6tilføjet af

Ihhh

Det er den her fyr. Han er 23 og jeg er 17. Jeg er jomfru, og han har prøvet en del forskelligt. Jeg har været "sammen" med ham 2 gange. atlså hvor vi bare har kysset og sårn.
Han har sagt, at han sys jeg er sød, og at han muligvis er blevet lidt vild med mig, men at han synes at den tanke er dum, så han prøver at komme videre.
Jeg tror måske at jeg godt kan lide ham, men er bange for at han er en af de der desperate fyre, som bare vil ha' nået F _ _ _ _
Hvad skal jeg gøre. Ved ikk om jeg skal prøve at holde fast i ham. Hva synes i??
tilføjet af

Han er muligvis

vild med dig - og du kan muligvis også lide ham?????? Enten er han/du - eller også er han/du ikke!
Lad være at gå i seng med ham. Gem dog din sexuelle debut til du møder en fyr, som du er sikker på, at du føler noget for og omvendt. Det haster vel ikke? Du skal nok komme til at dyrke masser af sex.
Du kan ikke holde på ham ved at dyrke sex med ham!
:) Betty
tilføjet af

tvivl....

Hvis er i tvivl om han vil noget rigtig med dig, skal du holde dig væk, medmindre han overbeviser dig om at situationen er anderledes. Du skal ikke have travlt med at "få trykket ruden ind", du skal vente til den rigtige fyr for det er en speciel oplevelse.
Desuden er der en aldersforskel på 6år, ja det er ikke meget måske, men har du det godt med at ham er mere erfaren end dig?
Vælg efter hvad dit hjerte siger og frem for alt, lyt til dig selv, ikke til ham. Du bestemmer legen, det gør han ikke....
tilføjet af

du tror???

hvis ikke du VED om du kan lide ham, så ved jeg ikke hvem der så ved det med sikkerhed?!?
For mig der lyder det mere som om at du gerne vil have at det er en fyr på 23 tager din mø-dom....
Er det "vores" velsignelse du er ude efter? FOr helt ærligt, hvis du har behov for at få tiladelse, så syntes jeg du skulle lade vær - især fordi du ikke ved om du kan lide ham..og den "første" skal vel heller ikke være en der bare vil have f..... Det er jo ikke du gerne vil huske tilbage på din debut - vel?
tilføjet af

Skal du holde fast?

Du kan ikke holde fast i ham, hvis han ikke vil. Og hvis han bare siger de ting for at du skal blive desperat over at miste ham - og så gå i seng med ham for at holde på ham? Ja, så er han en idiot!
Du kan ikke holde på ham ved at have sex med ham. Når han har fået hvad han vil have, ja.....
tilføjet af

Hvis det er at han presser på

og du finder det ubehageligt, så sig det til ham.
Hvis han ikke er fuldt ud forstående med det, ja så ved du ligesom hvad han er ude på.
Lad vær med at gå på kompromis. Du er det hele værd!
tilføjet af

prøv dig frem

Kortere kan det ikke sige. Vi keder ham jo ikke som du gør. Der er meget stor chance for at han gerne vil have sex med dig, da sex er et naturligt "beov" vi alle har. Men om han kun ønsker sex, aner jeg desværre ikke.
Hvis du ikek ha lyst til sex, skal du selvfølgelig ikek det. Men tal med ham om det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.