2tilføjet af

shimano 7 gear nexus.

Hej alle .. håber på lidt hjælp, jeg er den stolte ejer af en centurion cykel med 7 indvendige gear. Nu har jeg kørt i sne og frost i en periode og det resulterede i at der kom skidt i systemet så det gik fra hinanden, altså gear skiftet. Nu har jeg formået at samle det igen men igår slog det fra på en mystisk måde. den kører konstant i tungeste gear, nu har jeg atter samlet det på ny, men det er som at der er for meget kabel. Der er to gule indikator prikker der skal stå over for hinanden i 4 gear og så skal man kunne justere på skruen ved håndtaget, det kan jeg også men de er langt fra hinanden selvom skruen køres i bund.
hvad kan det skyldes, er lidt rundt på gulvet for sådan som jeg opfatter det er kablet vokset.det kører lige nu, men har kun seks gear og det går vel fra hinanden igen.. Er det et job for cykelsmeden, eller er der en der kan komme med en forklaring.? på forhånd tak.
tilføjet af

Instruktionsvideo

Måske denne video kan hjælpe.
http://www.youtube.com/watch?v=iNCDIfYIy-g
tilføjet af

mange tak

har faktisk været omkring den der... den er meget god, problemet er bare at der er alt for langt imellem de to prikker til at det kan justeres ind, og at det er som at der er for meget kabel..
Må vist omkring cykelsmeden til den første...😕 men mange tak for ulejligheden
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.