander ingen der tror eller har erfaringer. så jeg må ty til telefonbøger og det er dyrt og vælge en plattenslager. pleace kan det lade sig gøre og få et navn?
tilføjet af

For nogen måske

Jeg forsøger ikke at overtale nogen, dette er blot min personlige mening. De der udlever denne form for "videnskab" er meget dygtige. Ikke til at at tale med afdøde men til at læse mennesker. Denne evne gør folk istand til at fortælle folk hvad de vil høre og hvis det ikke lykkes, er det ofte fordi "en eller anden i rummet" udsende negativ energi eller fordi ånden ikke lige vil snakke idag. Desuden bisidder disse folk en stærk evne til, uden bekymring, at modtage betaling fra naive og måske sørgende mennesker, for et produkt uden garanti eller returret. Men igen, personlig holdning. Nogle menneske har brug for at tro på noget størrer, og hvis det er den rette vej for nogen, så er det jo bare fint. :o)
tilføjet af

Bonuss

Hvis man har brug for at få facitlister og dokumenterede svar på sine behandlingsformer, så skal man nok ikke vælge claivoiance (eller de fleste andre former for alternativ behandling) men hvis man, som jeg, er godt tilfreds med at være en søgende sjæl, og vide at verden er større end det vi ser med det blotte øje, så kan man godt benytte sig af claivoiance ;-)
tilføjet af

Mine erfaringer

Hej,
Mht. clairvoyance ja så er det nok et spørgsmål om hvad vi tror på og har brug for at tro.
Personligt er jeg en fornuftig og jordbunden pige, men må indrømme at jeg et par gange har benyttet mig af en spirituel rådgiver. Begge gange har været på kritiske tidspunkter i mit liv og det har givet mig noget at arbejde ud fra og videre med, også selvom jeg engang imellem har fornemmelsen af at det også drejer sig om et rigtig godt og veludviklet menneskekendskab.
Allervigtigst har det været godt at tale med et menneske som ikke kender min baggrund og mine lig i lasten, men udfra min person fortæller og forklarer hvad min indsats må være i min egen fremtid.
Personligt kan jeg anbefale dig at prøve det - og se så, måske har også du fået mod på at ændre det du har mulighed for at påvirke i dit liv fremover.
Min clairvoyante - eller spirituelle rådgiver hedder Birgitte Pedersen, og hun har til huse i Astrologihuset på Nørrebro i København - og jeg kan varmt anbefale hende :)
tilføjet af

Tak

Hej 'En troende' ...
Vil lige fortælle at jeg tog kontakt til pågældende spirituelle rådgiver ...
Og fik en dejlig samtale ud af det, og en masse ting at vide som jeg egentlig godt vidste var rigtigt, men som jeg havde valgt at 'lægge fra mig' ... Måske skulle jeg bare have det at vide fra en fremmed!?!
Dermed fik jeg nogle små hint til at arbejde med nogle ting, som er vigtig for MIN personlige udvikling ...
Og må lige have lov at sige, at hvis det var rent gætteri, var det nogle fandens gode gæt!
Det var en god oplevelse for mig, og nu er jeg selvfølgelig oz spændt på de kommende år ...
Skal selvfølgelig selv gøre en indsats - det hele kommer jo ikk flyvende til mig ...
Skal siges jeg gik ind til det med en blanding af tro og skepsis, og det skal ikke udelukkes at jeg om nogle år kunne finde på at prøve det igen, hvis jeg har et behov for 'hjælp' ...
Knus Sofie
tilføjet af

Hva' sagde han?

Vil lige sige: jeg er ikke skeptiker, for jeg "skeptisk" overfor den slags; tror ikke på det, overhovedet!!
Derfor vil jeg gerne spørge hvad det var du fik at vide, som ikke kunne være ren gætværk? Kan du gengive den præcise ordlyd af nogle af spådommene? Overvej om der ikke var mange uforbeholdne, generelle beskrivelser i blandt, noget som passer på de fleste?
F.eks. kan jeg spå om dig, at du er en glad og udadvendt person med mange kreative evner.
Du befinder dig godt i andres selskab, men du kan osse godt lide at være alene af og til.
Du har i dit liv mistet en person der stod dig nær, men du er kommet over det.
Har jeg ret?
tilføjet af

Nej ...

Hej Jeppe
Desværre nej! Du havde IKKE ret i din spådom om mig :(
Godt forsøgt ... He he
Giver dig fuldstændig ret i at mange ting der kan siges i en 'spådom' (som du kalder det), vil generelt passe på en størstedel af folket ...
Vil dermed også nævne at jeg tror på at der findes 'ikke vidende mennesker', altså bare gode menneskekendere ...
Ligeså vel som der faktisk findes nogle der har evner ud over det vi kender ...
Det er måske ikke 'videnskabelig' bevist, men bestemt heller ikke det modsatte ...
Alt i alt handler det vel om tro og forståelse ...
Jeg er f.eks. ikke decideret tilhænger af en bestemt Gud, men har så en tro på nogle andre ting ...
Hvad der blev sagt og ikke sagt vil jeg ikke lave et referat af, da det var noget meget personligt for mig ...
Ikke engang min bedste ven eller kæreste (el. fremmede)får noget at vide, da det var noget personligt som jeg ikke agter at dele med andre end mig selv :)
Hvad DU vil tro på og ikke tro på, respekterer jeg ...
Knus Sofie
tilføjet af

Mere mellem himmel og jord

Det er klart at der altid findes uærlig personer til. Det er dog min erfaring efter at have været hos clairvoyanter mange gange, at det ikke er fup.
De fleste claivoyanter "modtager i brudstykker og kan derfor fejltolke forskellige oplysninger, billeder...
fx historisk tid, bestemmelse af en tidshorisont...
Efter min mening findes der mere mellem himmel og jord end det der lige møder øjet.
80% af alle de oplysninger jeg har fået hos clairvoyanter har været rigtige - derfor mener jeg at det umuligt kan være menneskemanipulation.
Det vigtigest at dog at holde sig for øje at respektere alles holdninger om de så tror på det ene eller andet.
Med venlig hilsen
Vaggi..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.