4tilføjet af

Hvordan man forbedrer spillestyrken i klubberne

Først mister holdene formen i vinterpausen. Så mister holdene formen i sommerpausen, men i Spanien og måske også i andre lande mister de kun formen én gang om året. Kan fodboldfolket da ikke forstå, at vi i dansk fodbold ikke har tid til at holde sommerpause? I Spanien holder de kun pause i fodbolden om sommeren, fordi det dernede er for varmt til at spille. På samme måde bør vi kun holde fodpoldpause om vinteren, fordi det i Danmark er for koldt til at spille og på grund af sne og frosthårde baner.
Dansk fodbold kunne forbedre spillestandarden og konkurrenceevnen ved at gennemføre disse ændringer.
tilføjet af

Hvordan man forbedrer spillestyrken i klubberne

Der er da så mange penge i fodbold at man kan sende holdene sydpå for at spille.
Ville Du have at økonnomisk hårdt ramte kommuner skulle financiere store indelukkede og opvarmede baner ???
tilføjet af

De holder bedst formen v at løbe over en pløjemark

daglig. Det blev jo klart bevist for 65 år siden.
tilføjet af

Du forstår vist ikke, hvad jeg mener

Nej, du forstår jo slet ikke, hvad jeg mener. Om vinteren bliver vi jo nødt til at holde pause på grund af kulden, men om sommeren bør vi spille hele tiden for ikke at miste formen. Forstår du slet ikke, hvad jeg skrev? Michael Laudrup har også givet udtryk for sin frustration, da han var træner i Brøndby. Han sagde lige rent ud, at Brøndby efter sommerpausen havde glemt at spille fodbold. Det er jo derfor, der ikke bør være sommerpause, og så må fodboldfolket holde sin ferie om vinteren.
Læs mit indlæg igen.
tilføjet af

Du forstår vist ikke, hvad jeg mener

Skabe en streetfoboldkultur i hele Danmark ligesom de har en street-basket kultur i Usa
mere fokus på sund mad i skolen
fodboldKlubber skal fokusere på at hjælpe med at optimere spillernes fysiske evner når de når 13 års alderen
fysiske evner, som hurtighed, styrke og agility øvelser. Lær børnene at styrketræne lidt derhjemme... i form af armbøjninger, pushups, pullups.. etc.
Inspirere børn til at øve sig på tricks og finter i deres gård eller sparke på mål ved deres lokale fodboldbane. Youtube kan inspirere børn til at poste videoer med ders tricks og finter etc.
men først og fremmest...
Handler det om det jeg skrev i starten...
At skabe en street-fodbold kultur hvor børn kommer udenfor, op af sofaen og begynder at spille med hinanden... på små baner hvor de uvikler deres tekniske og taktiske evner og lære at tænke hurtigt.
Vi bliver nødt til at tænke nedad... det vil sige, der skal skabes en fodboldkultur omkring de alleryngste børn... som de i høj grad selv skal være med til at skabe... etc. Street-fodbold
Eller måske tænkte du mere i forhold til seniorholdende og deres træning?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.