6tilføjet af

Pilates eller...

Er der nogen, der kender til Pilates? Er det noget, der virker, når man vil tone sin krop? Overvejer nemlig at starte på det. Hvad er jeres erfaringer med der?
tilføjet af

Kan kun anbefale pilates

Pilates er en rigtig god metode til at få trænet sin krop. Pilatestræning rammer alle de små muskler, der ligger op ad knoglerne, så der kommer nok ikke synlige beviser, men du får strammet hele dit 'muskelskelet' op, hvilket gør det nemmere at bevæge kroppen....
tilføjet af

Gå straks i gang!

Jeg kan kun sige, gå straks i gang, Jeg går selv til det flere gange om ugen...du vil hurtigt mærke hvordan dine muskler arbejder intenst og hurtigt bliver strammet op.
tilføjet af

Det er en bold.

Hvad forventer du?
"Se her, den helt nye træningsform - STENSAMLING!!, få frisk luft mens du motionere dine indre organer"
Hanne på 34, mor til 15 børn or bistandsklient udtaler "før jeg begyndte at samle sten var jeg helt oppe på 9000 kg, men nu er jeg frisk, slank og stram - takket være stensamling. "STENSAMLING, fordi du fortjene at samle på mere"
tilføjet af

*LOL*

Morsomt indlæg !
tilføjet af

Bare en bold????

Pilates er ikke kun en bold, dit fjols, det er en række øvelser, hvor man bla kan bruge en bold. Og det har ikke noget at gøre med en "hurtig" slankekur, men at stramme musklerne op. Så lad vær med at udtale dig om noget du ikke har en døjt forstand på.
tilføjet af

Pilates og Core træning

Pilates/core træning er sjove nye træningsformer hvor lænd og mave bliver rigtigt trænet. Fysioterapeuter har specialviden på området og mange har efteruddanelse i kinetic control, som ligeledes ligner pilates. Hvis du ønsker at træne denne form kan den store træningsbold anbefales. Du kan købe boldene i sportsbutikker og på nettet bl.a. fysiopro.dk og xcure.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.