4tilføjet af

motincenter hvordan?

Hej
jeg skal i motionscenter for første gang i næste uge.
Ja så var det, jeg lige ville høre om hvad jeres erfaringer er❓godt/ dårligt.Miljøet hvordan er det? Altså om der kun kommer de der veltrænede mennesker der eller er der også alm.❓
Er det muligt og træne konditionen, og stramme op diverse steder samt få lidt flere krafter❓eller skal jeg satse på den ene del først og det andet siden hen ?
tilføjet af

Hejsa "anonym"

Jeg går i fitness.dk hver dag, og det er simpelthen alle tiders.
Jeg er langt fra i god form, men i fitness.dk er det slet ikke noget problem. Alle er simpelthen så venlige. Så jeg syntes at der er et utrolig godt miljø.
Der kommer nok flere alm. mennesker end veltrænede.
I fitness.dk er det muligt at komme til at snakke med en vejleder så man sammen med ham/hende kan finde ud af hvordan man bør træne.
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

Rigtig god fornøjelse

Hej
Jeg håber du kommer til at holde af at træne så meget som jeg gør, og at du finder et rigtigt godt center som passer til dig. For det er der meget stor forskel på. Der hvor jeg er, er det plads til alle, lige meget alder og størrelse. Så der finder du tykke og tynde på alt fra 15 til op over 70 år. Jeg startede langsomt op i januar, men det er først nu at jeg virkelig er begyndt at gå til den. Jeg styrketræner ca. 3-4 gange pr uge, og montion/konditions træner 5-6 gange om ugen. Så nu giver det virkelig resultater. Jeg har tabt 4,7 kg og en masse cm. Meget af mit tøj er ved at blive for stort, og jeg har fået så meget mere energi. Selvfølgelig er der dage hvor jeg bare ikke gider .... men gør det alligevel. For når først man er kommet afsted, så går det bare derud af.
Så rigtig god fornøjelse, og held og lykke.
P.
tilføjet af

Blandet klientel

Træner selv lidt all-round styrketræning for at få lidt form på kroppen. Jeg har et fast program der typisk tager 1,5 timer at gå igennem hvor jeg træner stort set hele kroppen. Jeg skifter program/øvelser ca hver 2. måned..
Som opvarmning bruger jeg løbebåndet i 15 minutter...
Der hvor jeg går, er det ganske normale mennesker. Der er selvfølgelig nogle veltrænede ind imellem, men de er til gengæld venlige til at komme med input til min træning, så det synes jeg kun er positivt..
tilføjet af

Du kan træne alt

Der r nok instruktører, så sig til ham/hende hvad du vil ændre.... de ved hvad der skal til.
Jeg træner i multisport og det r perfekt.
kommer alle mulige forskellige mennesker.
og hvis folk r for dumme at høre på så tag musik med ;)
har selv mp3 afspiller med når jeg træner..
Det skal nok gå :)
hygge
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.