31tilføjet af

RASISTER??

HVOR MANGE HER ER RASISTER?
tilføjet af

Re: RASISTER??

Hej med dig
Det vil jeg ikke sige at jeg er, jeg ved dog godt at jeg godt kan komme med nogle rasistiske udtryk/holdninger, hvis jeg bliver provokeret nok til det.
Jeg er selv gæst her og har oplivet lidt af hvert *S*
Man hvad tænker du på? hvad skal du bruge det til? der må være et eller andet grund til at du skriver dette?
mvh
Peter
tilføjet af

nahaj!

Nope, ingen racistiske holdninger fra min side.
Jeg kunne i ovrigt godt tanke mig nogle begrundelser for hvorfor nogle mennesker skulle vare bedre end andre. Ikke lort som at "negersvin er dumme". Rigtige holdninger! Ikke at jeg nogensinde ville tilslutte mig dem, men giv mig et indblik i Jeres (racisters) tankegang.
engel21
tilføjet af

Racist - Nej tværtimod

Hej Mutlu
Jeg kunne aldrig finde på at stemme på Dansk Folkeparti og når jeg ser Pia Kjærsgård på TV er det lige før jeg ser rødt. De fremmed fjendske og umenneskelige holdninger hun repræsenterer ligger milevidt fra mine egne holdninger til det emne.
Jeg arbejder som faglærer på en teknisk skole og har i den forbindelse undervist mange flygtninge/indvandrer.
Jeg underviser bl.a. i et praktisk fag, dvs. at jeg møder eleverne i et lidt andet forum end de er vant til at møde en lærer i. Det bevirker for det første at de ikke ser mig så meget som en lærer autoritet, hvilket mange har dårlige erfaringer med, men mere som en arbejdsgiver. For det andet giver det rig mulighed for at tale sammen om mange andre ting end det de lige netop står og arbejder med.
Hvis man tør spørge ind til elevernes baggrund og hvis man giver sig tid til at lytte, vil langt de fleste meget gerne tale om hvor de eller deres forældre oprindeligt kommer fra, hvorfor og hvordan de kom til Danmark og hvordan de oplever den omvæltning det er pludselig at blive revet væk fra alt det kendte og komme til et land de fleste kun kender af omtale.
Jeg har da også oplevet elever som ikke kan følge de spilleregler der er når man skal få et hold til at fungere, men hvis jeg stiller det op i procenter tror jeg nu nok det er de danske elever der tegner sig for den største andel.
I nogle henseender deler jeg ikke disse elevers synspunkter, men jeg respekterer de allerfleste af dem. Går der noget fra mig fordi en elev går med tørklæde? En kvindelig muslims hår er for hende lige så privat som brysterne er for mig. Dette må jeg da respektere. At en mandlig muslimsk elev ikke vil give mig hånder, er ikke ensbetydende med at han er uhøflig. Måske har han bare lige renset sig før bønnen og giver han mig hånden må han rense sig igen.
Se mig i øjnene når jeg taler til dig, siger vi i danmark. En muslimsk kvinde der ser en mand i øjnene når han taler til hende er respektløs.
Essensen af alt dette er, at alt for mange mennesker dømmer på forhånd. Hvis man gider sætte sig ind i flygtninge/indvandrernes baggrund, religion og møder dem som mennesker, finder man ud af at de såmænd ikke er så meget anderledes end os indfødte danskere.
Husk på talemåden: En fremmed er en ven du bare ikke har mødt endnu.
Hilsen fra Faglæreren
tilføjet af

P.S.

Vil forresten, ligesom Peter, gerne vide hvorfor du spørger.
tilføjet af

nob

Nej Rasist er ikke just det man kan kalde mig, hvis de kan opføre sig ordentlig så har de lige så meget ret til at være her som os, men jeg har det også sådan at hvis de laver ballade så skal de bare hjem "promte" der er slet ikke noget at diskuterer...
tilføjet af

Hvad

Hvad har det med Sex og samliv at gøre ja undskyd jeg spørger bare.
tilføjet af

Fortolkningsspørgsmål !

Hvornår er man så at betegne som racist ?
Jeg er ligeså meget racist som f.eks. muslimerne er "bekvemmeligheds fortolkere" af deres egne intolerante religiøse diktater, som iøvrigt byder dem at nedbryde andre religiøse trosretninger, og skabe et verdensherredømme.
Her er det så i de oprindelige og nuværende mest ekstreme fortolkninger, deres pligt at udrydde vantro; altså alle ikke muslimer.
Jeg har mødt fornuftige mennesker fra de fleste hyppigt forekommende etniske minoriteter i Danmark, og må absolut erkende, at der er mange reelle flygtninge her i blandt, som ikke har problemer med at imødese de mere civiliserede Danske værdier, og fred være med dem.
Lad os tage udgangspunkt i det Danske (og grundlæggende de fleste civiliserede nationers) retssystems forhåndsholdning, hvor man som udgangspunkt er uskyldig indtil det modsatte er bevist.
Men, er det for svært at respektere lands lov, skik og ret, er det direkte retur, for så er opholdet udelukkende af bekvemmeligheds og beregnende karakter.
Der er ingen sund fornuft i at modtage gæster, uden at forholde sig til netop deres lokale strafferammer. Alt andet er faktisk urimeligt, idet at vi frister dem over evne.
Jeg gider ikke høre mere politisk korrekt opstyltet og såkaldt humanistisk argumentation.
Det er ikke humanistisk ansvarligt som nation at tage imod for voldsomt kulturelle forskelligheder, og blindt tillade deres chikane af os Danskere, hvis aner har skabt et relativt civiliseret samfund.
Racist eller ej - Døm selv !
tilføjet af

TV2

Se aftenens udsendelse om æresdrab på TV 2 kl. 20:50
Kan I stå inde for og retfærdiggøre det❓
tilføjet af

Har svaret lige her!

der er 127,574 Ra-Cis-ter her på siden.. håber det svarede dit åndsfraværende spørgsmål...
tilføjet af

kan du?

Gå ned på biblioteket og gennemse samtlige aviser for året 2003... 2 små-piger der blev lemlæstet og dræbt, op til flere unge piger og kvinder som blev voldtaget og massevoldtaget på det groveste, op til flere voldtægtsforsøg, ældre mennesker der blev forsøgt voldtaget eller blev groft overfaldet i eget hjem osv. osv. - alt sammen begået af danske mænd.
Kan du stå inde for og retfærdiggøre det?
Dumt spørgsmål, ikk..........faktisk lige så dumt som dit!
Æresdrab er IKKE en integreret del af islamisk kultur, det er en mikroskopisk procentdel der udfører en sådan vanvittig handling.
På samme måde formoder, og håber jeg, at det ikke er ved at blive en integreret del af danske mænds opførsel og livssyn, at kvinder og helt unge piger, er ligegyldige redskaber som er til for at tilfredsstille syge lyster og være boksebold for indestængt vrede. Det er vel også "kun" en mikroskopisk procentdel det drejer sig om og altså ikke et udtryk for danske mænds opførsel generelt...!?
tilføjet af

Børnehaveargumentation !

Jammen ham der gjorde det også !
Den form for argumentation er helt uden berettigelse, og det ved du godt. Hvis nogle af vores asylgæster har mentalt overskud til at være imod integration og/eller begå kriminalitet, har jeg svært ved at se troværdigheden i årsagen til deres ophold.
Hvor er det sørgeligt at se nogle mennesker fjerne fokus fra problemet, ved at afværge med, at en promille af den Danske befolkning heller ikke kan indordne sig og respektere andre, endsige andres liv.
Ud af fem mill. mennesker Danskere vil der uværgeligt være nogle mentalt brådne kar. Anderledes kan det statistisk set desværre ikke være.
Jeg håber faktisk at det er ignoranter som dig, der bliver næste offer for chikane - eller det der er værre - fra vores asylgæster, for du beder jo selv om det.
tilføjet af

lige et øjeblik!!

Èn ting er at du ikke er enig med mig, det havde jeg heller aldrig forventet - det ER jo en debat det her. Men at du synker så lavt, at du..."håber faktisk at det er ignoranter som mig, der bliver næste offer for chikane - ELLER DET DER ER VÆRRE -fra vores aylgæster" Ja det er godt nok lavt og børneargumentation der vil noget!!
Hvor ussel kan man være... FØJ!!
I øvrigt fjerner jeg ikke fokus fra problemet...tag endelig ikke fejl, jeg er langt fra Hallal-hippie og uden evne til at forholde mig kritisk over for udlændingeproblematikken. Men når et snævertsynet fjols som dig selv, med dirrende krogede fingre peger på et program på tv2 og indikerer..."se selv, de er nogle primitive bastarder der bare skal UD", ja så tillader jeg mig sgu at sætte det hele i perspektiv og bruge de argumenter jeg nu bruger, for at understrege det vanvittige i din generalisering!
Dit ønske alene er nok til at understrege, at du ikke er rigtig klog!
tilføjet af

Sådan er det bare!! ud med dem

Det er et faktum at vi alle er racister, nogle opdager det bare alt for sent.
I sydafrika er det nu halenegrene der har racistiske tilbøjeligheder overfor de rene hvide.
Vi mennesker er i bund og grund mistænklige på alt hvad der er anderledes og som afviger fra vores perfekte spejlbillede(tro ikke fejlagtig at de mørke er bedre). Så er der et fåtal som dig i bruger for lille en % del af jeres intelligens og derfor tror i at alt er fint og rosenrødt. VÅGN OP!!!!! som jehova siger, imorgen er det måske din bil der bliver sprængt i luften.
tilføjet af

Stupiditet så man tror det er løgn

Man skulle tro at du glemmer hjernen når du går hjemmefra hver morgen.....alle ved sku da at de fremmed kun kommer for at udnytte og udsuge det samfund, som vi har opbygget med sved og tårer. Hyklere det er hvad i er, alle i pacifister i er bange for sandheden. Pia K. er som et fåtal af de folkevalgte ikke bange for sige hvad hun mener og det skal hun bare jordes for...vis dog respekt for mennesker som er mere ærlige og intelligente end i er.
Dette er ikke kun et spørgsmål om hudfarve men lige så meget om national sammehold.
tilføjet af

Om igen Christina

Når min holdning nu engang er så realistisk at jeg savner konsekvens (konsekvens er regeringens og dermed dit & mit ansvar faktisk) for de kriminelle elementer af vores gæster, vil jeg til stadighed i al fremtid tillade mig at ønske i retfærdighedens navn, at det er blinde sympatisører som dig det går ud over, og ikke igen min familie eller jeg selv som uforvaret og uprovokeret bliver chikaneret eller det der er værre.
Selvfølgelig bliver jeg også småprovokeret, når du skriver at jeg ikke er rigtig klog.
Jeg vil jo med basis i min holdning til emnet argumentere for, at det er de mennesker som ikke deler min holdning, der ikke er alt for kløgtige, men lad os dog afholde os fra en
underlødig debat. Det er ikke konstruktivt overhovedet.
Jeg ved selv at min IQ værdi kvalificerer mig til MENSA. Hvilken ballast har du for hæve dig over mig, og sætte spørgsmålstegn ved min intelligens ?
tilføjet af

så tar vi den lige igen

Åh nej må jeg ikke nok være fri for den der "jamen jeg er smadder intelligent på et MENSA plan" - det er vist ikke dokumenteret nogen steder, at fordi man er MENSA materiale, at man så ikke er i stand til at udtale sig forkert og at man som MENSA-menneske har de korrekte holdninger. Det er et pinligt argument...
Nej jeg har aldrig fundet det specielt nødvendigt at teste min intelligens på dét plan, så jeg ved ikke om jeg kan kvalificere mig til at være en del af MENSA inderkredsen. Min ballast er min erfaring og det liv jeg lever - såre simpelt.
Du kalder mig en blind sympatisør - hvad er det du mener at jeg sympatiserer med? Kriminelle elementer? Det har jeg da vist aldrig givet udtryk for! Tværtimod deler jeg det synspunkt som så mange andre gør, at man skal indordne sig de regler og værdier/normer som nu engang er eksisterende i vores samfund og i visse tilfælde, ja så er det ud hvis dette ikke overholdes. Tag endelig ikke fejl - jeg beskæftiger med denne problematik til dagligt og kender kun alt for godt de frustrationer man som dansk statsborger føler, når udlændinge tilsyneladende pisser på ret og lov og udviser en arrogant holdning til vores samfund.
MEN...jeg ser også den anden side hvor danskere i frustration, afmagt eller ren ondskabsfuldhed/uvidenhed reagerer fuldstændig tåbeligt. Dét jeg reagerer på, er den tendens til at overreagere og generalisere og konkludere, at alle muslimer er nogle primitive bastarder som er ude på at overtage verdensherredømmet osv. osv. Ikke at du gav direkte gav udtryk for dét, bevares, men at fremhæve en udsendelse på tv2 og harmdirrende spørge, om man kan retfærdigegøre eler forsvare dette. Selvfølgelig er der ikke nogen normalt tænkende individer der kan forsvare dét, det er syge mennesker der udfører sådan noget. Som du også selv udtaler, der er brodne kar alle vegne - uanset hudfarve, religiøs overbevisning m.m.
I øvrigt kan jeg så oplyse dig om, at jeg korser mig ved tanken om et multietnisk samfund - jeg kan slet ikke se det pragtfulde ved dette og tror slet ikke på at så forskellige kulturer og traditioner kan fungere sammen i fred og harmoni. En evigt tilbagevendende diskussion jeg har med min bedste veninde - som er tyrkisk muslim.
Men men men By Nature...jeg skal med glæde bukke mig i støvet og undskylde hvis jeg har tolket dit indlæg forkert - måske fordi jeg ikke er MENSA intelligent kan jeg gøre dette, i stedet for stædigt at holde fast i, at jeg læste dine indlæg således, at du spurgte muslimer og "udlændinge-venlige-danskere" om de kunne retfærdigegøre såkaldt Æresdrab. Sådan læste jeg det og kom med, hvad jeg i øvrigt selv understregede, en lige så uintelligent sammenligning.
Afslutningsvis - ja du blev provokeret over min udtalelse om at du ikke er rigtig klog, havde du egentlig forventet andet efter den svada om, at du ønskede at jeg blev udsat for diverse ubehagelige oplevelser fra kriminelle udlændinge?? Det er stadig i mine øjne, en dybt uintelligent udtalelse - MENSA eller ej!
tilføjet af

ro på

kan vi få en rolig stemme herinde igen?
tilføjet af

Suk

Kære Christina,
Jeg magter ikke at føre en dialog med folk som udfra eget temperament og fordomme fejl-diagnostifiserer mine udtalelser og bevæggrunde.
Vi når ikke hinanden når ikke du kan (eller vil?)
kommunikere
Dit buk er accepteret,
Sov godt.
tilføjet af

tænk lige tre gang før i kommer med argumenter

Hejsa, jeg er nydansker og har iagtaget denne debat. Jeg mener at man lige skal passe på når man argumanterer om nået man IKKE ved om! se her fks. citat: "Nej Rasist er ikke just det man kan kalde mig, hvis de kan opføre sig ordentlig så har de lige så meget ret til at være her som os, men jeg har det også sådan at hvis de laver ballade så skal de bare hjem"
somom nydanskere har svært ved at opføre sig ordenligt hehe det der argument er BARE til grin.
desuden er det vigtigt at huske at Pia K. som har fået så mange mandater og er helt vildt fremme i medierne, valgt af folk der IKKE normalt omgås med nydanskere. og hvis man tager en skruetrækker og skruer lidt i hovedet vil man hurtigt finde ud af at de mennesker der OMGÅS nydanskere, faktisk IKKE har problemer med dem, når de hurtigt forstår hvorledes, hvordan, og hvorfor, det hele hænger sammen som det gør.
Det desuden vigtigt at se hvilken perspektiv de danske/vestlige medier, viser billedet fra når de laver de der udsendelser. Når de sender en dokumentar omkring æresdrab hehehe så sider de naive danskere og tænker SHIT man ALLE de der udlendinge er laver æresdrab. "IGEN TÆNK JER OM, DE DER DOKUMENTAR PROGRAMMER REPRESENTERER JO IKKE ALLE I ASIEN VEL, JO MÅSKE EN MIKRO PROCENT DEL"
der var lige et andet argument der er totalt til grin hehe se: "Hvor er det sørgeligt at se nogle mennesker fjerne fokus fra problemet, ved at afværge med, at en promille af den Danske befolkning heller ikke kan indordne sig og respektere andre, endsige andres liv"
ham her tænker sig da heller ikke om "KAN VIDST IKKE STYRE SINE RACISTISKE IDRE HEHE" hvad der helt præsist foregår i hovedet på ham her, kan jeg ikke sige, men en ting ved jeg, at det han bedømmer folk på, som GERNE vil integrere sig med nydanskere, er faktisk DET som han selv gør hehe og Pia K. gør. Jeg mener nemlig, at den slags mennesker som Pia og ham her, er med til at der ikke er den INTEGRETION vi snakker om.
Jeg er ikke god til komma og punktum, men håber alligevel at mit budskab er kommet frem. Skal til at lave mine lektier hehe må hellere slutte nu!
take care! :)
tilføjet af

.....

Nej hvor er det altså en hård og uretfærdig verden du lever i, ingen forstår dit intellektuelle sind. Du er omgivet af en verden af tumper. Fjols!!
Ignorer ham Christina, lad være med at lade dig gå på af ham, han er uden for pædagogisk rækkevidde!
tilføjet af

Peter til Peter 2

velkommen til
peter/xvid
tilføjet af

afslutningsvis...

Det gør jeg nu heller ikk for alvor, der er ikke noget i vejen med en rask lille diskussion :-)
Jeg reagerer bare på det vanvittige ønske om, at jeg en dag vil blive chikaneret og det der er værre...
Slut på denne debat herfra.
tilføjet af

Til Peter

Hvor er din saglige argumentation❓Jeg ser kun følelsesladet nonsens i dit indlæg.
Og, er du nu sikker på mit køn ?
Peter, du er selv et lille fjols, hvis du ikke kan eller vil holde fokus og begrænse dig til faktabaseret kommunikation.
tilføjet af

RE: Til Peter

Der er faktisk grund til at jeg ikke skriver det her inde (ikke fordi at det er hemmeligt) man mere personligt og passer ikke til emnet.
Nu har jeg læst nogle af dine svar og ja jeg tror nok at jeg ved hvilken køn du er, man det har ikke noget med dette at gøre
Folk må fuldstændigt selvom hvad de kalder mig, det kan jeg godt leve med, jeg er ikke den type der bære nag *S*
Ok, jeg skal nok prøve at begrænse mine indlæg
tilføjet af

Til Peter

Hej Peter.
jeg synes bestemt ikke du skal begrænse dine indlæg. Det er altid rart at læse hvad du har på hjerte og mange gange finder du noget som kalder smilet frem. Bliv endelig ved med det, tak.
Hilsen Faglæreren
tilføjet af

Til Faglæreren

Hej Faglæreren
Når jeg ser i bakspejlet så kan jeg måske godt forstå at folk synes at jeg spammer lidt for meget, man som jeg skrev til Tom et andet sted så skal jeg nok dæmpe mig lidt, for de andre også skal have lov til at være her *S*
Sig mig lige har folk ingen humor idag eller er det bare mig? *S*
Hilsen
Peter
tilføjet af

Forhåbentligt farvel

God tur videre - der er ikke meget materiale tabt i dig !
tilføjet af

LÆS LIGE ENGANG..

Self. er alle rasistiske på et eller andet tidspunkt.. men fejlen ligger inde i os selv som mennesker på den jord klode... HALLO?!?! der er en klode.. så hjælp dog hinnaden når det går ned af..istedet for at sige at det er deres skyld.. de er også mennesker.. de har kultur, tag ud og rejs.. oplev den.. lyt til dem.. så får i også selv et meget rigere liv..
og til jer ude fra landet...
i skal være velkommen her, men så hjælp os..vi arbejder hårdt dag på at vise at vi GODT KAN STÅ SAMMEN.. vi er et af verdens mindste lande, aligevel er vi de bedste på mange punkter.. lad være med at gå ud og lave noget lort.. for vi vil virklig gerne kunne arbejde sammen med jer.. tag fat i dem der gør det... meld dem til politiet.. vi har et rest system.. stol på det.. stol på os.. vi er et folk.. vi er danskere.. og hvorend fremtiden fører os end så har vi kun hinnaden at stole på.. husk det næste gang du møder en på gaden.. et smil.. en hilsen.. kan ændre en persons dag.. brug et ekstra minut.. sådan skal rasicme og misforståelse undgås.. eller burde det.. Godnat danmark...
Raven
tilføjet af

hehehehehe

Ja jeg har masser af energi i mig! mange bliver af og til irriteret over det hehehe
tilføjet af

hvid power

jeg siger bare ud af landet med alle de niggere
tilføjet af

Hallo Mester

Hør heer ik alle er racister i dette land!!
HVA ER D LIGE DU HAR I MOD DEEM?
DE HAR IK GJORT NOGEET, ALLE ER IK ENS,
hAV racpekt for alle,
Man skal ik være racist mann
jeg er selv halv iraner så,.
jeg hader racister
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.