7tilføjet af

"lave" sin egen is?!

vil lige høre om der er nogle, der har erfaring med at lave sin egen is. men på den meget lette og snyderiske måde, ved blot at købe en liter vanilie is for derefter at tilsætte den chokolade -eller hvad det nu er- man har lyst til.
for blev i tvivl om hvorvidt det var godt at lave softice ud af vanilie isen, for derefter at fryse den igen, efter man havde tilsat chokolade stykkerne?
mh Jacob
tilføjet af

Lav sund is

Du efterlyser godt nok flødeis...men hvad med at prøve Sund is lavet af frugt og gode sunde olier...! Du tager bare 6 bananer, 2,5 dl hørfrøolie (Nyborggaard's),1 hel vanillestang, saft og skræl af 1/2 citron, 4 æbler, 2dl æblejuice. Alt blendes, så det er fint pureret - og indfryses. Rør i det under indfrysning (ca. 4 timer). Skæres ud i passende stykker og man kan sagtens hakke lidt mørk chokolade i - og det smager som flødeis. Du ved så helt præcis hvad der er i!! Velbekomme
Mvh Gitte
tilføjet af

Du behøver ikke at snyde !

Ved du hvad, det kan ikke betale sig at "snyde", gå ind på min hjemmeside, der er en rigtig god opskrift på hjemmelavet is - den er serveringsklar på kun 4 timer, tryk på knappen "Nem Mad". http://www.john-malmer.dk
tilføjet af

Det du spørger om kan sagtens lade sig gøre

Så nu har du altså tre muligheder for is - mindst. <smiler>
tilføjet af

mums

det lyder lækkert, det kunne godt være man skulle prøve det en dag.. det lyder heller ikke så svært :)
mh Jacob
tilføjet af

namme nam

den vil jeg da lige kigge på. der er jo sikkert også andre opskrifter der er værd at kigge på :)
mh Jacob
tilføjet af

slurp

hehe super, det er jo den lette måde at gøre det på. vidste bare ikke om isen blev dårlig af at smelte lidt og så blive frosset igen.
mh Jacob
tilføjet af

Namme nam

Herligt udtryk, det gav mig et godt grin, held og lykke med isen !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.