4tilføjet af

R der en der gider komme med et godt råd???

Hej...
Jeg r en dreng som aldrig i mit liv har haft en kæreste... Jeg kunne helt vildt godt tænke mig en men hver gang jeg spørger om en om hun vil komme sammen så siger hun nej..
Hvad skal jeg gøre???
Jeg r godt nok ikke pæn for at være ærlig men jeg r rar og flink og kan godt tåle at blive drillet lidt, jeg r sød syntes jeg selv... Men alle de piger jeg har spurt har med garenti tænkt på udseende...
Jeg håber at der r en der kan hjælpe mig...
tilføjet af

jo jo

Det er MÅSKE nogt med udseendet at gøre. Er der et eller andet du er specialt dygtig til??? Så imponere hende med denne evne! Eller vent på den eneste ene. og husk du skal ikke bare spørge, for at spørge!
tilføjet af

Hej!

Ved præcist hvordan du har det! jeg er også en dreng som heller aldrig har haft en kæreste! men det der med udseendet går jeg så personligt ikke meget op i da det er det indre der tæller!🙂 så hvis pigen siger nej til dig vil jeg da sige at det nok bare er fordi hun ikke er den rette for dig! den rette for dig vil nemlig ikke gå så meget op i hvordan du ser ud, bare det du er en flinker fyr og er ærlig så kan det da ikke blive bedre og det ved alle piger også men nogle gange så er de lidt snævre synet så de kun går efter udseendet og seje personer som bare har alt... men sådan noget holder jo ikke evigt... intet holder evigt og det gælder også for dit singel-liv!
Ved ikke om det er megen hjælp men sårn ser jeg da nogenlunde på det :P
Held & Lykke fremover!
tilføjet af

Tjja?

Jeg ved præsic hvordan du har det. Jeg er selv en pige, som heller ikk er særlig pæn. Jeg har dog haft et par kærester, men det var ikk noget som varede i vildt lang tid så. Mange mennesker går efter udseendet selvom næsten ALLE sir Det er det indre der tæller.. Fuck det kan godt pisse mig af når man ikk mener det.. Nå men nu til sagen.
Da du spurgte hende der pigen ikk? Var du forelsket i hende? Eller spurgte du bare fordi du var så depri af at være single? Hmm?
Men bare rolig - INTET holder evigt.. Det skal nok komme en dag.. er SIKKER..
TRO PÅ DIG SELV MIN VEN :)
tilføjet af

Gør noget ud af dig selv..!

Det er klart at man ikke kun skal tænke på udsenet, men det er altså heller ikke fedt at ha en kæreste der slet ikke går op i sig selv.. Tar at gør noget ud af dig selv.. Ta til byen og køb noget nyt tøj eller prøv med en anden frisure.. Der er altså bare ik noet være end drenge med for korte bukser og ikke opsat hår!! Gør noget ud af dig selv min ven, men lad nu vær med at blive en selvglad lille satan.. Held og lykke med damerne.. Knus -Tina-
Ps. Godt råd: Prøv med DIESEL bukser, det er os piger helt vilde med..!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.