9tilføjet af

Pusher...

Hey... Har kommet sammen med min kæreste i 2 måneder nu og elsker ham virkelig højt.. Vi har det godt nok sammen.. Ved ikk rigtig om det kun er mig, men jeg kan ikk klare at min kæreste er blevet pusher... Han ryger altid.. Bliver total skæv.. Er bange for at han kommer ud i noget lort... Elsker ham seriøst så højt, og jeg Vil Ikk slå op med ham, for han betyder for meget for mig... Ved bare ikk hvad jeg skal gøre i weekenderne når vi er sammen for der har han altid noget at ryge og jeg ved ikk rigtig om jeg skal ryge med de andre eller om jeg skal lade vær... Har røget de første par gange men der blev jeg ikk skæv... Mine venner siger at jeg skal lade vær... Men det er svært.. Min kæreste er PUSHER!?
Hvad skal jeg gøre..? Kan jo ikk bestemme over hans liv..!?
Kram den hjælpløse....
tilføjet af

pusher..?

Du siger du er nervøs for han ryger meget, det har jo intet at gøre med at han er pusher. En pusher er en der sælger, og det er jo ikke det du beskriver som et problem
Lad være med at ryge med dem, og prøv at lav andre ting i weekenderne med ham, fx gå i biografen etc så han ikke kommer det samme sted hver eneste week med dem han ryger med.
tilføjet af

er du for eller imod?

hmmm min egen erfaringer siger mig at pushere er parate til at gå langt meget langt......og du skal da ikke ryge hvis du ikke har lyst hvis du gør det for en andens skyld og ikke fordi du har lyst er der en større chance for et ,,bad-trip,, kan godt se problemet hvis du er meget i mod ,,pusher-stilen,, man desværre er det tit sån at folk i det miljø ikke kan ændres og de er parat til at gå langt meget langt hvis du skulle blive en trussel (det ved jeg af egen erfaring!) selvom at du elsker ham har jeres forhold nok ikke den store chance....desværre seriøst overvej at droppe ham hvis du er imod stilen! man det kan jo også være det gør ham mere spænende på en måde? jeg tror du må til at gøre op med dig selv om du er for eller imod pusherstilen og jo før du finder ud af det kan du også finde ud af hvad du vil...
tilføjet af

Tænker over det...

Har tænkt over det i lang tid... Har ikk rigtig noget imod at han ryger i nogle af weekenderne, men når han Altid gør det... Har overvejet at holde en pause med ham, og se om det hjælper... Se hvad han siger til det... Men på den anden side... Hvorfor skal jeg blande mig..? Iaften kommer han over til min bror og jeg er med... Er alene ovre hos min bror lige nu, de to andre er ovre og købe hash... Han har lige fået 1000 kr, og han har allerede brugt dem på hash... Nu skal han op og købe for de sidste 100... Jeg gad ikk med.. Og jeg ryger heller ikk... Drikker i stedet...
Kan bare ikk finde ud af hvad jeg skal gøre... Skal snart flytte og så ser jeg min kæreste mere, men gider ikk hvis han skal ryge hver gang vi er sammen... Hvis du forstår...
Kram
tilføjet af

Han ER pusher...

Han er seriøst pusher og var ved at få tæsk en dag fordi han skyldte penge...
tilføjet af

GÅ FRA HAM.

Ved godt det er svært , har selv stået i samme situation som du står i, for nogle år siden.
Jeg elskede min kæreste over alt på jorden, og gik ikke fra ham.
Hash er typisk indgangsvinkelen til et kriminelt, og meget vanedannende stofmiljø.
Jeg røg kun hash nogle gange, og kunne egentlig ikke lide det, men med tiden udviklede det sig til salg af amfetamin, og kokain, som der jo tydeligvis er mange flere penge i at sælge.
Jeg elskede min kæreste så meget at jeg selv begyndte at tage amf og coke, for jeg var bange for at han ville gå fra mig fordi han syntes jeg var kedelig.Nu er det 2 år siden jeg gik fra min kæreste, men afhængigheden af stofferne er jeg ikke kommet fra.
RED DIG SELV MENS DU STADIG KAN!
Det er et Narkohelvede herude!
Tænk på din fremtid, din familie, og gamle venner.
tilføjet af

Til Anonym

Har også selv prøvet det
Er lige kommet fra et forhold der varede næsten tre år. jeg tog selv stoffer før jeg mødte ham men overhovedet ikke i den grad jeg gør nu. Min x røg hash hver dag da vi begyndte at komme sammen men han betød rigtig meget for mig så jeg prøvede at hjælpe ham ud af det istedet for at gå fra ham. efter et lille års tid DA HAN SELV VILLE stoppede han så med at ryge på sin fucking bong hver dag og han røg kun nogle pinde i weekenderne. men i mellemtiden var vores forbrug af amf blevet større og større uden vi rigtig selv havde lagt mærke til det. han begyndte at ryge mere og mere igen og vi tog endnu mere amf. her til sidst var han begyndt at ryge hver dag igen hvilket gav os mange problemer. desuden tog vi begge amf hver weekend ligemeget hvad vi lavede om vi så film var til fest sad og snakkede eller var til familie fest. jeg kunne ikke acceptere hans fucking røg til sidst og nu det gået galt. jeg tar stadig amf hver weekend eller det vil sige jeg er lige kommet igennem min første weekend uden stoffer i et år ca. og jeg er stolt!!!!

Mit råd er at du enten skal acceptere det han gør eller tag benene på nakken NU. det begrænset hvor meget man kan li en person efter to måneder så jeg ville nok se at komme væk inden det går galt. hvis han ikke selv har lyst til at stoppe og du ikke kan acceptere det er det jo begrænset hvor godt et forhold det blir. med mindre det ender med du gir efter og begynder at ryge osv og det dumt, bare se på mig; weekend-narkoman selvom min kæreste ikke er her mere. og jeg har taget skade jeg er psykisk nede MEGET og har svært ved at gennemføre ting.
Smut fra ham PLEASE for din egen skyld
lad være med at tænke at det ikkke kommer til at gå sådan for dig...tro mig det kan ske
Hjælp dig selv før det for sent
Jeg ber dig hvis han ikke vil stoppe er der intet at gøre så må du væk eller acceptere det UDEN AT BEGYNDE SELV lad være med at blive en ulykkelig skæbne ligesom mig!!!!!!
HELD OG LYKKE TØS
KNUS
tilføjet af

Pas på dig selv!

Hej.
Jeg har selv røget en del hash sammen med min x. Vi røg hver dag begge to de første mange år af vores forhold. For at dække det store forbrug, måtte vi sælge en klump i ny og næ. Jeg var ved at gå til i det liv. Altid folk i lejligheden og aldrig noget privatliv. Der kom mange mennesker forbi hver eneste dag, bare lige for at ryge den fede. Men hvem var venner??? Vi flyttede fra det hele, og der fandt vi ud af at vi havde brugt alt for mange timer sammen med folk der ikke betød en skid.
Jeg stoppede med at ryge, men det gjorde min x ikke. Vi voksede stille og roligt fra hinanden. Efterhånden som der skete en masse i mit liv og ikke en skid i hans, blev jeg mere og mere intolerant over for hans misbrug. han flygtede nærmest hjemmefra, da det var federe end at se på mine bebrejdende blikke og høre på mit brok over det store pengeforbrug. Jeg ku ikke få ham til at stoppe. så nu er vi gået hver for sig. Jeg ved det er svært at stoppe, og man gør det ikke for andres skyld!!!
Gå hellere nu. Du skal sgu ikke begynde på det pis. Man mister sig selv og det tricker ens hjerne helt vildt. Det er fedt indimellem, men et dagligt forbrug, det dur bare ikk, det er det sgu for skadeligt til i længden.
- V
tilføjet af

.......

Det kan jeg ikk... Snakker med ham på fredag når jeg skal over til ham... Kan ikk gå fra ham endnu... Elsker ham stadig for højt... Men hvis han ikk tager det seriøst på fredag, så er vi færdige... Skal bare lige tage mod til mig...
tilføjet af

Hvem er det godt for???

GÅ FRA HAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvem er det godt for? Du elsker ham, men hvad kan du give ham hvis du ødelægger dig selv for hans kærlighed? Er det ægte kærlighed når en af jer ødelægger sig selv?
Han elsker dig måske, men ikke nok til at kvitte stofferne selvom du har det så skidt med det.
Gå fra ham, find dig selv, og find en kæreste der respekterer dig, og husk at kærlighed er noget man skal BYGGE OP sammen, ikke noget man skal ødelægges af.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.