12tilføjet af

Tinitus eller andet?

Hej
Jeg har kørt på mc i starten uden noget i ørene, derefter da jeg begyndte at få lidt ondt i ørerne begyndte jeg, at køre med musik i ørene på normal styrke.
Da jeg nu har stillet min mc væk pga. Vejret, er jeg begyndt at hører en lille hyletone, der er ved at drive mig til vanvid! Jeg har derudover også smerter i ørene efter jeg har hørt dem lidt, ind imellem forsøger jeg at udligne trykket i mine øre, da det føles som om, jeg har små tropper i ørerne.
Skal siges jeg ikke har kørt mere end 1400 km på min mc.
Nogen der kan hjælpe?
tilføjet af

Det lyder som en begyndende tinitus

Ganske som jeg selv render rundt med.
Det nytter altså ikke ret meget at bruge musik istedet for ørepropper eller hvad MC kørere normalt bruger for det dæmper næppe lyden synderligt meget plus at musikken heller ikke hjælper selvom det er med 2normal styrke".
Der er desværre ikke meget at gøre og som de ørelæger jeg har snakket med sagde så er det vedvarende hvis det ikke er væk i løbet af en månedstid.
Den fidus med at udligne trykket i ørerne brugte jeg også i starten men min erfaring siger mig at det bare gør det hele værre i længden.
Så du må finde en ørelæge og se hvad han siger til det.
Der er mig bekendt ingen kur udover mirakelkure som alle påstår de hjælper men ikke gør det.
tilføjet af

Hjælp at hente

Hvis i har lyst, kan det hjælpe med høreapparater. - Selvfølgelig kun hvis det generer jer voldsomt meget, og er blevet kronisk, ligesom mit. [:|]
Jeg har haft meget mellemøresbetændelse som lille, og derfor har jeg haft tinnitus siden jeg kan huske. Det er først begyndt at genere mig nu, hvor jeg gerne vil prøve at leve uden de 3-4 hyletoner jeg hører i forskellig tone-klasser. [:|]
Jeg skal til en ørelæge specialist d. 1/11, og have snakket ang. høreapparater.
Tjek fx. Siemens Life høreapparater, der er speciel beregnet til os tinnitusramte. Den skulle fjerne lyden. - Ja, jeg er i hvert fald villig til at prøve, koste hvad det vil! 😉
Håber din "lyd" forsvinder i løbet af kort tid, ellers skal du en smut forbi og undersøges.
Alt godt ønskes til jer begge herfra - Nickie [f]
tilføjet af

Jo tak men det er ikke en kur

Jeg vil ikke påduttes et høreapparat førend det bliver absolut nødvendigt og jeg har lært at leve med tinnitus og accepteret det selvom jeg da helst var fri.
Høreapparater til tinnitusramte er ikke almindelige apparater, men de udsender et støjsignal som maskerer tinnitussen og som den ene ørelæge sagde så var det både bedre og billigere at bruge en almindelig mp3 afspiller eller lignende til det formål.
Set i lyset af genoptagelsen af sagerne om overpriser på høreapparater kan man jo tænke lidt over det.
Men du får jo næppe tilskud til en mp3 afspiller.;-)
tilføjet af

Okey takker for svarene

Jeg håber selvfølge det går væk, men tror desværre ikke det gør :(
Det er bare lidt surt, da jeg skal begynde inde hos militæret om 3 mdr. Og jeg er kun 18 så, det ville være trist, hvis jeg allerede fik at vide, at jeg har skadet mine nerver i ørerne pga, jeg ville køre på mc........
Håber i får det bedre med jeres tinnitus, mon ikke de kan bruge stamceller? Har også hørt om en musik behandling, der varer over 1 år, og som skulle reducere ens tinnitus markant.
tilføjet af

1400-Km ?.

1400-Km med 100Kmt, så skulle du kun havde kørt i Ca 14 timer, med 50Kmt så bliver det Ca 28 timer?.
Så umideltbart vil jeg ikke tro det er motorcyklens skyld, altså med mindre der er tale om en HD for fri udblæsning, og at du har ligget med hovedet ved udstødningen, men så tænk på alle dem der har måtte høre på den ude på vejene.
Hvis det er tinitus, så går det ikke væk igen, det vil kun blive være med tiden, og høreaparater?, de hjælper ikke ret meget, kun i en kort periode, men på længere sigt tro jeg de gør det værer, det syndtes jeg selv mit er blevet, men.
Jeg har set og hørt så mange unge menesker der i deres bil har noget de kalder "højtalere"!, de er så store at de er ved at slå vinduer ud med dem, og de får med 100% sikkerhed tinitus med tiden, man kan også få det Pga en bilulykke, (whiplash), om mit er kommet Pga det, det ved jeg ikke, men jeg har haft det siden den bilulykke jeg blev indblandet ind i, så D:18/10-10 et program i TV2 Vedr en dame der havde været ude for en bilulykke, det var en dreng der var smasket ind i hende, en dreng uden kørekort som var under 18år, føj siger jeg bare, men.
Hvis du virkelig har tinitus, sådanne rigtigt, eller at det kommer rigtigt, så skal du lære at leve med det, der er ingen "kur" imod det, du skal/kan prøve at "lege" med lyden, prøve at gøre den til noget posiktivt, ellers kan den drive dig til vanvid, men, husk at passe på dine øre for fremtiden, tinitus er et helvedet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du ligger, som du har redt

Advarsler har der været rigeligt af, men I vil jo aldrig høre.
Du kunne jo prøve akupunktur.
tilføjet af

Glemte

Eller du kunne prøve massage omkring ørerne. Hyletonen kan også været forårsaget af infiltrationer omkring ører og kæbeparti.
Jeg bliver bare så vred, når I hører musik direkte ind i ørerne. Det er da lige til at få tinnitus af og så er der ikke meget at gøre. I bliver advaret og advaret, men unge mennesker er altid så "kloge".
tilføjet af

Den med massage skulle være god nok

Den "gamle" radio/TV læge, Vagn et eller andet, beskrev engang en sådan kur til ældre mennesker med susen for ørerne, men det var ikke sådan helt lige til.
Man skulle bruge en speciel massage/lyddims i begge ører et vist antal minutter/timer mens man sad helt stille i en bestemt stilling og derefter skulle man tilbringe 2 døgn siddende fuldstændig urokkeligt stille.
(Det vil sådan cirka sige at man skal sidde på toilettet eller side på en potte ;-))
Det skulle få væsken i ørerne til at fordele sig korrekt.
Men det kan næppe hjælpe mod tinnitus.
Jeg fandt kuren på nettet en gang i tidernes morgen da jeg opdagede at min tinnitus ikke sådan lige forsvandt af sig selv.
Dine hårde mod mod ungdommen er berettigede, men det er ikke tilfældet hos mig.
Inden jeg fik tinnitus havde jeg en hørelse som gjorde at jeg kunne høre en flue eller en myg på 10 meters afstand og bogstaveligt høre en knappenål falde ned på jorden på meget lang afstand.
Så var jeg ude i frostvejr, gik små 800 meter fra et autoværksted til min arbejdsplads, skænkede mig en kop kaffe og ved første slurk begyndte det og har været der siden.
Så tinnitus har ikke nødvendigvis noget med høje lyde at gøre men kan opstå pludseligt uden en ydre årsag.
tilføjet af

Takker for svaret

Jeg har en kawasaki 250, men har skullet op i 10 omdrejninger for at den tog ved, da det er der den maxer.
Jeg har ikke noget stort anlæg i bilen og passer altid på mine ører ved hjælp af høreværn, kan det været noget andet?
tilføjet af

Hør lige!

Synes ikke du skal udtale dig sådan, da du ikke kender mig! Passer altid på min ører! Ingen har fortalt mig om tinnitus og MC! Så bland dig venligst udenom, med mindre at du vil hjælpe.
tilføjet af

Takker

Tak for ideen omkring massagen, men igen, jeg har min musik på et fornuftig nieavo, som flere ekperter siger, skal man kunne hører sine omgivelser, med musik i ørene, det har jeg altid tilpasset min iPod til.
tilføjet af

Super men

Ja måske kunne det hjælpe, har også selv hørt om noget ligne bare med lyd isafkølet efter ens egen tinnitus. Efter 1 år skulle ens tinnitus være gået væk eller reduced.
Håber de finder en kur imod tinnitus snart! De er jo allerede godt på vej.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.