18tilføjet af

mail-problemer

hvorfor h****** virker min f****** mail ikke????
Har ikke kunne komme ind på den siden igår morges.
Er p**** træt af det her!!!!
Hvor lang tid skal der gå, før sol-mail virker???
tilføjet af

Problemer.

Har også problemer med at logge på sol Mail, er meget træt, af de problemer, som der har været på det seneste med Sol Mail.
Har nu oprettet nye mail adresser på Ofir Mail, som kører perfekt.
tilføjet af

kan heller ikke....

Jeg kan heller ikke så godt komme på min, men prøvede i stedet for at logge direkte på min mail, så go ind til tjenesterne, og så trykke på Gå til indbakke eller mail eller hvad det er der står. Så kom jeg på mailen. Har kraftigt overvejet at skifte mail, er lige så træt af det som du lyder til at være....
tilføjet af

SKODMAIL!

Jeg kan heller ikke komme ind på min mail - rigtig ufedt, når man er jobsøgende og afhængig af dagligt at kunne tjekke sin mail! Hvad fanden er det for en skodmail?
tilføjet af

ENIG!!!!!!!!!!

Jeg er helt enig, jeg har også haft store problemer med at komme ind på min mail de sidste to dage. Det er ikke så fedt, når man går og venter på en vigtig mail. HÅBER snart at de får orden på det, ellers opretter jeg mail et andet sted!!!!!!
Hilsen Jannie
tilføjet af

Uha, Uha...

Selv en sød lilli mummi, normalt med balance i sit temperament, er ved, at...
//&%¤#"#%&/(()))*^^^`?=*?)((/& ja, skulle ud med det altså....;0)
- Arg, ak, suk....
Ja, jeg har en ofir, men skulle bruge noget i sol...
Tror jeg har opfundet et nyt ord til den danske ordbog... Mail-depresion...
mummi
tilføjet af

aarrrhhgg

øv, nej, det virker sq heller ikke, men tak for rådet...:(
tilføjet af

Mail problemer.

Læs denne side om Sol Mail problemer.
http://www.sol.dk/support/drift.shtml

God Sol og Sommer.
tilføjet af

Sol mail problemer

Til orientering, intet kommer af sig selv.
Gør følgende:
Gåt til sol forside, find hjælp med mailen, derefter hjælp til den nye sol mail, så står der: systemet er nede, følg med på vor driftside her, derefter kommer driftstatus, der er alle de oplysninger du skal bruge, ha`lidt tålmodighed, for den nye mail er bare perfekt når indkøringsvanskelighederne er ovre, min mail virker bare så jeg er nok heldig, men det er værd at vente på, fortsat god dag
tilføjet af

Er fuldstændig enig!!

Du er ikke den eneste!
I det hele taget er SOl ikke sluppet særlig godt fra, at give os et bedre redskab til mail.
Det er faktisk så ringe, at jeg overvejer at finde en anden mailadresse, for siden "opdateringen", så har jeg kun haft problemer. Først kunne jeg ikke se min adressebog, så kunne jeg ikke vedhæfte filer, og nu kan jeg fand`me (UNDSKYLD) ikke logge på min egen emailadresse!.
SOL! Overvej lige, om det nu var en klog beslutning I tog, da I ændrede siden! Jeg tror at vi er mange, der synes, at beslutningen var forkert.
Få nu rettet alle de der latterlige fejl, så mailen kan anvendes igen, det er bare irriterende at vente timevis på at kunne skrive til sine venner og bekendte.
Martin Gregersen
tilføjet af

JAJA, det er godt med dig!

Det var ellers godt forsøgt, men ak...... nixen bixen, dutter ikke.
Nu fiser jeg over på Ofir. Så kan I lære det!
tilføjet af

"Til orientering"

Står det der ikke mere... Så det burde være fint ik? Og min ee-mail virkede heller ik FØR der står den der orientering.. Og nu heller ik efter.. Det er bare for meget med den skod mail.. Især når man venter vigtige mails!
tilføjet af

mail

jeg kan heller ikke komme til min mail... trælz
tilføjet af

andre problemer

Ja det kan godt være at der er nogen som ikke bruger deres mail til noget vigtigt. men så er der så lige os der gør... Er er tvunget til at se om jeg har fået mails flere gange om dagen, det kan ikke passe at jeg ikke kan se hvad folk skriver til mig. se og få det lavet. men det er ikke kun nu der er problemer, jeg har tit oplevet at man har siddet og skrevet en lang mail og når man så trykker send så sender den intet og sletter hele ens mail. hvor fedt er det lige...
tilføjet af

Hvad F..... skal man med en sol mail, der ikke virker????????

DET ER DYBT FRUSTERENDE AT SOL MAILEN ER SÅ USTABIL. NU MÅ I F.......TAGE OG STRAMME OP. DET ER JO IKKE LIGEFREM NOGET, DER FÅR EN TIL AT ANBEFALE DET TIL ANDRE!
lISBET
tilføjet af

Min mail..

Virker heller ikke. Så har oprettet nu oprettet hos ofir. Efter sol skulle være så smarte at lave nyt design har solmail, ikke været noget værd.
tilføjet af

Skod mail

Ja det er noget på godt dansk Skod... Jeg er ellers som person meget meget tålmodig.. men dette er så uprof. af Sol.. Jeg har 2 mail adresser herinde og kan nu hverken privat eller arbejdsmæssigt gøre en sk.. - Samt det smarte er at hvis man er tilmeldt f.eks. QXL Auktioner, kan jeg ikke engang ændre min mail adresse, da de skal sende mit nye kodeord til den gamle sol-mail...som jeg squ ikke kan komme ind på...Ergo har jeg lige mistet en auktion jeg ellers havde vundet, men sælgerne kunne ikke komme i forbindelse med mig...Så SOL..i er selv uden om i mister en masse der normalt logger ind på jeres side / system..Jeg flytter mine mail adresser til anden operatør....Byeeeeee..
tilføjet af

OFIR

Jeg vil give jer alle ret herinde.
Det er frustrerende når det ikke virker, og det har været særligt slem den seneste tid!
Jeg troede i starten at det var vores internet-instillinger som gjorde det! Men det må være en fejl fra sols side!
Jeg har nu fået lavet mig en mail hos ofir, efter anbefalingen i debatten!
Håber at det virker bedre!
Og til sol kan jeg kun sige: Se at få lidt stabilitet omkring jeres sol-mail!!
tilføjet af

for dårligt SOL!!

Jeg har samme problem.. enten er serveren busy eller unreachable.. for dårligt... intet fungerer mere.. ta jer sammen ellers mister i MANGE brugere!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.