12tilføjet af

findes der en ucensureret debatside

som ikke efter forgodtbefindende sletter de indlæg der bliver skrevet. Troede man havde ytringsfrihed i dette land, men åbenbart ikke?? Der er jo en grund til man ikke har valgt at bo i taleban-land. Og hvor finder man reglerne for hvad man må skrive. . findes de?, eller er der ansat en snusfornuftig teenager til at sortere efter hvilket humør vedkommende er i. Har selv fået slettet to indlæg som jeg mener var udtryk for almen opfattelse, og ser derefter mange andre indlæg som efter min vurdering er noget slemmere?
tilføjet af

hvad handlede indlægget om?

det kunne være flyttet, til anden katagori?
tilføjet af

Ucensureret debat

og ytringsfrihed findes ikke,da der er moderator på alle steder i verden hvor du skriver noget.
Det er selvfølgelig tilladt at være politisk korrekt og stueren😉
tilføjet af

og hvad er

en moderator så?
tilføjet af

Hmm

så kan det jo være, at nogen har klaget over dit indlæg, og så får moderator noget hurtigere øje på det.
Men her i landet er vi jo underlagt dels injurielovgivning og dels lov om, at man ikke må lægge fx religiøse grupper eller racer for had.. siger det dig noget??
tilføjet af

Begynd her.

http://www.sol.dk/support/debat/
Der finder du svar på dine spørgsmål.
Mvh.NnM
tilføjet af

Her er et frit forum

www.forum.dk
Der kan man skrive lige hvad man vil, og moderatorer elsker racister og andre DFere.😉
tilføjet af

Grundlovens § 77

Du kender åbenbart ikke paragraf 77 i dit eget lands grundlov.
Gjorde du det, ville du vide, at vi IKKE har fuld ytringsfrihed i dette land, og det har vi heller aldrig haft – bortset fra i en kort periode under Struense i slutningen af 1700-tallet.
Men du er undskyldt så langt, at Folketingets formand Thor Petersen heller ikke har læst grundlovens § 77 - ligesom hovedparten af DF'erne, som også lever i den vildfarelse, at vi har ubegrænset ytringsfrihed.
Men de kan åbenbart heller ikke læse...
tilføjet af

Slap dog lidt af allesammen

I lægger alle ud med at tro at det er et racistisk indlæg han har skrevet, og det fremgår altså ingen steder. I har fandeme så DF ondt at i virker syge hele bundtet. I kan ikke se andet end DF. Lad da personen forklare hvad indlægget handlede om inden i brækker alt jeres foragt for DF op over andre mennesker.
tilføjet af

Hvis du kan læse

Vil du vide at det er noget ævl du skriver der. vi har i Danmark fuld ytringsfrihed, men selvfølgelig ytringsfrihed under ansvar hvilket betyder at laver du med dine ytringer statsfarlig virksomhed, ytrer dig om noget du ikke har undersøgt tilbundsgående nok og dermed "kommer til" at give fejlagtige oplysninger, er du selvfølgelig ansvarlig for dine ytringer og de skader disse måtte afstedkomme.
tilføjet af

Ganske rigtigt sagt

da der jo bare blev spurgt om det var et taleban land,og dermed kun blev hentydet til at der ingen ytringsfrihed var.
Folk røg så ud af hullerne,og var over indlægget som fluer på en hunde høm høm,da de automatisk gik ud fra at det var et racistisk indlæg.[:*(]
tilføjet af

En moderator er:

En slags børnehave pædagog, vel at mærke i en døgnåben instudution, til dels med utilpassede personer uden personlighed og gennemslagskraft. For det meste forældreløse og totalt uden opdragelse.
Håber det var svar nok.
Mvh. NnM
tilføjet af

Eller

avisen.dk - der går det også forrygende. Alle elsker hinanden og er SÅ søde og venlige. I hvertfald så længe man ikke bevæger sig ind på noget emne. [:*(]😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.