2tilføjet af

Easyway - metoden

Hej med jer. Jeg holdt op med at ryge i juli i år, og havde de første 5-6 uger overhovedet ingen problemer med at undvære mine gamle venner cigaretterne. men, nu synes jeg egentlig ikke det er så morsomt længere. Jeg er faldet i et par gange men har stadig et ønske om at holde op. Jeg bruger plaster, men har nu læst om easyway metoden, er der nogle uvildige derude der har prøvet denne metode.
med venlig hilsen
martinH
tilføjet af

easyway - som ordet siger...

Hej Martin....
Den 12 august var jeg på easywaykursus og har ikke røget siden....tidligere har jeg prøvet alt...og har aldrig troet at det ville være muligt for mig at komme igennem bare én dag uden nicotin.....klik ind på www.easyway.dk...og glæd dig til at blive en glad ikke rygere.....
Efterårshilsen fra Cille
tilføjet af

easy way VIRKER

Jeg har i 15 år været storryger (stod ikke op om morgenen før jeg havde røget en cigaret), men har fra en dag til den anden droppet cigaretterne. Dette skyldes easy way metoden. Jeg har nu ikke røget i 5 uger, har ikke lyst til at ryge, og kan nærmest ikke huske hvordan det var at være ryger! Bogen koster omkring 200 kr og er alle pengene værd!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.